Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@00:04:46 GMT

۷ قانون برای زنده ماندن در کوه

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۸۴۴۸

۷ قانون برای زنده ماندن در کوه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین نکته‌ای که باید هر کوه نورد بداند این است که هیچ کوهی کاملا ایمن نیست و برای صعود به کوه حتما باید آمادگی داشته باشید. هفت نکته‌ای که باید به آن در کوه توجه داشت در ادامه آمده است:

۱- همواره حرف آخر را خودتان در مورد امنیت بزنید

در وضعیت خطرناک نباید به کسی اعتماد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید تمرین کنید که در تصمیم گیری قاطع باشید و در خصوص تجهیزات، اکسیژن و ... خودتان تصمیم گیری کنید. هر مقدار که کوهنورد بی‌تجربه‌تر باشد، در اولین تلاش خود به ارتفاع بیشتری صعود خواهد کرد.

۲- مطیع هوا باشید

در صعود‌های طولانی بر خلاف پیش بینی شرایط خوب، هوای بد ممکن است به طور غیر منتظره‌ای رخ دهد. کوه می‌تواند آب و هوای خاص خود را ایجاد کند. پیش بینی خوب هوا بدون ایستگاه هواشناسی در قله غیرممکن است. برای پیش بینی‌های کلی سیستم هواشناسی به آن‌ها اعتماد کنید، اما همیشه به کوه توجه کنید. طناب‌های ثابت را در هر جای ممکن قرار دهید. قطب نما را بیاورید، چراغ امنیتی را در اردوگاه تهیه کنید. از هر راه ممکن خطر را به حداقل برسانید.

تغییر هوا اغلب سریع است. ممکن است هوا به قدری سرد شود که انگشتان دست و پای خود را حس نکنید؛ بنابراین سعی نکنید نا امید شوید و با همین هوای بد باید کنار بیایید.

۳- از طناب سالم استفاده کنید

در صعود عجله نکنید. قبل از صعود طناب‌های خود را چک کنید که پوسیده نباشد. تقریباً سالانه کوهنوردان به دلیل استفاده از طناب قدیمی در هیمالیا می‌میرند. پیچ طناب‌ها را همیشه بررسی کنید. با نفرات زیادی با یک طناب صعود نکنید. بیش از حد به طناب تکیه ندهید. از برآمدگی و پا‌های خود در صعود‌های شیب دار استفاده کنید.

۴- مایعات کافی بنوشید

مشکلات سلامتی در ارتفاعات بالا مانند سردرد، ورم، سرمازدگی، سردرگمی و مواردی از این دست در اغلب موارد با کمبود آب بدن و عدم وجود اکسیژن ارتباط دارد؛ بنابراین سعی کنید مایعات به مقدار کافی بنوشید تا دچار مشکلات پزشکی نشوید.

۵- خودتان را بشناسید

از چیزی جز خود ترس نداشته باشید. باید در مواقع اضطراری از خود شناخت کافی داشته باشید تا بتوانید بهترین عملکرد خود را اعمال کنید. بسیاری از احساسات، واکنش‌ها و علائم عجیب و غریب در ارتفاع رخ می‌دهد. برای مثال بالا رفتن باعث می‌شود مغز شما اکسیژن کمتری داشته باشد و به این اکسیژن کم واکنش نشان دهد.

در شرایط خطرناک، همه ما واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهیم. برخی وحشت زده می‌شوند و برخی منطقی هستند. شما چه واکنشی نشان خواهید داد؟

۶- از وسایل اکسیژن و پزشکی کوهستان مطلع باشید

چه مقدار اکسیژن برای صعود مورد نیاز خواهد بود؟ این سوال مهمی است که باید قبل از صعود به آن جواب دهید. همچنین باید نکات پزشکی مهم را بدانید تا در صورت نیاز از آن‌ها بهره بگیرید.

۷- دوری از نقاط بهمن خیز

از مناطق بهمن خیز دوری کنید و سعی کنید سریع از آنجا عبور کنید. همواره به یاد داشته باشید که بهمن قابل پیش بینی نیست! و حتی در بهترین هوا ممکن است بهمن تشکیل شود.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوهنوردی خواندنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۸۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلق ماندن مردم در تاب پارک سیرجان در پی قطع برق

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شهربازی مجموعه گهر پارک شهر سیرجان در استان کرمان واقع شده است. روز جمعه ۱۴ اردیبهشت گروهی از شهروندان سوار بر تاب بزرگاین مجموعه، پس از قطع برق نیم ساعت به صورت معلق و وارونه بین زمین و آسمان آویزان شدند. همانطور که می‌دانید برای ایمنی بیشتر در شهربازی قطعا وسایلی از این دست باید از برق دوبل استفاده کنند. یعنی از دو مکان برق بگیرند یا اینکه برق اضطراری داشته باشند و حتی نباید در حرکت بعضی از دستگاه‌های داخل شهر بازی وقفه‌ای هم ایجاد شود. زیرا زمانی که برق اضطراری وجود نداشته باشد، افراد حین استفاده از وسایل شهربازی گرفتار می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
در مجموعه تفریحی گهر پارک سیرجان در حال تفریح با یکی از دستگاه‌ها بودم که برق مجموعه قطع شد و به مدت نیم ساعت در ارتفاع ۵۰ متری معلق بودیم با خلاص کردن گیربکس از بالا آزاد شد مجموعه فاقد برق اضطراری بود استرسی که به ما در بالا و خانواده ها در پایین وارد شد که با هیچ چیز قابل جبران نیست خواهشمند هستم پیگیر باشید. تشکر

دیگر خبرها

  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • عبور از رودخانه با طناب
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • اطرافیان توماس توخل: احتمال ماندن این سرمربی در بایرن مونیخ وجود دارد
  • معلق ماندن مردم در تاب پارک سیرجان در پی قطع برق
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • (ویدئو) انتقال آذوقه با طناب به عشایر آبدانانی
  • ببینید | لحظه در هوا ماندن کامیون حین تخلیه بار!