Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@18:16:36 GMT

گذرنامه خود را چگونه بگیریم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۸۳۸۱

گذرنامه خود را چگونه بگیریم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متقاضیان دریافت گذرنامه به نکات ذیر توجه کنند.

تهیه، تکمیل و ارائه فرم صدور گذرنامه (از طریق دفاتر پلیس +۱۰).

واریز هزینه صدور گذرنامه و عوارض شهرداری قابل پرداخت از طریق سامانه pos بانکی (دستگاه کارتخوان بانکی) مستقر در مراکز گذرنامه و دفاتر پلیس +۱۰.

دانشجویان بورسیه مشغول به تحصیل در خارج از کشور، همسر و فرزندان آنان در صورت ارائه نامه از سوی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پرداخت هزینه‌های مذکور معاف می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارائه اصل شناسنامه متقاضی (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال عکس دار باشد).

ارائه کد ملی (کارت ملی عکس دار یا موقت و یا تائیدیه از ثبت احوال).

ارائه یک قطعه عکس جدید ۴*۶ رنگی، تمام رخ، بدون عینک، کلاه، کراوات با زمینه کاملاً روشن (سفید) ضمناً از تاریخ گرفتن عکس‌ها بیش از یک سال سپری نشده باشد. در مورد دوشیزگان بالای شش سال تمام ارائه عکس با رعایت کامل حجاب اسلامی الزامی است.

ارائه مدارک عکس دار جهت مطابقت متقاضیان زیر ۱۵ سال که شناسنامه آن‌ها عکس دار نشده است الزامی می‌باشد.

ارائه موافقت رسمی همسر برای بانوان شوهر دار، موافقت رسمی ولی یا قیم برای متقاضیان کمتر از ۱۸ سال تمام.

اصل مدارک فوت یا طلاق نامه در مورد بانوانی که شوهر آنان فوت نموده و یا طلاق گرفته اند.

در مورد بانوان شوهر دار که همسرشان مفقودالاثر، غایب یا غیرقابل دسترسی می‌باشد ارائه نامه از دادستان محل درخواست گذرنامه الزامی می‌باشد.

افرادزیر ۱۸ سال در صورت فوت ولی وعدم دسترسی به جد پدری و مشخص نشدن قیم یا ولی قهری با ارائه مجوز از مرجع قضائی (دادستانی محل سکونت) می‌توانند در خصوص تقاضای اخذ گذرنامه اقدام نمایند.

ارائه اصل وتصویر مدرک نظام وظیفه (کارت پایان خدمت، معافیت، خرید خدمت) هوشمند یا ارائه موافقت نظام وظیفه برای خروج ازکشور متقاضیان ذکور بالای ۱۸ سال تمام (افراد بالای ۵۰ سال نیازی به ارائه مدرک وظیفه ندارند)

ارائه موافقت نامه حفاظت اطلاعات یگان خدمتی برای کارکنان شاغل در نیروهای مسلح و کارکنانی که کمتر از ۵ سال از تاریخ بازنشستگی آنان سپری شده است. کارکنان نظامی بازنشسته که از تاریخ بازنشستگی آنان ۵ سال سپری شده باشد. ملزم به ارائه نامه از کانون بازنشستگان، کارت بازنشستگی یا حکم رهایی می‌باشند.

ارائه گذرنامه قبلی در صورت دارا بودن گذرنامه معتبر

ارائه آدرس صحیح پستی محل سکونت به همراه کد پستی

منبع: خبرگزاری میزان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گذرنامه دفاتر پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم

حجت‌الاسلام شهریاری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع تقریب مذاهب گفت: ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم برای کمک به مردم غزه به هم پیوند بزنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع امضا شد.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند. در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

شهریاری ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

تداوم همبستگی با غزه در داخل و خارج از دانشگاه‌های آمریکا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم به هم پیوند بزنیم.

ر شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تأکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، گفت: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تأکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • کامیابی‌نیا: پیروزی در ۶ بازی باقی‌مانده نشدنی نیست
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • تردید بزرگ رئال: جشن قهرمانی بگیریم یا نه!
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • باید حواسمان را جمع کنیم و امتیاز بگیریم
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند