Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی از اعطای حمایت بلاعوض برای اخذ استانداردهای محصولات دانش‌بنیان از شرکت‌های فعال در حوزه ساخت پهپاد خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکی‌فر امروز در گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های حوزه محصولات و خدمات پهپادی، تسهیل این صندوق را شامل حوزه‌های تسهیلات قرض‌الحسنه، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی نام برد و گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ چهار درصد برای نمونه‌سازی و سرمایه در گردش با نرخ ۱۱ درصد و تسهیلات قبل از تولید صنعتی با نرخ ۱۱ درصد از جمله تسهیلات این صندوق به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تامین دفاتر کاری و اوراق خزانه اسلامی را از دیگر خدمات این صندوق نام برد و یادآور شد: خدمات لیزینگ ما نیز به شرکت‌هایی که قصد خرید محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته باشند، اعطا می‌شود؛ به گونه‌ای که تا ۷۰ درصد قیمت فروش محصولات وام با نرخ ۹ درصد و با دوره‌ای بازپرداخت دوساله اعطا می‌شود.

ملکی‌فر اعطای این تسهیلات را کمک به توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان نام برد و ادامه داد: این خدمات به صورت گسترده‌ای در حال پرداخت است، به گونه‌ای که امروز قرارداد خریدی میان شرکت مگاموتور برای خرید محصولات یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با حجم چندین میلیارد در حال انعقاد است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی پوشش ریسک سرمایه‌گذاری را از دیگر خدمات این صندوق نام برد و توضیح داد: در این قالب این صندوق در سود و زیان شرکت‌ها وارد می‌شود که این خدمات برخلاف خدمات تسهیلات قرض‌الحسنه است.

وی با اشاره به حمایت‌های این صندوق در ثبت پتنت و مالکیت فکری، خاطر نشان کرد: در این زمینه ۱۷۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به شرکت‌های دانش‌بنیانی که قصد ثبت محصولات خود در خارج کشور را داشته باشند، اعطا می‌شود.

ملکی‌فر با اشاره به حمایت‌های این صندوق از شرکت‌های فعال در حوزه پهپاد، اظهار کرد: در صورتی که این شرکت‌ها قصد اخذ استانداردها را داشته باشند، حمایت‌های بلاعوض به آنها اعطا خواهد شد.

به گفته معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق برای اخذ استاندارد سی‌ای مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته است.

وی با اشاره به اهمیت توسعه کاربردهای پهپادها در حوزه‌های مختلف، گفت: اولین پهپاد ساخته شده در کشور در فیلم «مهاجر» ساخته حاتمی‌کیا به کار برده شد و امروزه نسل ششم این پهپاد در حال پرواز است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری نمایشگاهی در حاشیه این رویداد، اظهار کرد: در این نمایشگاه ۴۸ شرکت محصولات خود را عرضه کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی پهپاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۹۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان گفت: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی‌ شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است. که امروز یازدهمین برنامه را برگزار کردیم.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد در حوزه آب و پساب به ارزش ۱۱ میلیارد با شرکت‌های فعال در شهرک علمی و تحقیقاتی افزود: تصفیه پساب به کمک نانو ازن را در مرحله پایلوت که ۵۰ لیتر بر ثانیه بود، پاسخ گرفتیم، در ادامه این شیوه به دیگر تصفیه خانه‌ها با انعقاد قرارداد تسری پیدا می‌کند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی، شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کلاه هوشمند را که بتواند یک سری داده به آتش‌نشان مخابره کند، در دستور کار دارند، افزود: به‌تازگی موضوع مهم در شهرداری، اقتصاد دیجیتال است، در این راستا چند پنجشنبه فناور با این موضوع برگزار می‌شود.

نصوحی ادامه داد: یکی از سیاست‌های مهم در این حوزه مولد سازی دارایی‌ها است که دارای طبقه‌بندی‌های مختلف همچون دارایی فیزیکی و اطلاعاتی است، اما در این برنامه دارایی‌های اطلاعاتی و داده‌ای شهرداری مدنظر است.

وی ادامه داد: در اصفهان کارت داده‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند مبنای ارائه خدمات بهتر به شهروندان باشد، البته به دنبال آن کسب‌وکار هم شکل می‌گیرد.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری دوربین‌های مختلف دارد که بسیاری از داده‌ها روزانه در آن موجود است، تصریح کرد: ممکن است سرورهای ما پاسخگو نباشد و نتوانیم داده‌ها را دائمی نگهداری کنیم، از این‌رو با کمک شرکت‌های دانش بنیان می‌توان بعضی خدمات و فعالیت ارزش افزا شوند تا همه شرکت‌ها و مردم منتفع شوند.

وی یادآور شد: بسیاری از شرکت‌ها علاقه‌مند به داشتن داده‌های شهرسازی هستند که در جلسات آینده به صورت اختصاصی برنامه‌ای را برای داده‌های خاص در حوزه شهرسازی خواهیم داشت که کسب و کار اصلی شهرداری به این حوزه اختصاص دارد و داده‌های موجود در حوزه شهرسازی با اصناف مختلف مرتبط است.

نصوحی گفت: شعار شهرداری توسعه شهر هوشمند و توجه به موضوع فناوری بوده و موضوع اقتصاد دیجیتال دارای اهمیت است.

کد خبر 747785

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان