Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد مخبر در آیین افتتاح مدارس برکت و ارسال لوازم التحریر به مناطق محروم اظهار کرد: متناسب با نامگذری سال توسط رهبری اقدامات خود را متمرکز کردیم و برای ایجاد شغل هفت هزار روستا را تبدیل به کارگاه کردیم.

مخبر گفت: در این مسیر هفته‌ای دو هزار شغل ایجاد می‌کنیم همچنین برای سه سال آینده محوریت اقدامات بنیاد تولید و اشتغال توسط مردم برای جلوگیری از واردات، صرفه جویی ارزی و توسعه صادرات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر با بیان اینکه ۱۲۰ مدرسه برکت با ۷۰۴ کلاس درس در روستا‌ها و مناطق محروم کشور، به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۲۵۰ هزار بسته کیف و نوشت‌افزار برای توزیع میان دانش‌آموزان مناطق محروم ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: بنیاد برکت در راستای نهضت مدرسه‌سازی، به منظور توسعه فضا‌های آموزشی و توزیع عادلانه امکانات تحصیلی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته این مدارس احداث کرده است.

مخبر گفت:۱۴۰۰ میلیارد ریال برای احداث این مدارس در مناطق محروم هزینه شده است.

مخبر سپس به الزامات توسعه انسانی پرداخت و با بیان اینکه طبق آمار‌های بین المللی در سال ۲۰۱۸ ایران جز کشور‌هایی بود که بالاترین توسعه انسانی را داشت، گفت: این توسعه انسانی به این معنا است که بیش از ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۵ سال ایران باسواد هستند. همچنین ۱۰۰ درصد کسانی که در سن مدرسه هستند در مدرسه ثبت نام می‌کنند.

وی ادامه داد: ۸۷ درصد دانش آموزان ایرانی مسلط به استفاده از اینترنت هستند و می‌توانند با پیرامون خود ارتباط بگیرند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: برای فهم این مسئله که کدام کشور پیشرفته است یا نه، نباید سراغ پل، جاده، بیمارستان و... رفت.

وی گفت: برای فهم توسعه یافتگی در یک کشور باید به سراغ دانش آموزان آن کشور رفت و بررسی کرد که آیا دانش آموزان فارغ از هر محتوایی که آموزش داده می‌شود، تبدیل به افراد خلاق و اهل تعامل و گفتگو می‌شوند یا خیر؟

مخبر سپس با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیل اخیر گفت: در سیل اخیر مدیران و نیرو‌های ستاد اقدمات جهادی فراونی انجام دادند و از خود گذشتگی کردند. برخی مدیران ستاد ۲۰ روز فرصت نکردند به خانه خود سر بزنند. با این روحیه می‌توانیم توسعه پیدا کنیم.

وی ادامه داد: برای سه سال آینده محوریت اقدامات بنیاد تولید و اشتغال توسط مردم برای جلوگیری از واردات، صرفه جویی ارزی و توسعه صادرات است.

مخبر اظهار کرد: ۱۲۰ مدرسه برکت با ۷۰۴ کلاس درس در روستا‌ها و مناطق محروم کشور، به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: در این مراسم ۲۵۰ هزار بسته کیف و نوشت‌افزار برای توزیع میان دانش‌آموزان مناطق محروم ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ۱۲۰ مدرسه برکت را از طریق بنیاد برکت، در راستای نهضت مدرسه‌سازی و به منظور توسعه فضا‌های آموزشی و توزیع عادلانه امکانات تحصیلی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته احداث کرده است.

مخبر سپس به الزامات توسعه انسانی پرداخت و با بیان اینکه طبق آمار‌های بین المللی در سال ۲۰۱۸ ایران جز کشور‌هایی بود که بالاترین توسعه انسانی را داشت، گفت: این توسعه انسانی به این معنا است که بیش از ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۵ سال ایران باسواد هستند. همچنین ۱۰۰ درصد کسانی که در سن مدرسه هستند در مدرسه ثبت نام می‌کنند.

وی ادامه داد: ۸۷ درصد دانش آموزان ایرانی مسلط به استفاده از اینترنت هستند و می‌توانند با پیرامون خود ارتباط بگیرند.

مخبر با بیان اینکه برای فهم این مسئله که کدام کشور پیشرفته است یا نه، نباید سراغ پل، جاده، بیمارستان و... رفت، گفت: برای فهم توسعه یافتگی در یک کشور باید به سراغ دانش آموزان آن کشور رفت و بررسی کرد که آیا دانش آموزان فارغ از هر محتوایی که آموزش داده می‌شود، تبدیل به افراد خلاق و اهل تعامل و گفتگو می‌شوند یا خیر؟

وی اظهار کرد: خطری که آموزش و پرورش را تهدید می‌کند این است که برنامه ریزان و سیاست گذارن نتوانند آموزش‌ها را هم پای تکنولوژی‌های پیشرفته به پیش ببرند و از تکنولوژی عقب بیفتند.

بیشتر بخوانید: جنگ امروز وسیع‌تر، عمیق‌تر و پیچیده‌تر شده است

مخبر سپس با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سیل اخیر گفت: در سیل اخیر مدیران و نیرو‌های ستاد اقدمات جهادی فراونی انجام دادند و از خود گذشتگی کردند. برخی مدیران ستاد ۲۰ روز فرصت نکردند به خانه خود سر بزنند. با این روحیه می‌توانیم توسعه پیدا کنیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خاطرنشان کرد: طراحی و ساماندهی شبکه‌های مردمی یکی از مهمترین توفیقات ستاد اجرایی فرمان امام است.

وی افزود: با شعاری که امسال از سوی مقام معظم رهبری در راستای رونق تولید مطرح شد، ستاد با قوت بیشتر توسعه شبکه‌های مردمی تولید را در پیش گرفته است.

مخبر گفت: برنامه‌ریزی‌ها در ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به‌صورت نرم افزاری در حال رصد و پیگیری است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با بیان اینکه توفیق ستاد در بخش‌های مختلف تنها با همکاری تمامی بخش‌ها از جمله قوه قضائیه، مجلس و دولت ممکن شده است، گفت: عدم هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادها در کشور مانع حل مشکلات در کشور است.

وی تصریح کرد: در تلاش هستیم با جلب و جذب کمک‌های مردمی علاوه بر فعالیت‌هایی همچون مدرسه‌سازی ساخت بیمارستان، درمان بیماران صعب‌العلاج بتوانیم مأموریت اصلی خود را که همان توانمندسازی از طریق اشتغال و رفع محرومیت در کشور است، تمام کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاداجرایی فرمان حضرت امام بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین» سیما شد

با حکم معاون سیما، مجید اکبرشاهی رئیس مرکز سیمرغ به عنوان «دبیر ستاد اربعین سیما» منصوب شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن برمهانی معاون سیما، در حکمی مجید اکبرشاهی را به سمت «دبیر ستاد اربعین سیما» منصوب کرد.

در حکم معاون سیما خطاب به اکبرشاهی رییس مرکز سیمرغ آمده است: ضمن طراحی و برنامه‌ریزی در جهت اقدام هماهنگ سیما و طراحی پویش‌های رسانه‌ای، از هم‌اکنون نسبت به تشکیل تیم‌های لازم محتوایی و اجرایی اقدام کرده و جلسات هماهنگی با شبکه‌ها و بخش‌های ذیربط و همچنین هماهنگی با دستگاه‌های رسمی و نهادهای جبهه فرهنگی انقلاب را در دستور کار قرار دهید.

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل و آقای قاضی تا هشت‌پا و رویان

اخذ سیاست‌ها، چارچوب‌های محتوایی، مدل عملیاتی، اولویت‌ها و راهبردها از مراکز طرح و برنامه و ارزیابی سیما، انجام طراحی ویژه برنامه‌های مختص این مناسبت، هماهنگی، ارائه خدمات اعزام و اسکان و تمهید تجهیزات و عوامل فنی و تولید در مسیر اربعین، نجف اشرف، کربلای معلی، سامرا و کاظمین و همچنین ایجاد یکپارچگی و اتحاد بصری در مجموعه آنتن سیما و نهایتاً نیل به کنداکتور ویژه؛ از دیگر مواردی است که در حکم معاون سیما به آن تأکید شده است.

در این حکم همچنین از زحمات صادق یزدانی دبیر پیشین ستاد اربعین سیما در طول این مسئولیت قدردانی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز کارگر» را تبریک گفت
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین» سیما شد
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان