Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با کمبود ۲۵ پایگاه شهری، ۲۰ پایگاه جاده‌ای و ۶۲ آمبولانس فعال مواجه هستیم.

به گزارش قدس آنلاین، رضا وفایی‌نژاد در خصوص ماموریت‌های اورژانس شهر مشهد در سال ۱۳۹۷، اظهار کرد: در سال گذشته ۹۶۲ هزار و ۴۱۲ تماس با سامانه ۱۱۵ گرفته شده است که از این تعداد ۲۴۸ هزار ۱۴۳ مورد به انجام ماموریت ختم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: در این سال ۲۸ هزار و ۲۹۶ مورد اعزام به بیمارستان در پی تصادف انجام شده است. همچنین ۱۰۶ هزار و ۶ مورد اعزام به بیمارستان غیر تصادفی انجام شده است. وفایی‌نژاد تصریح کرد: در سال گذشته ۵۷۷ پرسنل عملیاتی مرکز فوریت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طریق ۸۸ دستگاه آمبولانس در ۶۹ پایگاه اورژانس اقدام به خدمت‌رسانی کردند. وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمارها به طور میانگین روزانه ۶۸۰ مأموریت انجام می‌شود. مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به میزان مأموریت‌های دانشگاه علوم پزشکی در مشهد و شهرستان‌های تابعه، گفت: بر این اساس ۳۱۹ هزار و ۵۴ مأموریت انجام شده است.   وی بیان کرد: در سال گذشته هزار و ۴۳ پرسنل عملیاتی توسط ۱۶۰ دستگاه آمبولانس در ۱۴۱ پایگاه  فعال در حوزه مشهد و شهرستان‌های تابعه خدمت‌رسانی کرده‌اند. بر این اساس هم‌اکنون با کمبود ۲۵ پایگاه شهری، ۲۰ پایگاه جاده ای و  ۶۲ آمبولانس فعال مواجه هستیم. وفایی‌نژاد افزود: بر این مبنا به طور میانگین روزانه ۸۷۵ ماموریت انجام می‌شود. در این میان تکنسین‌های اورژانس موفق به احیای ۲۲۰ بیمار شده‌اند. همچنین در ۵۷ مورد موفق به تسهیل زایمان آمبولانس شده‌اند. مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به دستاوردهای اورژانس مشهد، عنوان کرد: راه‌اندازی بی‌سیم دیجیتال به عنوان اولین دانشگاه و توسعه کمی و کیفی ارتباطات رادیویی، ساخت و تجهیز  ساختمان استاندارد مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دارای بخش هدی اداری و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات است، راه‌اندازی سیستم اتوماسیون یکپارچه اورژانس ۱۱۵ مشهد و توسعه آن در شبکه بهداشت و درمان دانشگاه و حذف فرم ماموریت‌های کاغذی، نصب و استفاده از سیستم رهایب GPS آمبولانس اورژانس ۱۱۵ در سطح مشهد و دانشگاه، نوسازی ناوگان آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ دانشگاه با تحویل ۲۵ دستگاه آمبولانس ۳۱۵ با امکانات کامل، به‌روز رسانی سیستم IT و استفاده کامل از ظرفیت فناوری اطلاعات و سامانه‌های اطلاعاتی و آماری و حذف کاغذ، راه اندازی سامانه مانیتوریگ از راه دور (تله مدیسین) با نصب ده دستگاه مانیتور در آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ مشهد که امکان ارسال آنلاین نوار قلب را به پزشک مستقر در مرکز ارتباطات و بیمارستان را دارد، آموزش پرسنل عملیاتی و ستادی با بهره گیری از آخرین متد آموزشی در زمینه تروما  (PHTM)و کنترل عفونت و سکته حاد مغزی و قلبی از جمله دستاوردهای اورژانس مشهد بوده است. وی با اشاره به پاسخگویی به شکایات و انتقادات واصله از سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، اضافه کرد: همچنین تا پایان مرداد ماه ۲۳۸ هزار و ۶۲۴ نظرسنجی پیامکی از میان خدمت‌گریندگان اورژانس ۱۱۵ انجام شده است.   

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: امبولانس فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۴۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲ هزار مادر باردار و ۱۸ هزار کودک زیر ۶ سال از پوشش تغدیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده می‌کنند.

دکتر زهرا اباصلتی  افزود: غربالگری تغذیه در  همه مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود و افرادی که دچار اضافه وزن، چاقی،   لاغری، دیابت، فشار خون و کنسر‌ها هستند جزو جامعه هدف غربالگری تغذیه هستند..

وی گفت: تغذیه سالم به علت این که نقش پر رنگی که در ابتلا نشدن به بیماری‌ها دارد مورد توجه کارشناسان بهداشتی، مراقبان سلامت و بهورزان است و  در مراکز بهداشتی مشاوره‌های رایگان به عموم مردم ارائه می‌کنند.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در مواردی که مراجعان با سوء تغذیه روبرو باشند در دو گروه سنی زیر ۶ سال و مادران باردار برنامه ریزی‌هایی انجام می‌شود و  برای افراد دچار سو تغذیه و اختلال وزن گیری با ارجاع به سازمان‌های حمایتی و اهدای کالا برگ رایگان اقلام غذایی تعریف شده را دریافت می‌کنند.

 دکتر اباصلتی افزود: کارشناسان تغذیه نحوه صحیح طبخ غذا را به مراجعان می‌آموزند و در دوره بعدی شرایط جسمانی فرد را پایش و ارزیابی  می‌کنند تا زمانی که اطمینان از رفع سو تغذیه انجام شود.

وی با بیان اینکه برای افرادی که از سوء تغذیه زیادی رنج می‌برند، پزشک تغذیه مشاوره‌های اختصاصی در نظر می‌گیرد، گفت: علاوه بر این خدمات، مکمل یاری برای گروه‌های سنی محتلف بنا به شرایط جسمانی افراد در نظر گرفته می‌شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ارائه آموزش فعالیت‌های ورزشی مناسب و تغذیه صحیح از مهمترین خدمات مراقبان سلامت و بهورزان است، زیرا پیشگیری نکردن و درمان به موقع می‌تواند زمینه ابتلا فرد به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان‌ها را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • راه‌اندازی دومین پایگاه اورژانس هوایی کهگیلویه و بویراحمد در گچساران
  • یک کشته در برخورد تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان
  • افزایش پایگاه‌های موتورلانس اورژانس در فارس
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد