Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ دوم اصغر عباسقلی‌زاده مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از جمله اساسی‌ترین موضوعات در زمان فعلی است، زیرا با نشر و نهادینه‌سازی آن به تمام اقشار مختلف می‌توان بر اکثر مشکلات غلبه کرد.

او با استناد به فرامین امام رحمت‌الله مبنی بر اینکه تمام کفر در برابر ایران بود، گفت: کشوری تازه مستقل شده‌ای بودیم، ولی در برابر ۷۰ کشور ایستادیم و کاملا واضح بود که دنیای شرق و غرب کنار صدام بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه همدلی و تعامل همه اقشار جامعه در هشت سال وداع مقدس جاری بود و تنها مختص یک نهاد و نیرو نبود، اظهار کرد: باید قدردان تلاش بزرگان و پیام‌رسان آن‌ها به نسل بعدی باشد.

او در تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس گفت: رئیس برنامه‌ها استانداری و دبیرکلی به عهده ماست و جلسه مقدماتی با حضور تمام اعضای ستاد گرامیداشت برگزار شد و برنامه‌هایی که تمام ادارات، نهاد‌ها و نیرو‌های مسلح تعیین کرده بود، توسط استانداری به سازمان‌ها ابلاغ شد.

عباسقلی‌زاده با بیان اینکه هفته دفاع مقدس با شعار محوری "ما پیروزیم" آغاز خواهد شد، افزود: جلسه هماهنگی هفته دفاع مقدس، رژه تمام نیرو‌های مسلح در کمربندی میانی، افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس در شمیم پایداری با تفاوت زیاد نسبت به سال‌های پیش، برنامه‌های مناسب سربازان در همه رده‌های سربازان، شب خاطره با سربازان در سالن مرکز فرهنگی، تقدیر از کارآفرینان فعال و فعالیت‌های سپاه در رابطه با تولید ملی، شب خاطره با حضور نیرو‌های مسلح با محوریت ارتش قهرمان، برگزاری برنامه‌های متعدد با موضوع بصیرت و دشمن‌شناسی، غبارروبی و دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و تقدیر از ایثارگران، دیدار پیشکسوتان با استاندار آذربایجان‌شرقی، برنامه شب خاطره برای نیرو‌های انتظامی، سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه توسط پیشکسوتان دفاع مقدس، برنامه‌ای مخصوص برای پیشکسوتان دفاع مقدس از جمله برنامه‌های دفاع مقدس است.

او افزود: شهرداری تبریز قول‌های مساعدی برای تکمیل موزه دفاع مقدس داده است و امید است تا سریع‌ترین زمان تکمیل شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: ارائه خدمات رایگان درمانی، برنامه‌های متعدد ورزش و جوانان و بسیج ورزشکاران سپاه عاشورا، برنامه‌های فرهنگی، برپایی ایستگاه صلواتی با حضور خیران و اصناف نیز در کنار برنامه‌های اصلی دفاع مقدس دایر خواهد بود.

او بیان کرد: در طول هفته مقدس یک رزمایش عملیاتی در گوشه محدود از برای تجلیل از رزمندگان لشکر عاشورا برگزار خواهد شد.

عباسقلی‌زاده ادامه داد: دیدار با نماینده ولی فقیه در استان نیز جزو برنامه‌های آغازین هفته دفاع مقدس است.

او گفت: به مناسبت سی و نهمین سالگرد دفاع مقدس اقدام به برگزاری ۳۹ برنامه اصلی کرده‌ایم که تمام دستگاه‌ها دخیل در آن هستند.

عیاسقلی‌زاده ابراز کرد: از نظر تکمیل موزه دفاع مقدس عقب مانده‌ایم، ولی جا دارد از شهردار تبریز تشکر کرد که جدیت وارد عمل شده است و برابر قول او و اعلام آمادگی برای تامین محتوای موزه تا حداکثر ظرف دو سال آماده بازدید قرار دهیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی افزود: افرادی که برای موزه‌آرایی نظر دارند می‌توانند در کمیته این موزه شرکت کنند.

عباسقلی‌زاده در ادامه توضیح داد: بخشی از اسناد دفاع مقدس تهیه شده است و بخشی در حال بررسی و آماده‌سازی می‌باشد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی افزود: در طول هفته دفاع مقدس بستر برای حضور دانش‌آموزان و قاطبه مردم فراهم است.

او در پاسخ به سوالی در رابطه با حذف واژه شهید از معابر و کوچه‌ها گفت: ما این موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کنیم در حالیکه این موضوع به شهردار کلان‌شهر تبریز و مناطق برنمی‌گردد، به طوریکه این اقدام به برخی از کارکنان برمی‌گردد که بدون اطلاع شهردار‌ها انجام گرفته است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی ادامه داد: اقداماتی انجام گرفته و نتایج مرتبط با آن به رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد به طوریکه تمام ائمه جمعه و شخص نماینده ولی فقیه در استان نسبت به آن تذکر دادند.

عباسقلی‌زاده تاکید کرد: برخی افراد از روی ناآگاهی و گا‌ها از روی آگاهی تلاش می‌کردند تا در هفته دفاع مقدس جوی ایجاد کنند، ولی قطعا نمی‌توانند و همه آن‌ها خنثی می‌شود.

وی افزود: در خود تبریز برای چندین مورد از معابر با حذف واژه شهید روبه رو بودیم که عاملان آن نیز توسط شهرداری شناسایی شده است و ما منتظر برخورد با آن‌ها هستیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه حذف واژه شهید یک کار ساماندهی شده نیست و هر سال چند موردی از این قبیل کار‌ها داریم که با عکس‌العمل روبه رو می‌شود، گفت: سال گذشته در تبریز برخی از عکس‌های شهدا حذف شده بود که با برخورد جدی روبه رو شد و در سریع‌ترین زمان اصلاح کردند.

وی در رابطه با انتقاد از اینکه برخی از تصاویر شهدا پاره شده و یا کثیف شده‌اند، گفت: گا‌ها برخی‌ها با موکت‌بر این بنر‌ها را پاره می‌کند و حتی شهرداری تیم رصد برای این کار در نظر گرفته است و ما نیز جلساتی با شهرداری داشتیم تا ارتفاع این بنر‌ها را بالاتر ببرند.

عباسقلی‌زاده در رابطه با سوالی مبنی بر محتوای برخی بیلبورد‌های شهرداری گفت: برخی از این بیلبورد‌ها که در دست خود شهرداری است در دوران دفاع مقدس مزین به پیام‌های هفته دفاع مقدس خواهد بود، ولی انتقاد در رابطه با محتوای برخی بیلبورد‌ها به خاطر این است که این بیلبورد‌ها توسط شهرداری به موسسات و شرکت‌های بخش خصوصی واگذار شده است که نظارت آن‌ها نیز بر عهده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

او در پاسخ به سوالی که مربوط به شعار امسال هفته دفاع مقدس بود، اظهار کرد: هدف دشمن همیشه مشخص بود و در طول این ۴۰ سال همه روزه ما را تهدید کرده است و انواع توطئه‌ها را انجام داده است، ولی اینکه نتوانسته تا الان پیروز شود به خاطر این است که از غیرت، تعصب و درس عاشورایی مردم ایران می‌ترسد.

عباسقلی‌زاده ابراز کرد: قبلا شاید همه فکر می‌کردند که ما در برخی مسائل اقدام خاصی نتوانستیم بکنیم و کم گذاشته‌ایم چراکه هواپیمای مسافربری ما را زدند، ولی ما به خاطر برخی مسائل پاسخ نتوانسته‌ایم بدهیم، ولی الحمدالله الان مردم، رهبری و قدرت نظامی ایران بازدارنده شده است و به قول تئوریسن‌های دنیا اگر آمریکا می‌توانست، حمله را به فردا موکول نمی‌کرد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: وقتی رهبری فرمودند که جنگی نخواهد بود یعنی دیگر جنگی نمی‌شود و باید اعتماد کرد.

عباسقلی‌زاده در ادامه با اشاره بر اینکه ما ۱۰ هزار شهید داریم، ولی تا الان ۳۰۰ جلد کتاب چاپ کرده‌ایم، تصریح کرد: ما نیاز به کمک رسانه‌ها و نویسندگان و تدوین‌گر‌ها داریم تا دست ما را بگیرند.

انتهای پیام/م

صحبت های مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس درباره حذف عنوان شهید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهدا دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۱۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب

«موسیو کمال» داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم است. او بعد از مسلمان شدن در جنگ تحمیلی ایران شرکت می‌کند.

به گزارش مشرق، بهزاد دانشگر با کتاب «موسیو کمال» به نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ تهران می‌آید. این کتاب داستانی است از زندگی جوانی فرانسوی به نام ژروم. او بعد از مسلمان شدن برای تقویت باورهای دینی خود به ایران سفر می‌کند، در قم درس طلبگی می‌خواند و در آخرین روزهای جنگ تحمیلی به آرزوی دیرینش می‌رسد و می‌شود تنها شهید اروپایی دفاع مقدس.

در بخشی از این کتاب می‌خوانید:

«گفت: مادرت برات بمیره! پس تو چرا هیچ زنی دنبال تابوتت نیست قربونت برم؟!» یکدفعه انگار همه ساکت شدند. نفس نمی‌کشیدیم انگار. به خودمان آمدیم. همه‌مان مرد بودیم. یک تعدادی سیاه آفریقایی. یک تعدادی با جثه‌های ریز مالزیایی. چندتایی سرخ و سفیدِ ترک. بقیه هم ایرانی؛ اما همه مَرد. بعد یکی از بین جمعیت در آمد گفت: مادرش مرده خانوم. اگه نمرده بود هم، نمی‌تونست بیاد بالا سر بچه‌ش. همه کس‌وکارش فرانسه‌ن. زن زیر لب ذکری گفت و بعد گفت: پس برید اون‌طرف تا من بیام به‌جای مادرش براش گریه کنم.»

«ژروم ایمانوئل» معروف به «کمال کورسل» ۹ آوریل ۱۹۶۴ در پاریس از مادری فرانسوی و پدری تونسی چشم به جهان گشود. پدرش با نام محمد از مهاجرین تونسی بود که برای کار به فرانسه آمده و در همانجا ماندگار شده بود. ژروم به تبعیت از مادرش آیین مسیحیت را برگزیده بود. وی در دوران نوجوانی سفری به تونس داشت و در آنجا با اسلام آشنا شد و در سن ۱۷ سالگی به دین مبین اسلام و مذهب اهل تسنن گرایش یافت.

شهید کورسل، مسیر طولانی از پاریس تا مرصاد، از مسیحیت تا تشیّع، از زندگی در قلب اروپا تا شهادت در جنگ میان ایران اسلامی و همه دنیای کفر را در هفت سال طی کرد و نامش به عنوان تنها شهید اروپایی دفاع مقدس ثبت شد.. مزار مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای علی‌بن‌جعفر (ع) قم، قطعه ۱۸ ردیف دوم قرار دارد.

دیگر خبرها

  • تشییع شهید گمنام دفاع مقدس در سازمان زندان‌‎ها
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • تشییع پیکر شهید دفاع مقدس در اهواز
  • استان قزوین میزبان شهید گمنام
  • تشییع پیکر شهید گمنام تازه تقحص شده دفاع مقدس در یزد
  • تشییع پیکر شهید دفاع مقدس در اجتماع صادقیون مشهد مقدس
  • تشییع و خاکسپاری شهدای تازه شناسایی شده در خوزستان
  • پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور تشییع شدند