Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@12:34:36 GMT

حراج‌های در فروشگاه‌های آنلاین

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۳۵۹۹

حراج‌های در فروشگاه‌های آنلاین

اما این تنها ترفند فروشگاه‌های اینترنتی نیست. آنها با عناوین دهان پرکن برای مشتریان‌شان پیامک می‌فرستند که حراج‌های شگفت‌انگیز و ویژه برگزار کرده‌اند، اما کافی است که چند روز قبل از این حراج‌ها به سایت‌شان مراجعه کنید تا ببینید قیمت انواع کالا را با نرخ‌های نامتعارف بالا برده‌اند، تا در روز حراج این قیمت‌ها را دوباره به حالت اول برگردانند و به مشتریان وانمود کنند که تخفیف‌های سنگینی برای آنها قایل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، فروشگاه‌های آنلاین ایرانی برخلاف بسیاری از همتایان جهانی خود برای ارزان‌فروشی نیامدند. آنها با وجود این‌که ناچار نیستند سرمایه کلانی برای خرید ملک و زمین یا اجاره بپردازند، گاهی قیمت‌های‌شان بالاتر از نرخ فروشگاه‌های سنتی است. در همین راستا اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی بارها اعلام کرده است که برخی فروشگاه‌های اینترنتی معروف گرانفروشی می‌کنند و قیمت‌ها را در بازار سنتی بالا می‌برند.

جالب است که رضا الفت‌نسب، عضو هیأت مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی هم در واکنش به گرانفروشی برخی فروشگاه‌های آنلاین  می‌گوید مردم اگر می‌بینند که آنها گرانفروشی می‌کنند، نخرند!

گرانفروشی‌های عجیب در فروشگاه‌های آنلاین

این روزها کاروبار فروشگاه‌های اینترنتی سکه است. فروشگاه‌هایی که امکان سفارش و خرید هرجور کالا که فکرش را بکنید، دارند و می‌توانید با یک کلیک هر کالایی که می‌خواهید را سفارش دهید وتحویل بگیرید.

داستان فروشگاه‌های اینترنتی از تاسیس دیجی‌کالا آغاز شد. از ‌سال 85 بود که دو برادر تصمیم به تاسیس یک فروشگاه اینترنتی گرفتند. در آن سال‌ها دیجی‌کالا یک استارتاپ کوچک بود، تنها پنج کارمند آن را اداره می‌کردند. حالا اما کسب‌وکار فروشگاه‌های آنلاین آن‌قدر رونق گرفته است که به گفته الفت‌نسب، عضو هیأت مدیره اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی برخی از آنها برای خودشان تبدیل به پاساژ تجاری آنلاین شده‌اند.

با این وجود، گرانفروشی فروشگاه‌های آنلاین ایرانی بارها صدای خیلی‌ها را درآورده است، از اتحادیه‌های صنفی گرفته تا مشتریان این فروشگاه‌ها …

این روزها همه ما می‌دانیم پایین‌آمدن قیمت ارز باعث کاهش قیمت موبایل شده است، با این حال در فروشگاه دیجی‌کالا گوشی‌های موبایل با قیمت‌های بالایی عرضه می‌شوند. به‌عنوان مثال درحال حاضر گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A70 در فروشگاه دیجی‌کالا با قیمت 4‌میلیون و 899‌هزار تومان فروخته می‌شود، درحالی‌که می‌توانید این گوشی را از مغازه‌های موبایل‌فروشی با قیمت 3‌میلیون و 900‌هزار تومان بخرید که این فاصله قیمت یک‌میلیون تومانی واقعا عجیب است.

یا ماشین لباسشویی سامسونگ مدل B1242 با قیمت 5‌میلیون و 850‌هزار تومان فروخته می‌شود، درحالی‌که قیمت این کالا در نمایندگی‌های شرکت سامسونگ 5‌میلیون و 740‌هزار تومان است.

جاروبرقی مارک بوش مدل BGL8PRO5IR در یکی از فروشگاه‌های آنلاین با قیمت 4‌میلیون و 545‌هزار تومان قیمت‌گذاری شده، درحالی‌که می‌توانید این کالا را در مغازه‌ها با قیمت 3‌میلیون و 800‌هزار تومان بخرید.

جالب است بدانید توجیهی که فروشگاه‌های اینترنتی برای گرانفروشی محصولات‌شان دارند، این است که خود فروشنده‌ها قیمت‌ها را اعلام می‌کنند و مردم می‌توانند کالاهایی که با قیمت‌های پایین‌تر عرضه می‌شوند را بخرند. چندی پیش مدیرعامل دیجی‌کالا در واکنش به اعتراضات مردم در فضای مجازی نسبت به گران‌تر‌بودن کالا‌های دیجی‌کالا از بازار گفته بود، دیجی کالا تولیدکننده نیست و کالا را از تامین‌کننده می‌گیرد و به دست مصرف‌کننده می‌رساند. این یعنی اگر دیجی‌کالا قیمت را از تامین‌کننده کالا کم‌بگیرد، قیمت فروش را هم کم خواهد کرد و بالعکس اگر کالا را با قیمت بالا بگیرد، مجبور است آن کالا را با قیمت بالاتری ارایه کند و نمی‌تواند به صورت مداوم روی قیمت 600‌هزار کالا نظارت داشته باشد!

حراج‌های دروغین فروشگاه‌های آنلاین

یکی از پرطرفدارترین بخش‌های فروشگاه‌های آنلاین قسمت پیشنهادات ویژه است که معمولا اجناس با تخفیف‌های خاص را برای فروش می‌گذارند، اما اگر یک نگاه دقیق به این محصولات بیندازیم، متوجه می‌شویم کالاهایی مثل موبایل و لپ‌تاپ که قیمت مشخص با حاشیه سود پایینی دارند، همیشه کمترین مقدار تخفیف شامل‌شان شده و اجناسی چون عطر، کفش، ابزار ساختمانی و… تخفیف‌های بیشتری دارند. محصولاتی که با یک سرچ ساده در قیمت اولیه آنها (پیش از تخفیف) متوجه می‌شویم بهایی بعضا بالاتر از عرف داشته و به نوعی بخش زیادی از تخفیف، رسیدن مبلغ کالا به همان بهای واقعی‌اش بوده است!

درواقع روند اتفاقی که می‌افتد این‌طور است که قیمت کالاها بالاتر از عرف اعلام می‌شود و بعد با درج تخفیف روی محصول، قیمت واقعی آن است که به خریدار اعلام می‌شود و در لیست کالاهای ویژه قرار می‌گیرد. یکی دیگر از مشکلاتی هم که کاربران در کامنت‌های خود به آن اشاره می‌کنند این است که اطلاعاتی که در بخش بررسی و نقد کالا به کاربران داده می‌شود، چندان نزدیک به واقعیت نیست.

بررسی بخش نظرات درباره بعضی از کالاها به‌ خوبی نشان می‌دهد که خریدار تا چه اندازه از تهیه این محصول پشیمان بوده و آن چیزی که درباره‌اش خوانده، با چیزی که دریافت کرده، از زمین تا آسمان متفاوت است.

یکی دیگر از مشکلاتی هم که کاربران با آن روبه‌رو هستند این است که برخی از محصولات در انبار فروشگاه‌های اینترنتی موجود نبوده و درواقع آنها نقش واسطه فروش را بازی می‌کنند، به همین دلیل رسیدن کالا به دست مشتری گاهی ممکن است تا چهار یا پنج روز طول بکشد که همین موضوع نارضایتی مشتریان را به دنبال داشته و برای یک خرید فوری و مورد نیاز، یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود.

گران است؟! نخرید!

رضا الفت‌نسب، عضو هیأت‌مدیره کسب‌وکارهای اینترنتی درباره این‌که آیا نظارتی روی عملکرد فروشگاه‌های آنلاین وجود دارد یا نه می‌گوید: «نظارت روی عملکرد فروشگاه‌های اینترنتی براساس شکایت‌ها و بازرسی‌ها انجام می‌شود. هر شکایتی از فروشگاه‌های اینترنتی شود، حتما بررسی می‌کنیم مثلاً فروشگاه دیجی‌کالا ازجمله مارکت‌هایی است که تاکنون توانسته رضایت 95‌درصد از شاکیان خود را جلب کند.»

الفت‌نسب درباره قیمت‌گذاری کالا در فروشگاه‌های اینترنتی توضیح می‌دهد: «به نظر می‌رسد این روزها برخی فروشگاهای اینترنتی مدل کسب‌وکار خود را تغییر داده و به یک پاساژ اینترنتی تبدیل شده است، همین موضوع باعث شده به تعداد فروشنده‌های این سایت‌ها افزوده شود و درحال حاضر 30‌هزار فروشنده در این سایت وجود دارند و کالاهای خود را عرضه می‌کنند. درباره قیمت‌ها هم باید بگویم به جز قیمت کالاهای اساسی که دولت آنها را مشخص کرده و از سامانه 124 هم قابل پیگیری است، بقیه قیمت‌ها براساس اعلام فروشنده مشخص می‌شود.»

او ادامه می‌دهد: «بنابراین نمی‌توانیم مثلاً دیجی‌کالا یا سایر فروشگاه‌های اینترنتی را در بالابودن قیمت‌ها مقصر بدانیم. ضمن این‌که در فروش آنلاین هم همه چیز به صورت کاملا شفاف مشخص است و نهادهای نظارتی می‌توانند همه چیز را بررسی کنند.»

الفت‌نسب با اشاره به تخفیفات و حراجی‌هایی که در این فروشگاه‌های آنلاین اتفاق می‌افتد، تاکید می‌کند: «قانون گرفتن مجوز برای فروشگاه‌های مجازی مثل فروشگاه‌های حقیقی است. فروشگاه‌های اینترنتی هم برای حراج‌های بزرگ نیاز به گرفتن مجوز دارند، اما برای تخفیف‌دادن نیازی به مجوز نیست و فروشنده‌ها می‌توانند هرچقدر که می‌خواهند روی کالاهای خود تخفیف لحاظ کنند. اگر هم مردم می‌بینند که فروشگاه‌های اینترنتی گران می‌دهند، الزامی برای خرید از این فروشگاه‌ها ندارند.»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت دلار خرید کالا کسب و کار اینترنتی فروشگاه آنلاین حراجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۳۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کفشور های سال 1403 به قیمت درب کارخانه

اگر در پی نوسازی سرویس حمام هستید و حتی سازنده ی ساختمان هستید، درباره ضرورت خرید کفشور می دانید! کفشور ها محصولاتی اند که در کفسازی نصب می کنیم تا آب های اضافی را به موقع تخلیه کند. قدیم ها کفشور ها به صورت مربعی و کوچک بودند، اغلب از جنس چدن یا پلاستیک. اما امروزه جدیدترین و باکیفیت ترین مدل ها را می توانیم در کفشورهای خطی استیل ببینیم. کفشور خطی می تواند آب بیشتری را تخلیه کند و در عین حال کیفیت غیر قابل قیاسی با مدل های پلاستیکی دارد. یکی از تاپ ترین فروشگاه های کفشورخطی، سایت دکورا 2020 است. نمونه های تضمین شده با قیمت درب کارخانه و تعداد نامحدود را می توانیم در این فروشگاه ببینیم.

5 مدل کفشور خطی تاپ و جدید کفشور خطی سرامیک خور پلاس مدل سرامیک خور پرو کفشور دوحالته خطی پرواسلیم تمام مشکی کفشور خطی 30 سانتی آرین طلایی کفشور سرامیک خور خطی مشبک طرح A کدام کفشور خطی کیفیت بهتری دارد؟

مدل های سرامیک خور و استیل ، بهترین موارد در انواع کفشور ها هستند. استیل به کار رفته در کفشور های دکورا 2020 از استیل ضد زنگ است و قابلیت ضد خوردگی هم دارد. در برابر شوینده ها و مواد شیمیایی که با آن کف حمام را می شویید، کاملاً بادوام است. استیل ها زیبا تر از پلاستیک یا سایر متریال ها هستند. بنابراین پرفروش ترین مدل های کفشور را اخیراً در کفشور های استیل خطی می بینیم. کفشور خطی سرامیک خور مدل پلاس، به خاطر ورق ضخیم تر و شیارهای کف، استحکام بسیار بالایی دارد.

مزیت خرید کفشور به قیمت عمده چیست؟

خرید کفشور استیل اگر به قیمت عمده باشد، در هزینه های ساخت و ساز یا بازسازی بسیار به صرفه تر است. خصوصاً در مواردی که انبوه سازان یا سازندگان ساختمان می خواهند کفشور استیل تهیه کنند، نباید به سراغ محصولات فروشگاهی بروند چون در نهایت یک هزینه کلان باید پرداخت کنند. بسیار دیده می شود که موقع خرید کفشورخطی استیل، هنگامی که افراد با قیمت های نجومی کفشور مواجه می شوند، ترجیح می دهند به جای کفشور استیل به سراغ کفشور پلاستیکی بروند و از کیفیت مایه بذارند. ما به شما توصیه می کنیم که به جای این کار، کفشور استیل را از دکورا 2020به قیمت کفشور پلاستیکی از سایر فروشگاه ها بخرید. این روش درست خرید کفشور ارزان، بدون اُفت کیفیت است.

آیا کفشور خطی نصب سختی دارد؟

نصب کفشور خطی هیچ مرحله ی سختی ندارد. شاید نصف روز هم زمان نبرد که نصب کفشور خطی انجام شود. حتی اگر از قبل، کفشور قدیمی دارید، می توانید آن را بردارید و یک کفشور خطی جدید و شیک نصب کنید. البته باید به اندازه ی ابعاد کفشور خطی، کفسازی را خالی کنید تا بتوانید نصب را انجام دهید.

مقایسه کفشور خطی با مربعی

قاعدتاً کفشور خطی آب بیشتری رو می تونه تخلیه کنه و ابعاد کفشور خطی بزرگتره. برای سرامیک های بزرگ باید حتما کفشور خطی نصب کنیم تا تناسب بصری فضا به هم نخوره. کفشور مربعی سرامیک خور فقط برای سرامیک های کوچک استفاده می شود و این بخاطر سهولت در شب بندی هست. کفشور خطی سرامیک خور از 30 سانتی متر تا 120 سانتی متر تولید میشه و اگه خارج از این ابعاد بخواید باید کفشور خطی سفارشی تهیه کنید. کفشورهای مربعی کمی قدیمی تر هستند و وجه تمایزشون با مدل های خطی در قیمت، زیبایی و میزان تخلیه آب است. اگه بین خرید کفشور خطی و خرید کفشور مربعی مردد هستید، با اطلاع از مزایا و معایبی که ذکر می کنیم می تونید راحت تر تصمیم بگیرید. کفشور مربعی خیلی سریع تر از کفشور خطی نصب میشه چون سطح مقطع کوچکتری داره و نیاز به زمان گذاشتن آنچنانی نداره. هرچند نصب کفشور خطی هم کار سختی نیست و می توانید خیلی سریع آن را انجام دهید.

کفشور مشبک بخریم یا سرامیک خور؟!

انتخاب مدل کفشور کاملا به سلیقه ی شما بستگی دارد. از نظر کیفیت، به جد کفشور خطی سرامیک خور پلاس، سردمدار تمامی کفشورها است. چرا که کفشور پلاس از ضخامت ورق بالاتری برخوردار است و به این خاطر نسبت به سایر کفشور ها شاکله ی قوی تری دارد.

 تکنیک ساخت کفشور خطی پلاس، اتصال بدون جوش است و به صورت یک تکه غالب گیری می شود؛ به همین علت، ریسک جدا شدن دیواره از کف کفشور تقریبا صفر است. به طور کل، فروشگاه دکورا ۲۰۲۰ به کیفیت پایبند است و اعتبار مجموعه را با عرضه ی کفشورهای تقلبی زیر سوال نمی برد. از این رو تمامی کفشور های این فروشگاه استیل ضد زنگ و ضدخش هستند.

 مزیت خرید کفشور خطی از دکورا۲۰۲۰ چیست؟

خرید کفشور خطی از دکورا ۲۰۲۰ ارزان تر از سایر فروشگاه ها برآورد می شود. چرا که با خرید از دکورا۲۰۲۰ بطور مستقیم از کارخانه خرید می کنید! کفشورخطی سرامیک خور و کفشور خطی مشبک در دکورا ۲۰۲۰ با سوپاپ قوی تولید می شوند. این سوپاپ ها از انتشار بوی فاضلاب جلوگیری می کنند. علاوه بر آن از انسداد آب در شعاع اطراف کفشور و بروز گنداب هم پیشگیری می کنند. هنگام سفارش، شما محدودیت سفاریش نخواهید داشت. چه خریدار باشید چه فروشنده، می توانید به تعداد دلخواهتان کفشور سفارش دهید. برخی از ساختمان ها به دلایل مهندسی و معماری نیاز به نصب کفشور سفارشی دارند. دکورا ۲۰۲۰  امکان خرید کفشور سفارشی را هم برایتان فراهم کرده است!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حراج شمش طلا در مرکز مبادله توانسته به قیمت بازار آزاد کمک کند؟
  • تاخیر در واریز وجه قابل پرداخت کالابرگ فروشندگان را به دردسر انداخت
  • راهنمای کاربردی خرید و استفاده از گیفت کارت اپل
  • کفشور های سال 1403 به قیمت درب کارخانه
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران