Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از شفت، آرش فرزام صفت عصر سه‌شنبه در جلسات کارگروه رفع موانع تولید و ستاد توسعه شهرستان منتخب و محرومیت زدایی شهرستان شفت که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد با اشاره به اینکه شفت در بعضی از شاخص‌ها از عقب ماندگی برخوردار است، اظهار کرد: امیدواریم با تلاش مضاعف مدیران بتوانیم بخشی از مشکلات شهرستان شفت را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در جلسه رفع موانع تولید شهرستان شفت نیز به مشکلات ۱۲ واحد تولیدی رسیدگی شد، افزود: یکی از روشهای محرومیت زدایی، خروج واحدهایی مشکل دار از بحران است، افزود: برای حل مشکلات این واحدها نیز راهکارهایی از سوی مدیران ارشد استان ارائه شد.   معاون امور اقتصادی استانداری گیلان در ادامه با اشاره به اینکه در بحث توسعه شفت در نخستین گام باید سند توسعه شهرستان بر پایه افق توسعه استان تهیه و تدوین شود، گفت: این سند باید با استناد به اسناد بالا دستی از جمله سند آمایش و سند برنامه ششم همگام سازی شود.   وی ادامه داد: البته لازم به ذکر است این سند تهیه شده و بازنگری‌های لازم نیز صورت گرفته و تهدیدها و فرصت‌های شهرستان شفت نیز در آن مد نظر قرار گرفته است و تنها سازمان برنامه و بودجه باید این سند را با سند آمایش سرزمینی و همچنین برنامه ششم توسعه همگام سازی کرده و یک یا چند محور برای توسعه شهرستان تعیین کند تا اقدامات بر اساس آن محور ها انجام شود.
فرزام صفت با بیان اینکه فعالیت‌های جزیره‌ای و انفرادی دستگاه ها به جایی نخواهد رسید، تاکید کرد: برآیند فعالیت همه دستگاه‌ها باید در راستای هدف‌گذاری تعیین شده باشد.   وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها اهمیت زیادی دارند اما برای رفع عقب ماندگی‌ها کافی نیست، تصریح کرد: زیر ساخت‌ها باید در راستای توسعه اقتصادی شهرستان شفت حرکت کنند. باید در این زمینه کارکردهای جداگانه تعیین و اولویت‌های دستگاه‌ها مشخص شود.   معاون امور اقتصادی استانداری گیلان با تأکید بر اینکه مدیران استانی باید شهرستان شفت را با توجه به شرایط محرومیت ویژه ببینند، خواستار دو برابر شدن سهم تسهیلات شهرستان شفت شد و گفت: بر اساس قانون، توزیع اعتبارات بر اساس جمعیت و محرومیت هر شهرستان انجام می‌شود اما با توجه به شرایط شفت باید این شهرستان به صورت ویژه نگاه شود.   وی با اشاره به اینکه شفت با داشتن ۵۵۰ هکتار آب‌بندان از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است افزود: در زمینه واگذاری‌ها نیز باید برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.   فرزام صفت همچنین به جذب سرمایه‌گذار برای شهرستان شفت نیز اشاره و اظهار کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری نیز باید با شناسایی واحدهای تعطیل آنها را به سرمایه‌گذاران معرفی کرده تا از ظرفیت این واحدها که بیشتر مجوزها را دارند برای رونق و توسعه اقتصادی شهرستان استفاده شود.   در پایان این سفر نیز بازدیدی از دو واحد کشاورزی و گردشگری و ملاقات با مراجعین شهرستان توسط معاون استاندار انجام گرفت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه شاخص کشاورزی معاون شهرستان شفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد

عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اینکه شهرستان اردل تنها شهرستانی است که جاده چهارخطه ندارد، توسعه راه‌های ارتباطی این شهرستان و اجرای جاده چهارخطه بابد در دستور کار قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حمید جهانگیری در اجلاس شورای اسلامی استان با اشاره به لزوم اجرای چهار خطه در شهرستان اردل، اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان اردل تنها شهرستان استان است که جاده چهارخطه ندارد، توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل باید در دستور کار قرار گیرد.

نماینده شهرستان اردل در شورای اسلامی استان و عضو شورای اسلامی استان افزود: با توجه به پتانسیل‌ها و وسعت شهرستان اردل و بالا بودن هزینه‌های اجرای طرح‌های کشاورزی و آبیاری، درخواست می‌شود طرح‌های کشاورزی شهرستان اردل در طرح‌های ملی قرار گیرند.

جعفر عسگری، نماینده شهرستان کوهرنگ و دیگر عضو شورای اسلامی استان نیز در این اجلاس، اظهار داشت: با توجه به زیرسازی دو کیلومتر جاده سیف آباد اله یاری، دم تنگ کرایی، دهگر و جمال آباد شامنصوری در شهرستان کوهرنگ، اجرای کامل آسفالت آن باید در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: تکمیل ساختمان بخشداری دوآب‌صمصامی و تخصیص اعتبار به منظور آسفالت جاده‌های آنتنی روستاهای بازفت لازم است توجه شود. همچنین تکمیل پروژه تونل حونی و آسفالت جاده‌های آنتنی روستاهای بازفت نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.

عسگری با اشاره به افزایش مهاجرت معکوس و وجود زمین‌های اشخاص خارج از طرح هادی، گفت: بازنگری پیش از موعد طرح های هادی در شهرستان کوهرنگ از ضروریات است. تخصیص اعتبارات استان در 6 ماهه اول سال با توجه به سرما و تعطیلی پروژه‌های عمرانی در 6 ماهه دوم باید در اولویت قرار گیرد.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی