Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مانی‌فر مدیر کل دفتر امور مقررات ملی و کنترل ساختمان در حاشیه نشست خبری امروز مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از پیوست ششم ویرایش چهارم آیین نامه ۲۸۰۰ در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: با پیوست این ماده شاهد کاهش آسیب‌پذیری ساختمان‌ها در برابر زلزله خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه پیوست ششم ویرایش چهارم آیین نامه ۲۸۰۰ با موضوع طراحی لرزه‌ای و اجرای سازه‌های مقاوم در ساختمان‌هاست، گفت: در چند سال اخیر شاهد عملکرد‌های مقاوم‌سازی در بخش‌های دیوار و جداره‌های ساختمانی نبودیم و همین موضوع بر کاهش مقاوم‌سازی ساختمان‌ها تأثیرگذار بود.

مانی فر گفت: بیشترین نماد آسیب را در بخش ساختمان‌سازی در سال ۹۶ با وقوع زلزله سرپل ذهاب شاهد بودیم به طوری که بسیاری از ساختمان‌ها بر اثر این حادثه از بین رفت.

مدیر کل دفتر امور مقررات ملی و کنترل ساختمان با بیان اینکه در زلزله سرپل ذهاب دیوار پیرامون واحد‌های مسکونی از بین رفت، گفت: البته بسیاری از ستون‌های این ساختمان‌ها سالم و تعداد کشته‌ها در مقایسه با سایر زلزله‌ها پایین بود که نشان‌دهنده رعایت آیین‌نامه ۲۸۰۰ در ساختمان‌ها است.

بیشتر بخوانید: ریزش چشمگیر معاملات در حوزه مسکن

او با بیان اینکه باید در حوزه ساختمان‌ سازی بر اجزای غیر سازه‌ای و چهارچوب‌های آن نظارت‌های عالیه داشت، گفت: متأسفانه در بخش ساختمان‌سازی به این موضوع دقت لازم نمی‌شود و شاهد خسارت‌های بسیار زیاد با وقوع کوچکترین زلزله هستیم.

مانی‌فر با بیان اینکه آیین‌نامه ۲۸۰۰ در چارچوب این موضوعات زمینه‌ساز افزایش نظارت‌های عالیه در حوزه ساخت و ساز می‌شود، گفت: در چند سال گذشته در سطح استان‌ها به این موضوع توجه شده که در این بخش اقدام به راه‌اندازی سامانه جامع نظارت عالیه وزارت راه و شهرسازی کرده‌ایم.

مدیر کل دفتر امور مقررات ملی و کنترل ساختمان گفت: این سامانه در سال ۹۷ توسط وزیر راه و شهرسازی رونمایی شد و تاکنون ۴۲ هزار بازدید ثبت شده است. این سامانه جزو دومین سامانه‌های تأثیرگذار به عنوان یک ابتکار در حوزه دولت الکترونیک به شمار می‌رود و تاکنون ۵۵۰ نفر در حوزه فعالیت‌های این بخش اطلاعات خود را ثبت کرده‌اند.

مانی‌فر گفت: در این سامانه توانسته‌ایم در سه بخش اطلاعات گسترده‌ای کسب کنیم، به طور مثال در مبحث ۶ مقررات ملی ساختمان در بخش تأسیسات بهداشتی ۸۵ درصد آیین‌نامه رعایت شده، همچنین در مبحث ۹ مقررات ملی ساختمان طرح اجرای ساختمان ۸۵ درصد و در مبحث ۱۳ مقررات ملی ساختمان مبحث تأسیسات حیاتی ۷۶ درصد رعایت شده است.

مدیر کل دفتر امور مقررات ملی و کنترل ساختمان در پایان گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که مقررات ملی ساختمان و مباحث ۲۲ گانه ۶۰ درصد در ساخت و ساز‌های کشور رعایت می‌شود.

انتهای پیام /

رعایت ۶۰ درصد مقررات ملی ساختمان در ساخت و ساز‌های کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر