Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی «نماینده» محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، امروز سه شنبه ۲۶ شهریور در گردهمایی شبکه مردمی – سایبری انقلاب اسلامی در شهرستان آبعلی اظهارداشت: امیدوارم عزاداری‌های شما بسیجیان حسینی و جهادگران عصر امامین انقلاب مورد قبول حق تعالی قرار گرفته باشد. خوشحالم که در جمع سربازان جوان امام عصر(عج) و انقلابمان حاضر هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال از سال‌های تعیین کننده انقلاب اسلامی است. همه‌ی سال‌های انقلاب اثر گذار و مهم بوده، اما امسال ویژگی‌های خاص خودش را دارد. امسال شیطان بزرگ و دشمن همیشگی ملت ما به مبارزه ملت ایران برای رویارویی جدید آمده است. زمانی بود که آمریکایی فقط در عرصه نظامی به جنگ ملت‌ها می‌آمدند. الان با جنگ فرهنگی و اقتصادی و سایبری جلو می‌آیند. آن چیزی که ابزارهای سخت آمریکا را بی خاصیت کرد، ملت مومن و فداکار ما بودند. عاشوراییان ملت ما و جوانان مبتکر و ایثارگر ما، تجهیزات آمریکا را در اوج فناوری نظامی، بی خاصیت کرده اند و جنگ به میدان‌های جدید کشیده شده. دشمنان خیال می‌کنند که ایران در این عرصه‌های نو، ضعیف است. آن‌ها در جنگ نظامی محدود شده اند و در محاصره نیروهای انقلابی ما در منطقه در آمده اند. آن‌ها می‌خواهند در عرصه اقتصاد و فرهنگ ما وفضای مجازی را محاصره کنند.

رئیس جمهور ما سرپایی و گذری هم نباید به آقای ترامپ جز با مشت گره کرده نگاه کند

وی تصریح کرد: در همه جهان این سوال مطرح است که آیا ایران در این رویارویی درمقابل آمریکا پیروز خواهد شد؟ آیا در صحنه سایبری ملت ایران پیروز خواهد شد؟ ایا محاصره اقتصادی شگسته خواهد شد؟ یک میدان جدید از مبارزه و فتح خرمشهری دیگر در میان است. همه به دنبال تحلیل چگونگی مقابله و ایستادگی ما هستند. نتیجه این جنگ‌های جدید به کجا کشیده می‌شود؟ حتی آقای ترامپ راضی شده است که سرپایی در مسیر عبور آقای روحانی، با رئیس جمهور ما عکس بگیرد و بگوید مذاکره کردم و برنده شدم. رئیس جمهور ما سرپایی و گذری هم نباید به آقای ترامپ جز با مشت گره کرده نگاه کند چرا که هرنوع عکسی که ترامپ بخواهد به عنوان مذاکره سو استفاده کند، خیانت به ایستادگی و انقلاب ماست. این علامت نباید برای دشمن ارسال شود. آن‌ها دنبال این نمایشنامه هستند. خوشحال هستم که مقام معظم رهبری امکان هر نوع مذاکره‌ای با آمریکا را رد کردند و فرمودند ما هیچ نوع مذاکره‌ای نداریم. این فرموده سرآغاز شایسته‌ای برای نبرد کبیر جوانان ما با شیطان بزرگ است.

امسال اوج مبارزه ملت ایران با تکنوکرات‌ها و لیبرال‌هاست

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: خیلی‌ها به دنبال این هستند که صحنه‌ی مبارزه را منحرف کنند جبهه را طور دیگری تعریف کنند. نیروهای انقلاب باید سلاح‌ها را به سمت دشمن اصلی نشانه بگیرند. امروز هرچه فریاد داریم باید سر آمریکا بکشیم. برخی می‌خواهند تا روز ۱۳ آبان یا ۲۲ بهمن یا انتخابات مجلس کارهایی انجام دهند و افکار عمومی را ازدشمن اصلی به جاهای دیگر بکشانند. نیروهای انقلاب، ان‌شاءاللّه با پیروزی خودشان، آن‌ها را ناامید می‌کنند و نشان خواهند داد که در ایران انقلابی علیه آمریکا رخ داده است. خیلی‌ها به دختر آبی و نامه یک مسئول و سخنرانی یک مدیر می‌پردازند تا جبهه اصلی در مقابل هواداران آمریکا و اندیشه‌ آمریکایی شکل نگیرد. چه کسانی باید پاسخگوی نارسایی در فرهنگ و آموزش و پرورش باشند نیروهای انقلاب یا تکنوکرات‌ها و لیبرال‌ها؟ آیا اندیشه‌ای که در دفاع و امنیت حاکم بوده در اقتصاد و فرهنگ حاکم بوده؟ کسانی باید در مقابل گرانی و بیکاری و ارزش پول ملی پاسخگو باشند که سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر انقلاب را در اقتصاد اجرایی نکردند؟ چه کسانی عمل نکرده‌اند؟ مدافعان سیاست سرمایه‌داری و تکنوکرات‌ها باید پاسخگو باشند، نه آن‌هایی که عامل مشکلات اقتصادی طی سی سال اخیر بوده‌اند متهم ردیف اول هستند عده‌ای جبهه‌های انحرافی برای جوانان ایجاد می‌کنند. امسال اوج مبارزه ملت ایران با تکنوکرات‌ها و لیبرال‌هاست. سیاست‌های کلی نظام که عمل نشده را مطابه کنید و پاسخ بخواهید.

اگر مجلس انقلابی داشتیم به محض خروج ترامپ از برجام، از دولت می‌خواست روحیه انقلابی را در کشور حکمفرما کنند

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: اگر مجلس انقلابی داشتیم به محض خروج ترامپ از برجام، باید اطلاعیه می‌دادند و از دولت می‌خواستند که دولت انقلابی تشکیل و روحیه انقلابی را در کشور حکمفرما کنند. برجام اوج پیروزی اندیشه دولتی‌ها و مجلسی‌های لیبرال بود که با خروج آمریکا از برجام، بر باد رفت. آقایان هوادار غرب کجا رفت آن سرمایه‌هایی که قرار بود وارد شود. آن تکنولوژی‌های که قول داده بودید چی شد؟ دز سی سال فقط تردید و انحراف در اقتصاد ایجاد کردند و حالا بدهکاران، طلبکارانه انگشت اتهام را به سمت نظام نشانه رفته اند! خروج آمریکا از برجام باید پایان اندیشه لیبرالی در کشور ما باشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اروپایی ها، آقای مکرون را جلو فرستاده اند که به آقای ترامپ بگوید که زحمات چهل ساله‌ی غرب را به باد نده و بگذار اقتصاد ایران در تردید و بلاتکلیفی بماند. آن‌ها به ترامپ گفتند که قرار است یک تماس تلفنی بین ایران و آمریکا باشد و پانزده میلیارد دلار به ایران داده شود، ولی بقیه تحریم‌ها سرجای خودش باشد تا بهانه‌ای شود برای کنارماندن نیروهای انقلابی. الان هم دست بردار نیستند. رهبری و نیروهای انقلاب با این ماجرا موافق نیستند.

باید جبهه انقلاب را سامان داد

سرلشکر پاسدار دکتر محسن رضایی گفت: باید جبهه انقلاب را سامان داد و از اقدامات پراکنده پرهیز کرد.

وی در سالروز فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نیروهای سه گانه سپاه پاسداران گفت: سال اول جنگ ارتش عراق از مرزهای ایران عبور کرد و جنگ را به شهرهای ایران کشاند و دو سه میلیون نفر از شهروندان ما را آواره کرد. مدیریت لیبرالی کشور و جبهه‌ها به دست آقای بنی صدر بود. چهار حمله بزرگ انجام داد و در هر چهار حمله شکست خورد. در ۱۴ اسفند ۵۹ با یک سخنرانی علیه نهادهای انقلابی، جنگ داخلی جدیدی را طراحی کرد. نیروهای انقلاب معطل نکردند و با ابتکار و خلاقیت مردم را به جبهه‌ها آوردند و تیپ و لشکر تشکیل دادند. در هنگام آزادسازی شهرها، برخی گفتند: چرا باید سپاه تیپ و لشکر داشته باشد. احمد آقا با من تماس گرفت و گفت امام فرمودند که از من تقاضای تشکیل سه نیرو کنید. با اندکی محافظه کاری درخواست سه سپاه را نوشتم. اما حضرت، اما در فرمانشان تاکید کردند که نیروهای زمینی، هوایی و دریایی را با قدرت تشکیل دهید.

خودمان باید در جبهه سایبری، فرهنگی و اقتصادی، جبهه قدرتمند انقلاب را تشکیل دهیم

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: اگر این نیروها نبودند می‌توانستیم موشک و نیروی دریایی داشته باشیم؟ می‌توانستیم پهپاد پیشرفته آمریکایی را ساقط کنیم؟ در سال‌های ابتدایی جنگ، نیروهای سپاه هرکدام در یک گوشه‌ای از جبهه‌ها پراکنده بودند، اما یک سال بعد این نیروها در کنار هم به آزادسازی خرمشهر و دیگر مناطق رسیدند. همه‌ی این نیروها از هسته‌های جوانان توانمند تشکیل شدند. تا زمانی که این تشکل‌ها سازمان پیدا نکردند، نتوانستیم موفق شویم. امروز هم هیچ کسی برای بچه‌های انقلاب کارت دعوت نمی‌فرستد و فرش قرمز پهن نمی‌کند. خودمان باید در جبهه سایبری و فرهنگی و اقتصادی، جبهه قدرتمند انقلاب را تشکیل دهیم و مشکلات اقتصادی مردم را حل کنیم در آن صورت خواهید دید که از همه جای جهان، همراه و طرفدار پیدا می‌کنید. باید به رشد شیوه‌ها و فناوری‌های سایبری توجه کنیم. رشد رسانه‌ها از رسانه‌های مکتوب تا سایت‌ها از فضای مجازی تا تصویر و صداها باید مد نظر باشد. باید محتواها متمرکز و غیرتکراری باشند.

ما به کنار رفتن آقای بولتن قانع نیستیم، روزی خواهد رسید که ترامپ را محاکمه می‌کنیم

آقای رضایی گفت: ما به کنار رفتن آقای بولتن قانع نیستیم، روزی خواهد رسید که ما ترامپ را محاکمه کنیم. اگر فضای کشور ضد آمریکایی و ضد لیبرالی شود، مجلس انقلابی تشکیل خواهد شد و این پیام مخابره خواهد شد که ملت ایران، یکبار دیگر، آمریکا را شکست داده است، برای این کار در لشکر سایبری، اتاق فکر متمرکز نیاز است.

در ابتدای این برنامه دکتر معینی، مسئول فضای مجازی بسیج و از برگزارکنندگان نخستین دوره توانمندسازی فرماندهان گردان‌های سایبری با برشمردن ظرفیت‌های شبکه مردمی سایبری انقلاب اسلامی، حضور فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس را در جمع جوانان انقلابی و بسیجی خیر مقدم گفت و گروه همخوانی نجم الثاقب به اجرای سرود پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: نماینده

کلیدواژه: حسن روحانی مجلس محسن رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!