Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: تکلیف ما تا پایان سال این است که حدود ۱۰، ۱۱ قلم کالای اساسی را که طبق تبصره ۴ ماده ۱۸ مکلف به ساماندهی آن هستیم، از لحاظ توزیع در شبکه رصد کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، حمید محله‌ای با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی رصد کالا در زنجیره تجاری کشور، تصریح کرد: کارگروه آموزشی که امروز با حضور ۱۵ استان و یکشنبه بعد با حضور ۱۵ استان دیگر برگزار می‌شود، ادامه رصد زنجیره تجاری کالاست که برای کالاهای شکر، روغن، برنج، لاستیک و روغن خام و بقیه کالاها طبق تبصره ۴ ماده ۱۸ مکلف به رصد جریان تجاری آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد:‌ (رصد) این کالاهای اساسی نیمایی و غیر نیمایی را طبق ۲۵ قلم کالایی که ریاست جمهوری بر رصد و تامین و توزیع آنها تاکید کرده را از ماه‌های گذشته شروع کرده بودیم.

معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: انتظار داریم بعد از این کارگاه‌ها خلاءهای توزیع به خصوص در خرده فروشی، شناسایی و رفع شوند و همه شرکتهای پخش و تعاونی ها هم اطلاعات خرید و فروش کالاها را ثبت کنند.

محله‌ای افزود: هدف دوم ایجاد یک پنل مدیریتی برای سازمانهای صمت استانی است که در سطح شبکه توریع و خرده فروشی نظارت کنند.

به گفته وی، در بخش تجارت داخلی و سامانه جامع تجارت پیشرفتهای خوبی حاصل شده و شرکت بازرگانی دولتی و شرکتهای پخش به صورت سیستمی به شبکه وصل شدند و اطلاعات توزیع را ارایه می دهند.

بحران لاستیک به دلیل عدم مشخص بودن اطلاعات توزیع بود

معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ورودی اطلاعات خوب شده ولی بخش مویرگی اطلاعات پخش هنوز به خوبی اطلاعات نمی دهند، اضافه کرد: کالاهایی که با ارز نیمایی وارد می شود، مراقبت می خواهد تا به سادگی از شبکه خارج نشود و بدین منظور هم تولید کننده و هم وارد کننده ارز نیمایی مکلف است، اطلاعات فروش را ارایه کند. بحران سال گذشته لاستیک هم به همین دلیل بود که اطلاعات توزیع آن مشخص نبود.

محله‌ای اضافه کرد: خوشبختانه الان بخش عمده فروشی و شرکتهای پخش و فروشگاه‌های زنجیره ای به صورت کامل کار ثبت اطلاعات موجودی کالا را انجام می‌ دهند اما بخش غیر سیستمی زمان بر است.

وی یادآور شد: این دوره کارگاهی به خاطر محدودیتهای مکانی، شامل دو دوره است و مشمول معاونین بازرگانی داخلی سازمانهای صمت استانی و کارشناسان رصد زنجیره تجاری است که در این کارگاه‌ها شرکت کرده اند.

معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: قرار است در استانها کارگروه رصد زنجیره تجاری شکل بگیرد و باید جلسات منظم داشته باشند و و مشکلات را بازگو کنند و اگر استانها نیاز به آموزش داشته و در ثبت اطلاعات مشکل دارند، مطرح کنند تا اطلاع دهی به صورت کامل انجام شود.

وی در زمینه نتایج این کار گروه افزود: همین الان نتایج این کارگروه را مشاهده می کنیم و در حوزه برنج یا چای شمای کلی نحوه توزیع را داریم و اگر به ۸۰ درصد نتیجه هم برسیم، موفق بوده ایم. علاوه بر این اهداف هم افزایش پیدا می کند و شاید به جایی برسیم که خره فروشی ها هم اطلاعات فروش را ارایه دهند. در برخی از کالاها از اول خرداد و در برخی از اول شهریور شروع به رصد کرده ایم.

محله ای با بیان اینکه اطلاعات واردات کالاها را گمرک باید بدهد گفت: یکی از شاخص های ما این است که میزان واردات با اظهار واردات چه نسبتی دارند ؟ رقم ترخیص باید با رقم توزیع همخوانی داشته باشد، در سامانه انبارها مشخص است چقدر کالا ثبت شده اما قبل از آن با رقم ترخیص شده آیا همخوانی دارد یا نه؟

۱۵۰ شبکه بزرگ، توزیع و پخش ۸۰ درصد توزیع کالایی را برعهده دارند

وی در ادامه از توزیع ۸۰ درصد کالاهای اساسی و پر مصرف توسط ۲۰ درصد شبکه پخش خبر داد و افزود: ۸۰ درصد توزیع توسط ۲۰ درصد شبکه توزیع که شامل ۱۵۰ شرکت پخش سراسری است، انجام می شود که اکثرا سامانه و سیستم توزیع دارند.

این مسوول تصریح کرد: خرده فروشی ها باید با هماهنگی استانها در سامانه تجارت داخلی ثبت نام و خرید از شبکه توزیع را تایید کنند و اگر بی تفاوت باشد یا ۲ بار فاکتور ارسال شود، اما در تایید یا عدم تایید فاکتور بی تفاوت باشد ارسال کالا برایشان ممنوع می شود.

محله‌ای گفت: برای اینکه مشکلی در شبکه های توزیع ایجاد نشود، باید زیر ساختها را آماده می کردیم. در حال حاضر آماده شده در سطح خرده فروشی به خوبی در استانها پیش می رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: توزیع کالا سامانه رصد کالا توزیع کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، پریسا نجفی معاون اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از ساماندهی و شناسه‌دار کردن پایگاه‌های نماز جمعه خبر داد و گفت: شناسایی و ساماندهی وضعیت هویتی و شناسه ملی انواع اشخاص حقوقی در اولویت این اداره کل قرار داشته به نحوی که در اواخر سال گذشته و در یک اقدام جهادی با هدف ساماندهی و شناسه دار کردن پایگاه‌های نماز جمعه در سراسر کشور، ۱۷۵ شناسه ملی به پایگاه‌های نماز جمعه تخصیص یافت.

نجفی در ادامه تاکید کرد: پایگاه‌هایی که برای انجام امور مالی خود نیاز به شناسه ملی دارند باید اطلاعات خود را به اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت ارائه کرده تا پس از بررسی و تأیید مستندات، شناسه ملی به آن‌ها تخصیص یابد.

وی تصریح کرد: همچنین اشخاص حقوقی مذکور مکلف‌اند هر گونه تغییر در اطلاعات را ظرف مدت ۲۴ ساعت، به این اداره کل اعلام کنند.

کد خبر 6089853

دیگر خبرها

  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد