Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@08:13:27 GMT

۱۲ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزی قم افزوده‌شده است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۲۲۰۶

۱۲ هزار نفر به جمعیت دانش‌آموزی قم افزوده‌شده است

 حمیدرضا شیخ‌الاسلام روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: جمعیت دانش‌آموزی این استان در سال گذشته ۲۵۵ هزار نفر بوده که امسال به بیش از ۲۶۷ نفر افزایش‌یافته است.

وی اضافه کرد: اگر جمعیت هر مدرسه‌ای را ۳۵۰ تا ۴۰۰  دانش‌آموز در نظر بگیریم، باید برای جذب ۱۲ هزار دانش‌آموز جدید دست‌کم ۳۰ مدرسه احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته استان قم ازنظر کمبود فضای آموزشی آخرین استان کشور بود و بالاترین تراکم دانش آموزان را به خود اختصاص داده بود.

شیخ‌الاسلام افزود: در ۶ سال گذشته، ۱۷۰ طرح آموزشی توسط خیران و اعتبارات دولتی احداث‌شده است و در حال حاضر ازنظر کمبود فضای آموزشی بیست و ششمین استان و همچنان زیر میانگین کشوری هستیم.

وی تصریح کرد: باوجوداینکه سخت‌ترین دوران اعتباری را سپری نمودیم، ولی تاکنون هیچ مدرسه‌ای کلنگ زنی نشده که به اتمام نرسیده باشد و تمام واحدهای آموزشی در زمان‌های مقرر احداث‌شده است.

وی با انتقاد از توسعه ساختمان‌های مسکونی بدون در نظر گرفتن واحدهای آموزشی، گفت: ساختمان‌های مسکونی در مناطقی ازجمله پردیسان، انسجام و روبه روی بوستان علوی گسترش زیادی یافته و درگذشته در شعاع پنج هزار متری این ساختمان‌ها حتی یک واحد آموزشی نیز احداث نشده بود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش قم افزود: در حال حاضر تعدادی واحد آموزشی در این مناطق احداث‌شده تا پاسخگوی بخشی از نیاز ساکنان باشد.

وی در ادامه بیان کرد: زنگ شکوفه‌ها روز یکشنبه هفته آینده ۳۱ شهریورماه در مدرسه جمهوری اسلامی واقع در خیابان کلهری و زنگ شکوه مهر نیز روز دوشنبه اول مهرماه در مدرسه شاهد اشراقی واقع در شهرک انسجام نواخته خواهد شد.

۲۰۸۵ / ۱۱۷۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تحصیلی جدید قم آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه شناسایی ساختمان‌های غیرایمن که در زمان بروز هر گونه حادثه می‌تواند به تهدیدی برای جان مردم تبدیل شود، مرحله به مرحله در حال پیگیری است، گفت : در مراحل گذشته عمده تمرکز روی بررسی وضعیت ساختمان‌ها در حوزه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های مرتبط با خدمات پزشکی بود.

وی ادامه داد: پس از آن و از حدود دو ماه قبل بررسی ساختمان‌ها در حوزه مدارس و کلاس‌های درس در حال انجام است و مدارس کرمانشاه در حال ارزیابی هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه اولویت بعدی برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن را دانشگاه‌ها اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی مراکز عمومی، مراکز خرید، پاساژها، ساختمان ادارات و... به ترتیب رصد و بررسی خواهند شد و در مرحله نهایی سراغ ساختمان‌های ناایمن شاخص در حوزه شخصی خواهیم رفت.

یگانه تاکید کرد: در گام اول صرفا شناسایی ساختمان‌ها و جمع‌آوری اطلاعات این ساختمان‌ها انجام خواهد شد و این اطلاعات در سامانه کشوری «منتاک» که به همین منظور تعریف شده بارگزاری می‌شود و در گام بعد با توجه به وضعیتی که ساختمان داشته برای رفع نواقص و یا در شرایط بحرانی تخریب ساختمان تصمیم‌گیری خواهد شد و چنانچه ممکن باشد اعتباراتی نیز برای ایمن سازی ساختمان‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون هیچکدام از ساختمان‌های بررسی شده در کرمانشاه وضعیت بغرنجی نداشته که نیازمند تخریب باشد، عنوان کرد: عمده ساختمان‌های ناایمن با رفع برخی از نواقص، ایمن خواهند شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه معتقد است، وضعیت کرمانشاه از نظر ناایمن بودن ساختمان‌ها چندان بد نیست.

یگانه از مهمترین مواردی یاد کرد که در ارزیابی وضعیت ایمنی ساختمان‌ها مد نظر قرار می‌گیرد و مستحکم بودن ساختمان، امکانات و تجهیزات ایمنی، وجود پله‌های فرار و اضطراری و... را از مهمترین این موارد برشمرد.

به گفته یگانه، در مرحله اول شناسایی ساختمان‌های ناایمن در کلانشهر‌ها انجام می‌شود و سپس شهرستان‌ها با توجه به جمعیت، بزرگی سطح شهرستان و ... در اولویت خواهند بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • کمبود ۲۵۰ میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای