Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@12:33:53 GMT

قیمت دام زنده روی گوشت قرمز تاثیر مستقیم دارد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۲۲۹۱

قیمت دام زنده روی گوشت قرمز تاثیر مستقیم دارد

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سیدداود موسوی»  با اشاره به این که میزان استحصال لاشه در دام سنگین در حدود ۵۰ درصد وزن دام است، افزود : علاوه بر آن ضایعات و استخوان ،خس گیری ( جدا سازی استخوان از گوشت) و غیره حدود ۱۵ درصد از وزن لاشه است که بر این اساس و با توجه به نوع دام، میزان گوشت حاصل از کشتار دام سنگین میانگین حدود ۴۲ درصد وزن دام زنده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هزینه های حمل ونقل ، کشتار ،ضرایب و درصدهای سود عمده و خرده فروشی و افت  به قیمت گوشت قابل عرضه اضافه خواهد شد و مقایسه قیمت دام زنده درب دامداری بدون توجه به تاثیر موارد ذکر شده ،با قیمت مصرف کننده گوشت درب واحد صنفی و اعلام فروش بیش از سه برابری قیمت گوشت نسبت به دام زنده ، مقایسه غلط و کاملا غیرکارشناسی است.

معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اظهارداشت: براساس اطلاعات موجود، قیمت این محصول در سامانه قیمت سازمان حمایت، متوسط کشوری قیمت دام زنده سنگین در  ۱۵ مرداد ماه امسال معادل هرکیلو گرم۳۴ هزار و ۵۲۰ تومان است که با فرض وزن یک راس دام زنده سنگین حدود ۵۰۰ کیلوگرم، میزان گوشت حاصله بصورت تقریبی ۲۱۵ کیلوگرم بوده که بر اساس موارد مزبور، قیمت گوشت مخلوط حاصله درکشتارگاه در حدود ۸۰ هزار تومان خواهد شد که پس از کسر درآمد حاصل از آلایش باید هزینه های کشتار، حمل تا محل توزیع،درصد ضرایب سود عمده فروشی وخرده فروشی، افت و ضایعات و... را به قیمت اضافه کرد تا قیمت گوشت قرمز مخلوط درب واحد صنفی لحاظ شود.

به گفته موسوی، تاریخ یاد شده به عنوان میانگین کشوری و قیمت مصرف کننده هرکیلو گرم گوشت مخلوط گوساله در سامانه این سازمان معادل ۸۵ هزارو ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم ثبت شده که با توجه موارد بالا و قیمت دام زنده دارای تناسب منطقی است.

وی افزود: گوشت قرمز به صورت تفکیکی (فیله،راسته، مغز ران، ران، سردست وقلوگاه) در بازار بر اساس شرایط کیفی هر قسمت، با قیمت‌های متفاوتی عرضه می‌شود.

معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: روند افزایشی قیمت گوشت قرمز در ماه‌ های گذشته، رصد وپایش قیمت این کالا در بازار به طور ویژه در دستور کار قرار داشته و چنانچه موضوع مزبور( قیمت فروش در دامداری با نرخ مصرف کننده تفاوت بیش از سه برابر)  در بازار وجود داشت، در گزارش‌های تنظیمی ، مورد توجه و رسیدگی ویژه این سازمان قرار می‌گرفت.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کولاک یک‌ نیمه‌ای لیونل مسی برابر نیویورک ردبولز؛ تاثیر مستقیم روی ۶ گل!
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه