Web Analytics Made Easy - Statcounter

به تازگی نمایشگاهی با عنوان فناوری‌های دانش‌بنیان و مردم در گذرگاه بلوار کشاورز به راه افتاده که به دنبال آشنایی بیشتر مردم با محصولات دانش‌بنیان کشورمان است. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ از دیروز 25 شهریور ماه، نمایشگاهی با عنوان "فناوری‌های دانش‌بنیان و مردم" در گذرگاه بلوار کشاورز به راه افتاده که به دنبال آشنایی بیشتر عموم مردم با محصولات دانش‌بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه تا فردا 27 شهریور ادامه دارد؛ این گذرگاه که از تقاطع خیابان فلسطین شروع می‌شود، میزبان شرکتهایی است که توانسته‌اند محصولاتی کاربردی با تکیه بر دانش بومی تولید کنند و به دست مصرف‌کننده برسانند. در واقع محصولات ارائه شده در این نمایشگاه فرآیند تجاری‌سازی را پشت سر گذاشته و آماده بهره‌برداری هستند.

تنوع محصولات عرضه شده در این نمایشگاه به گونه‌ای است که مخاطب با هر سلیقه‌ای می‌تواند بخشی را متناسب با سلیقه خود پیدا کند، از محصولات خوراکی گرفته تا زیورآلات و محصولات بهداشتی و حتی محصولات مکانیزه و مصالح ساختمانی.

این تنوع محصول صرفاً به شرکتهای دانش‌بنیان محدود نشده و حتی استارت‌آپها هم امکان حضور داشتند؛ استارتاپی که محصولات فرآوری شده خوراکی را در اختیار مخاطبان قرار می‌داد. این محصولات به صورت خوراکی تولید می‌شد و از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل و برگ استویا برای فرآوری محصولات خوراکی استفاده می‌کرد یا روشی برای نگهداری محصولات اسیدی مانند سرکه داشت، چرا که نگهداری این محصولات خوراکی در ظرفهای پلاستیکی آسیب‌زا خواهد بود؛ این استارت‌اپ که در آغاز فعالیت است به‌دنبال جذب نیرو و کار آفرینی برای زنان خانه‌دار هم هست اما تکنولوژی فرآوری محصولات در اختیار خود شرکت خواهد بود.

همچنین شرکتهای مرتبط با دانشگاه‌ها هم در این نمایشگاه حضور داشتند شرکتهایی که در عرصه مصالح ساختمانی فعالیت می‌کردند؛ محصولاتی چون دیوارهای سبک که در نما قرار می‌گیرد و نیازی به رویه ثانوی ندارند همچنین قطعات اتصالی که بدون نیاز به پیچ و مهره امکان الصاق را فراهم می‌کند.

این محصولات آماده ارائه به بازار است. بلوکهای سبک که در سازه به کار می‌رود با وزنی حدود 90 کیلوگرم عایق صدا و حرارت است این در حالی است که وزن نمونه‌های آجری و سیمانی بیش از 180 کیلوگرم است.

همچنین شرکتهای مرتبط با قطعات مورداستفاده در صنایع نفت و پزشکی هم در این نمایشگاه یافت می‌شد. به عنوان مثال دستگاهی برای ارزیابی ضربان خون و میزان اکسیژن خون برای بیماران قلبی توسط شرکتهای داخلی ساخته شده است. یا دستگاه‌های آکوستیک برای ارزیابی اندوخته مخازن، چرا که ارزیابی اندوخته مخازن بزرگ به راحتی امکان‌پذیر نیست البته استفاده اصلی این دستگاه پیدا کردن نقص و سوراخهای داخل مخازن است که بدون نیاز به تخلیه مخزن قابل شناسایی می‌شود. تمام این محصولات تجاری‌سازی شده و در حال عرضه به بازار است.

اما شرکتهای دانش‌بنیان فعال در عرصه بهداشتی و لوازم سلامت هم در نمایشگاه حضور داشتند که ازجمله آنها شرکت تولیدکننده ماسکهای نانو بود که برای اولین بار در ایران تولید می‌شدند. این محصولات نانویی تنها محصول صادراتی در این زمینه است که نشان می‌دهد این محصول علاوه بر استانداردهای داخلی، استانداردهای خارجی را هم کسب کرده‌است. این ماسکها 6 و 7 لایه نانو دارند که با استفاده از الیاف نانو جذبی 1000 برابر ماسکهای معمولی خواهند داشت، به این شکل که لایه‌های معمولی ذرات تا 2 و نیم میکرون را جذب می‌کنند اما لایه‌های نانو می‌توانند ذرات تا 3 دهم میکرون را جذب کنند. همچنین این لایه‌ها جاذب گازهای سمی، بو و مواد شیمیایی هستند. آنچه در صنعت برای جذب مواد شیمیایی استفاده می‌شود لایه‌های کربن اکتیو است که خود دارای ضررهایی است اما لایه‌های نانو بهتر از لایه‌های کربن اکتیو و بدون ضررهای آن عمل می‌کند. این محصولات به ماسکهای مخصوص کودک، ماسک مخصوص بانوان، ماسکهای کار برای آرایشگرها و ماسک برای راهپیمایی اربعین تقسیم می شود .

انتهای پیام/

R1356/P/S2,25,1313/CT6 واژه های کاربردی مرتبط شرکت های دانش بنیان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟