Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@03:40:00 GMT

۵دلیل اصلی خرابی باتری خودرو

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۵۸۵۹

۵دلیل اصلی خرابی باتری خودرو

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم،‌  بعضا دیده شده که حین رانندگی ناگهان خودرو خاموش شده و هرچه استارت زده می‌شود، خودرو روشن نمی‌شود. در صورت وجود سوخت کافی اولین فکری که به ذهن هر فردی می‌رسد، خرابی باتری است.

یکی از اصلی ترین دلایل ترکیدن باتری خودرو، بوجود آمدن اتصال کوتاه در دو سر قطبهای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر می‌تواند بصورت دستی انجام شود که برخی از تعمیرکاران جهت تست قدرت باتری این کار را انجام می‌دهند که کاری غلط و فوق العاده خطرناک است.

1اتصال کوتاه، اولین دلیل ترکیدن باتری خودرو

 یکی از اصلی ترین دلایل ترکیدن باتری خودرو، بوجود آمدن اتصال کوتاه در دو سر قطبهای آن است. این امر می‌تواند بصورت دستی انجام شود که برخی از تعمیرکاران جهت تست قدرت باتری این کار را انجام می‌دهند که کاری غلط و فوق العاده خطرناک است.

مورد بعدی ایجاد اتصال کوتاه در دو سر قطبهای باتری توسط استارت سیستم، بدلیل معیوب و یا کثیف بودن کلکتور سیم پیچ آن می باشد که این امر با سرویس نمودن استارت و تمیز کردن ذغالهای مابین کلکتورها مرتفع می‌گردد. لذا یکی از پیشنهادات باز کردن استارت موتور و سرویس نمودن آن است.

2- شارژ بیش از حد مجاز

دلیل دیگری که می تواند باعث بوجود آمدن شرایط ترکیدن باتری شود، شارژ بیش از حد مجاز آن توسط شارژر یا دینام است. این امر باعث جوش آمدن اسید و تصاعد بخار اسید از آن می‌گردد که این بخار قابل انفجار بوده و تجمع آن در باتری این امر را تشدید می‌کند.

لذا سطح ولتاژ شارژ نگهداری باطری که پیوسته روی آن قرار دارد حائز اهمیت است. لازم بذکر است کلیه شارژرها مجهز به سیستمی برای تنظیم سطح ولتاژ و همچنین محدود نمودن جریان شارژ باتری با توجه به مشخصات باتری دارند.

3مسدود شدن دریچه‌ها و مسدود شدن بخار اسید در داخل باتری‌ها

کلیه باتری‌های اسیدی، برای ایجاد شرایط اطمینان دریچه هایی برای خروج بخارات اسید دارند که اگر بنا به هر دلیلی، که قبلاً به آنها اشاره شد، بخار اسید از آن متصاعد گردید، از طریق روزنه های تعبیه شده خارج گردد و از تجمع بخار در داخل باتری جلوگیری شود.

در صورتی که این دریچه ها بنا به هر دلیلی مسدود شوند، بخار اسید در داخل باتری جمع شده و شرایط را برای انفجار باتری مهیا می‌سازد. لذا باید در هنگام نصب باتری به این نکته توجه کرد و باتری ها را طوری در کنار هم قرار داد و یا بست روی باطری را محکم کرد که این دریچه ها مسدود نشوند.

4عدم رعایت اصول سرویس و نگهداری باتری

سرویس و نگهداری باتری و سیستم شارژ آن با توجه به مواردی که در قبل به آن اشاره شد باید در دوره های زمانی مناسب به دقت انجام پذیرد، بخصوص باتری‌هایی که Sealed نیستند و نیاز دارند تا سطح آب باتری آنها کنترل شود تا لایه های سربی باتری، درون آب اسید قرار داشته باشند و همچنین قطبهای باتری و سرباتری که به آن متصل می باشند تمیز باشند و به اصطلاح سولفاته نباشند. بدیهی است رعایت این موارد عمر مفید باتری را افزایش خواهد داد.

5عدم کیفیت و مرغوبیت باتری های تولید شده

همیشه یکی از موارد حائز اهمیت، مرغوبیت کالاست که باید در هنگام خرید مورد توجه قرار گیرد. البته مرغوبیت بیشتر، هزینه بیشتر را در بر خواهد داشت که در مکان های حساس این هزینه به صرفه خواهد بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو ذهن باتری خودرو باتری خودرو اتصال کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار بوی گاز در بندرترکمن ربطی به مشکل فنی و خرابی تاسیسات گازی ندارد

روابط عمومی شرکت گاز گلستان گفت: انتشار بوی گاز در بندرترکمن ربطی به مشکل فنی و خرابی تاسیسات گازی ندارد و به علت سرقت ماده بودار کننده گاز شهری است.

به گزارش ایلنا، روابط عمومی شرکت گاز گلستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:  در پی اطلاع رسانی مردمی مبنی بر استشمام بوی گاز در شهر بندر ترکمن و سپس روستا‌های قره‌سو و نیازآباد، گروه‌های عملیاتی و امدادی شهرستان و استان به بررسی ایستگاه و شبکه و تاسیسات گازی منطقه و ایستگاه‌های مجاور تامین کننده گاز بندر ترکمن از کردکوی و بصیرآباد گمیشان پرداختند و هیچ مشکل فنی، نشت و یا خرابی در تاسیسات مشاهده نشد.

این اطلاعیه می‌افزاید: بررسی‌ها در شهر‌های مجاور نشان داد که نیمه شب قبل حدوداً ۱۶۰ لیتر ماده بودار کننده گاز شهری به سرقت رفته و مواد باقیمانده در بشکه‌ها در شهرستان بندر ترکمن تخلیه شد و باعث انتشار بوی ماده بودار کننده (مرکابتان) شده است.

بر این اساس با توجه به اینکه این ماده به صورت مایع در صورت تخلیه بصورت تبخیر در فضا منتشر می‌شود بوی گاز را سبب شده بود که در حال حاضر نیست قطع شده و اوضاع به حالت عادی بازگشت.

طبق این اطلاعیه بحث سرقت از طریق مراجع انتظامی و امنیتی در دست پیگیری است و این شرکت ضمن عذرخواهی از شهروندان بندر ترکمن به  اطلاع می‌رساند این ماده بودار کننده صرفاً برای بودار شوندگی گاز شهری، بی‌خطر و غیر سمی است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • انتشار بوی گاز در بندرترکمن ربطی به مشکل فنی و خرابی تاسیسات گازی ندارد
  • تلف شدن ۳۰ راس گوسفنددر پی بارش‌های سیل آسا در خوزستان
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • تفال به حافظ پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ برو به کار خود‌ای واعظ این چه فریادست....