Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@01:18:13 GMT

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای مسکونی سیل‌زده گلستان

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۹۵۹۱

آخرین وضعیت بازسازی واحدهای مسکونی سیل‌زده گلستان

استاندار گلستان با اشاره به اینکه تقریبا کار تعمیر واحدهای مسکونی سیل‌زده به پایان رسیده است، گفت: دغدغه فعلی ساخت 7400 واحد مسکونی است که تاکنون برای ساخت 6486 واحد مسکونی سیل‌زده در بانک‌ها انعقاد قرارداد صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری گلستان، دکتر هادی حق شناس در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده استان، اظهار کرد: واحدهایی که تاکنون با آنان عقد قرارداد برای ساخت انجام نشده یا دچار مشکلات حصر وراثت هستند یا در حاشیه رودخانه‌ها بوده‌اند و یا مشکلاتی را با میراث فرهنگی دارند که تلاش داریم هرچه زودتر این مسائل نیز رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از بین واحدهای عقد قرارداد شده تاکنون پی کنی 5057 واحد، فنداسیون 3663 واحد، اسکلت 2146 واحد، سقف 751 واحد و دیوار چینی 472 واحد انجام شده و تلاش داریم قبل از آغاز فصل سرما بخش عمده از این منازل مسکونی تحویل داده شوند.

استاندار گلستان با بیان اینکه 30 خانواده هنوز در چادر ساکن هستند، گفت: این افراد در اولویت قرار دارند و تلاش داریم تا پایان مهر منازل آنان را آماده کرده و تحویل دهیم.

حق شناس در ادامه با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید، یادآور شد: 326 مدرسه استان در جریان سیل آسیب دیده بود که 280 مدرسه نیازمند بهسازی بود که خوشبختانه کار تعمیر آن به پایان رسید.

وی گفت: 24 مدرسه استان 100 درصد تخریب شده بود که از این تعداد 17 مدرسه در حال ساخت است و مناقصه هفت مدرسه نیز برگزار شده است. هیچ دانش‌آموزی اول مهر بدون مدرسه نخواهد بود و تلاش داریم 11 مدرسه در حال ساخت را ظرف ماه های مهر و آبان به بهره‌برداری برسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

حامد دائمی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، با اشاره به استقرار چهار اکیپ ارزیاب در منطقه از ساعات اولیه این اتفاق، اظهار کرد: واحدهای تخریب شده تک به تک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از ۸۵ قطعه بازدید کردیم، افزود: ۹۰ واحد تجاری صد درصد تخریب شد و ۲۹۰ واحد مسکونی احداثی و ۲۸ واحد مسکونی تعمیری و ۶ واحد تجاری تعمیری داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از انجام کامل ارزیابی خبر داد و تصریح کرد: نتیجه ارزیابی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

دائمی با بیان اینکه نیازمند تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۸۰ میلیون تومانی برای احداث واحدهای مسکونی هستیم، خاطرنشان کرد: برای واحدهای مسکونی تعمیری نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد شده است. برای واحدهای تجاری احداثی نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد می شود.

وی عمده واحدهای خسارت دیده را مسکونی - تجاری دانست و تاکید کرد: برخی از خانوارها اسکان دائم و برخی دیگر اسکان موقت داشتند لذا درخواست کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای خانوارهای حادثه دیده داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان خواستار تخصیص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای تامین معیشت صاحب خانه ها و مستاجرین شد و اضافه کرد: محدوده شهرک امامزاده ابراهیم ۱۶.۵ هکتار است که از طریق بنیاد مسکن به مردم واگذار شده است؛ در واقع بخش عمده خسارت ها در همین محدوده بوده و برای صدور پروانه مشکلی نداریم.

وی یکی از مشکلات روستا را تصرفات مازاد بر واگذاری دانست و بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

دائمی با بیان اینکه آواربرداری پس از ارزیابی و کارشناسی تعیین خسارت بیمه انجام خواهد شد، عنوان کرد: طرح هادی این روستا بافت با ارزش بود که در سال ۹۰ بازنگری شد و آن را تحت عنوان شهرک چوبی و مقصد گردشگری تعریف کردیم و لذا این امکان وجود دارد که سازه ها را بتنی و فلزی بسازیم و در نما از چوب استفاده کنیم.

وی از صدور رایگان پروانه ساخت و ساز خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری، صدور پروانه انجام می شود؛ البته نیازمند تامین اعتبار جهت نقشه برداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • آغاز ساخت واحد‌های مسکونی درمنطقه عشایری دهدلی
  • ببینید | قیمت‌های عجیب واحدهای مسکونی در افغانستان
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد