Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن امروز، سه‌شنبه اظهار کرد، جزایر سلیمان با توقف روابط با تایوان به نفع چین، فرصت‌های بی‌سابقه‌ای برای توسعه پیش‌رو خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، جزایر سلیمان ششمین کشوری است که از سال ۲۰۱۶ و آغاز ریاست جمهوری تسای اینگ ون در تایوان در مناقشه چین و تایوان به پکن متمایل می‌شود. دولت جزایر سلیمان روز گذشته به قطع روابط رسمی با تایوان رای داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری رویترز، تایوان چین را به منحرف کردن متحدانش از همکاری با تایوان با وعده وام‌ و کمک متهم کرده اما پکن این اتهامات را تکذیب کرده است.

هوا چونیینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین اظهار کرد، جزایر سلیمان از حمایت کامل چین برخوردار خواهد بود و پکن "بر این باور است که ایجاد و توسعه روابط دیپلماتیک با چین که بیش از ۱.۴ میلیارد جمعیت دارد و با آینده‌ای روشن دومین اقتصاد بزرگ دنیا است، مطمئنا فرصت‌های بی‌سابقه‌ای را برای توسعه در اختیار جزایر سلیمان می‌گذارد.

تایوان حالا با تنها ۱۶ کشور روابط رسمی دارد که بسیاری از آن‌ها کشورهای کوچک و کمتر توسعه‌ یافته‌ای در آمریکای مرکزی و اقیانوس آرام هستند.

این تصمیم از سوی جزایر سلیمان به دنبال چند ماه بررسی پیامدهای مثبت و منفی این اقدام صورت گرفت. چین به این کشور کوچک پیشنهاد مبلغی ۸.۵ میلیون دلاری برای توسعه داده بود تا در حمایتش از تایوان تجدید نظر کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمهوري چين تايوان جزایر سلیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و با حضور معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی با دستور کار "بررسی آخرین وضعیت پروژه های اقتصادی با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان" در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این نشست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشورهای مذکور، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشورها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

در ادامه آخرین وضعیت طرح ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکارهای برطرف کردن آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کرمان
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • معضل کانال‌های فاضلاب رو باز در مسجد سلیمان استان خوزستان
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش