Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@17:58:55 GMT

برد پیت فضانوردان را به تحسین واداشت

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۶۷۱۲

برد پیت فضانوردان را به تحسین واداشت

"برد پیت" ستاره بزرگ هالیوود، با بازی درخشان خود در یک فیلم فضایی، سبب تحسین فضانوردان از خود شد و یک مکالمه ۲۰ دقیقه‌ای با یکی از فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، اخیرا "برد پیت" در فیلم " به سوی ستارگان"(Ad Astra) بازی کرده است. فیلمی که زندگی یک فضانورد را به تصویر می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی این هنرپیشه برجسته آمریکایی به اندازه‌ای چشمگیر بوده است که "نیک هگ"(Nick Hague) فضانورد مستقر در "ایستگاه فضایی بین‌المللی" آن را تحسین کرد.

شب گذشته "نیک هگ" و "برد پیت" با یکدیگر مکالمه داشتند و برد پیت سوالاتی را از این فضانورد مستقر در فضا پرسید.

در این مکالمه ویدئویی برد پیت و نیک هگ راجع به مسائل گوناگونی صحبت کردند. از پروژه "اعزام انسان به فضا"(آرتمیس) گرفته تا اینکه چه کسی در فضا پخش موسیقی را کنترل می‌کند؟

هگ و برد پیت مکالمه با یکدیگر را باعث افتخار خود دانستند و هگ به پیت گفت: ما در چند هفته گذشته فیلم شما را از فضا مشاهده کردیم. می‌خواهم از شما تشکر کنم که با کارتان سبب آگاهی بیشتر کاوشگران نسل آتی می‌شوید.

پیت در فیلم "به سوی ستارگان" زندگی فضانوردی را به تصویر می‌کشد که به منظومه شمسی سفر می‌کند تا پدر خود را پیدا کند.

در این فیلم از تصاویر واقعی ناسا از ماه و مریخ استفاده شده است.

پیت از دفتر ناسا در واشنگتن پرسید، حالت بدون جاذبه در فیلم چگونه بود؟

هگ هم در جواب، ایجاد جاذبه صفر در فضای فیلم را بسیار خوب دانست.

وی افزود، تنظیمات به کار رفته در فیلم مانند ابزاری است که هم‌اکنون در اطراف من وجود دارد.

برد پیت بعد از پرسیدن سوالاتی راجع به پیاده‌روی فضایی و چگونگی تماشای زمین از فضا پرسید: چه کسی در فضا جعبه پخش موسیقی را کنترل می‌کند؟

هگ در پاسخ افزود: این کار در فضا نوبتی انجام می‌شود. هم‌اکنون در فضا سه آمریکایی، دو روسی و یک ایتالیایی مستقر هستند. به این ترتیب حال و هوای پخش موسیقی در فضا بین‌المللی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برد پیت ايستگاه فضايي بين المللي ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلسکوپ فضایی هابل ۳۴ ساله شد

امروز ۳۴ ‌امین سالگرد تولد تلسکوپ فضایی هابل است. تلسکوپ هابل در طول ۳۴ سال فعالیت خود، بیش از ۱.۵ میلیون تصویر از بیش از ۴۰ هزار جرم آسمانی ثبت کرده است. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم،‌ تلسکوپ فضایی هابل که به نام ستاره شناس مشهور آمریکایی، ادوین هابل نامگذاری شده است، توسط سازمان فضایی ناسا و آژانس فضایی اروپا ساخته و به فضا پرتاب شد. این تلسکوپ با قطر 2.4 متر و طول 16 متر، در مدار زمین در ارتفاع 550 کیلومتری می‌چرخد.

هابل در طول 34 سال فعالیت خود، بیش از 1.5 میلیون تصویر از بیش از 40 هزار جرم آسمانی ثبت کرده است. این تصاویر به دانشمندان در سراسر جهان کمک کرده است تا در مورد شکل‌گیری و تکامل کهکشان‌ها، تولد و مرگ ستارگان، سیارات فراخورشیدی و دیگر پدیده‌های کیهانی اطلاعات بیشتری کسب کنند.

یکی از مشهورترین تصاویر هابل، "ستون‌های آفرینش" است که در سال 1995 ثبت شد. این تصویر، ابر عظیمی از گاز و غبار را در کهکشان عقاب نشان می‌دهد که در حال شکل‌گیری ستارگان جدید است.

دانشمندان هابل برای جشن گرفتن تولد 34 سالگی این تلسکوپ، تصویر جدیدی را به اشتراک گذاشته‌اند؛ سحابی دمبل که با نام مسیه 76 نیز شناخته می شود و در فاصله 3400 سال نوری از ما قرار دارد.

تصویر جدید تلسکوپ فضایی هابل از 2 کهکشان جفت

هابل همچنین در کشف سیارات فراخورشیدی نقش مهمی داشته است. نخستین سیاره فراخورشیدی که در سال 1992 توسط تلسکوپ زمینی کشف شد، در مدار ستاره‌ای به نام 51 Pegasi قرار دارد. از آن زمان، هابل به کشف هزاران سیاره فراخورشیدی دیگر کمک کرده که برخی از آنها شبیه به زمین هستند و ممکن است میزبان حیات باشند.

هابل در طول فعالیت خود با چالش‌هایی نیز روبرو شده است. در سال 1993، یکی از ژیروسکوپ‌های آن از کار افتاد که باعث از دست رفتن دقت آن شد. با این حال، فضانوردان در سال‌های 1997، 2002 و 2009 با انجام مأموریت‌های تعمیراتی به فضا سفر کردند و هابل را ارتقا دادند.

تلسکوپ فضایی هابل در سال 2004 با تلسکوپ فضایی اسپیتزر همراه شد و در سال 2009، تلسکوپ فضایی جیمز وب نیز به فضا پرتاب شد. با این حال، هابل همچنان به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای علمی در فضا به فعالیت خود ادامه می‌دهد و به دانشمندان در درک بهتر کیهان کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فضانوردان چینی به اقامتگاهشان در فضا رسیدند
  • اقدام زیبا و تحسین‌برانگیز یک پاکبان در زنجان
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • کریستیانو رونالدوی کوچک؛ انتقاد ماریو گومز از بدنسازی و تغییرات عضلات مسوت اوزیل!
  • ۳ فضانورد چینی به سمت ایستگاه فضایی چین رفتند
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی شان می شوند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند
  • تلسکوپ فضایی هابل ۳۴ ساله شد
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی