Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@23:34:46 GMT

تقویت نگرش شاکرانه به درگاه الهی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۳۴۰۸

تقویت نگرش شاکرانه به درگاه الهی

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام حیدری کاشانی، سخنران حرم بانوی کرامت عصر روز گذشته، 26 شهریور در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به اصول تربیتی خانواده عاشورایی طی سخنانی اظهار کرد: خصلت خانواده محوری و تربیت خانوادگی و سرمایه‌گذاری حداکثری بر اصل تربیت قرآنی و عاشورایی، ازدواج در وقت مناسب، همسرگزینی مناسب و سیر و سلوک در مسیر عبودیت به صورت خانوادگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشتر اهل جهنم مجردان جامعه هستند که به صورت عامدانه زندگی مجردی را برای خود انتخاب کرده‌اند چراکه مجردان جامعه در معرض انواع آسیب‌ها، آفت‌ها و وسوسه‌های شیاطین هستند و در نهایت هم در این مصاف مغلوب شیاطین خواهند شد.

سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد: هر خانواده قرآنی، علوی و فاطمی باید فرزندان و خانواده خود را به شیوه‌ای تربیت کنند که در عصر ظهور جزء رهبران مهدوی در جوامع باشند.

استاد حوزه علمیه یادآور شد: عباد شکور خداوند که بسیار اندک هم هستند فقط می‌توانند به این تربیت قرآنی دست پیدا کنند و نگرش شاکرانه فقط در راستای نگرش مکتب حسینی قابل دستیابی است و آیات متعدد و روایات بسیاری به نگرش شاکرانه و دوری از صفت کفران توصیه می‌کند که نشان دهنده اهمیت موضوع است که نباید از آن غفلت کرد.

حیدری کاشانی تأکید کرد: محیط و فضای شاکرانه در ابتدا از رابطه میان زوجین باید شروع شود مبنی بر اینکه زوجین شاکر و قدرشناس اصل وجود یکدیگر باشند و حق و حقوق همدیگر را رعایت کنند.

سخنران حرم بانوی کرامت در ادامه گفت: زوجین باید به خاطر دستیابی به همسر مناسب، نگرش شاکرانه به درگاه الهی داشته باشند و در این زمنیه باید زوجه طلایه‌دار نگرش شاکرانه باشد و این هنر شکرگزاری را به همسر خود نیز بیاموزد تا هم آرامش شاکرانه و هم آرامش عاشقانه در نهان خانواده حکم‌فرما شود.

وی افزود: آرامش شاکرانه و عاشقانه در خانواده توسط زوجین می‌تواند بهترین زمینه برای ایجاد نگرش شاکرانه به نعمات الهی باشد و زمینه تربیت فرزندان مهدوی را فراهم کند.

حیدری کاشانی خاطرنشان کرد: انسان شاکر تا زمانی که نعمت دارد، شکرگزار درگاه الهی است. بر خلاف انسان ناسپاس که وقتی دچار زوال نعمت می‌شود حسرت می‌خورد لذا باید فضای غیرشاکرانه در خانواده اصلاح شود.

سخنران حرم بانوی کرامت در پایان یادآور شد: انسان ناشکر و ناسپاس دچار زوال نعمت می‌شود در حالی که انسان‌های شکرگزار به طور مستمر از نعمات بیشتری برخوردار می‌شوند و این بشارت الهی به بندگان شاکر است.

جلال بیطرفان

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: شکرگزاری زوجین خانواده ایکنا نبأ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار تهران: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت حفظ شأن و مقام معلم گفت: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش و اقدام کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا فخاری صبح پنجشنبه در مراسم تجلیل از معلمان برگزیده شهرستان‌های استان تهران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدا، ایثارگران و خانواده بزرگ آموزگاران کشور به ویژه استاد شهید «مرتضی مطهری»، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تشریح جایگاه معلمان در سه وجه اظهار کرد: حقیقتاً هر آنچه که داریم از معلم است چرا که جایگاه معلم، ختم به انسانیت می‌شود.

فخاری گفت: معلمان در مقام تعلیم و تربیت به عنوان یک عنصر تأثیرگذار محسوب می‌شوند و شأن و جایگاه معلم به قدری بالا است که نمی‌توان از آن عبور کرد.

وی با تاکید بر نقش مهم تربیتی معلمان عنوان کرد: پس از وراثت و خانواده نقش مهم و ضروری تعلیم توأم با تربیت نیز بر عهده معلمان عزیز گذاشته شده است.

استاندار تهران با بیان اینکه رشد اخلاقی، سیاسی، اجتماعی و سایر مؤلفه‌های توسعه یافتگی در تلاش معلمان نهفته است، گفت: باید منزلت معلم و عزیزانی که در جهت تربیت و آینده سازی کشور تلاش می‌کنند، حفظ و از شعار زدگی پرهیز کنیم.

فخاری اظهار کرد: اراده‌ای در معلمان وجود دارد که توأم با صبر، استقامت، دانش پژوهی و آینده پژوهی برای نسل جدید می‌باشد و در این راستا تمام مسؤولین مکلف هستند که در حوزه‌های رفع نیازمندی‌ها و منزلت بخشی‌مقام معلم تلاش و اقدام کنند.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت حفظ و ارتقای مقام، منزلت و شأن معلمان و استادان، گفت: شما معلمان و خانواده‌های محترمتان باعث مباهات، سربلندی و غرور همه جامعه هستید و به شما افتخار می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) علوم الهی را بسط داد و انسان‌های شایسته‌ای را تربیت کرد
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • استاندار تهران: مسؤولان استان تهران برای رفع نیازمندی‌های معلمان تلاش واقدام کنند
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • دهه کرامت فرصتی برای ارتقای معارف ولایی
  • دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بصیرت‌افزایی است
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب