Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، وحید طالب پور،در گفت وگو با اقتصادآنلاین گفت: محصولاتی که به منطقه آزاد انزلی وارد می شوند عمدتا شامل کالاهایی هستند که به مصرف خود منطقه می رسد و برای تولید استفاده می شود.

وی،افزود: واردات دریکسال اخیر کاهش پیدا کرده و حجم صادرات ثابت مانده و تغییری نکرده است.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی  در پاسخ به موضوع دپوی کالا در مناطق آزاد بیان کرد: منطقه آزاد انزلی دو رویکرد را در پیش گرفته و این دو رویکرد به نحوی ماموریت منطقه آزاد محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویکرد اول صادرات و رویکرد دوم تامین نیاز داخل است.

طالب پوراضافه کرد: در موضوع تامین نیازهای داخل در گمرک منطقه آزاد انزلی رسوب کالای خاصی وجود نداردو برای نگهداری کالاهای اساسی مانند روغن، غلات و.. که از این مسیر وارد کشور می شوند، بازه زمانی مشخصی تعریف شده و پس از طی کردن این بازه به سرعت ترخیص می شوند.

معاون اقتصادی منطقه آزاد انزلی تصریح کرد: برای توسعه صادرات در منطقه آزاد انزلی برنامه های زیادی طراحی شده و شهرک صنعتی جدیدی تحت عنوان شهرک صنعتی شماره سه در دست احداث است  که با بهره برداری از این شهرک ظرف یک سال آینده، تولیدکنندگان و صادرکنندگان استقبال خوبی خواهند کرد.

وی اضافه کرد: در حوزه صادرات مجدد کالاهایی مانند انواع غلات، روغن و.. که کالا وارد منطقه می شود و پس از پردازش مختصری به کشورهای همسایه مانند عراق و افغانستان صادر می شود، ما وضعیت مناسبی داریم و این امر درحال گسترش نیز هست.

طالب پوراظهار داشت: بحث افتتاح راه قزوین- رشت به سمت بندر کاسپین نیز مطرح است که به محض افتتاح به توسعه صادرات کمک خواهد کرد و ادامه داد که  با بورس کالا نیز رایزنی هایی درحال انجام است که اگر عرضه کالا صورت گیرد و تجار استقبال کنند، صادرات گسترش می یابد.

معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: عمده کالاهایی که به منطقه آزاد انزلی وارد می شود، کالاهای اساسی و ضروری است،هم چنین عمده کالاها به مصرف خود منطقه و تولیدات کارخانه ها می رسد و جزء کالاهای واسطه ای محسوب می شود و واردات کالاهای لوکس زیاد نیست.

وی در واکنش به موضوع قاچاق در مناطق آزاد تصریح کرد: منطقه آزاد انزلی به دلیل نداشتن دسترسی مستقیم به مرزهای زمینی و سروکار داشتن با مرزهای آبی در معرض موضوع قاچاق نیست و این مرز آبی هم با کشورهایی مانند روسیه، قزاقستان، آذربایجان و.. است که کالاهایی که با این کشورها رد و بدل می شوند، انگیزه زیادی را برای قاچاق ایجاد نمی کنند.

معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد انزلی اضافه کرد: ما یک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در منطقه با ترکیب اعضا دستگاه های نظارتی تشکیل داده ایم که نظارت لازم را داریم و در هنگام ورود کالاها، عوامل نیروی انتظامی و گمرک حضور دارند و قاچاق سازمان یافته و کلان در منطقه آزاد انزلی وجود ندارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد منطقه آزاد منطقه آزاد انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید

مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف آب، گفت: تولید آب شرب در این جزیره توسط دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن است که هزینه‌های میلیاردی به دنبال دارد. - اخبار استانها -

شهرام داوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در قشم اظهار داشت: در حال حاضر برای تولید هر مترمکعب آب در جزیره قشم باید 25 هزار تومان پرداخت کرد که 17 هزار تومان آن توسط سازمان منطقه آزاد قشم پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه در این شرایط تولید آب بسیار گران است و باید در مصرف آن صرفه‌جویی کرد، تصریح کرد: برای تامین آب شرب جزیره، سازمان منطقه آزاد قشم رقمی در حدود 224 میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به طرحهای آبرسانی اجرا شده در جهت افزایش تولید آب در قشم، خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال میزان تولید آب در این منطقه از 23 به 27 هزار مترمکعب افزایش یافته است.

داوری قدیمی بودن لوله‌های انتقال آب در برخی از مناطق قشم به ویژه در بافت قدیم را از جمله مشکلات حال حاضر آبرسانی در این جزیره عنوان کرد و گفت: نوسازی این خطوط انتقال از برنامه‌های مهم این شرکت است که امیدواریم بتوانیم در سالجاری بخش قابل توجهی از آن را انجام دهیم.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات