Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، "احمد خزاعی" اظهار داشت: ایرانیان خارج از کشور اعم از دانشجو، شاغل و غیرشاغل می‌توانند از طریق مراجعه حضوری خود یا وکیل قانونی آنان به هر یک از شعب داخل کشور یا با مراجعه به ۲۷ کارگزار رسمی برون مرزی تأمین اجتماعی در ۱۸ کشور جهان از جمله کانادا، عراق، ترکیه، مالزی، آلمان، امارات، سوئد، چین، عمان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. یا از طریق ورود به سایت رسمی اداره کل اتباع به نشانی: www.mss.tamin.ir بر اساس مقررات بیمه ایرانیان خارج از کشور نسبت به برقراری بیمه و یا ادامه بیمه‌پردازی خود اقدام کنند.

مدیرکل اتباع سازمان تأمین اجتماعی در خصوص خدمات سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد: بسته خدمات سازمان تأمین اجتماعی متشکل از ۱۸ نوع خدمت است که به لحاظ تنوع خدمات ارائه شده و نرخ حق بیمه متعلقه در مطلوبترین وضعیت در بین سایر صندوق‌های بیمه‌ای قراردارد.

وی در بخشی دیگر از سخنانش افزود: در حال حاضر بیش از ۴۳ میلیون نفر از مردم که ۵۲ درصد از جمعیت ایران را شامل می‌شود تحت پوشش بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی قراردارند که در بخش ایرانیان خارج از کشور قریب ۴۶ هزار نفر بیمه‌پرداز اصلی و ۸۵ هزار نفر از مستمری‌بگیران بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان درخارج کشور بوده که به همراه افراد تبعی آنها مجموعا جمعیتی بالغ بر ۳۳۰ هزار نفر را تشکیل می‌دهند. علاوه بر آن با توجه به دیگر مأموریت اداره کل اتباع در پوشش بیمه‌ای اتباع خارجی مقیم ایران که قانونا اشتغال دارند، در حال حاضر تعداد بیمه‌شدگان اتباع خارجی به همراه افراد تبعی آنان  ۹۶ هزار نفر هستند که ۹۰ درصد آنها  شهروندان افغانستان هستند.

 خزاعی در ادامه به تبیین تدابیر و اقدامات سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی در زمینه اطلاع رسانی، تسهیل و روانسازی انجام امور بیمه‌ای و ایجاد رضایتمندی جهت مخاطبان ساکن در اقصی نقاط دنیا با بهره‌گیری از فن‌آوری‌های نوین و ظرفیت‌های کارگزاران رسمی برون‌مرزی تأمین اجتماعی از قبیل پذیرش درخواست محاسبه ایام خدمت سربازی، انجام امور درخواست مستمری بازنشستگی و بازماندگان و بازنگری در پذیرش وکالتنامه‌ها  اشاره کرد.

وی افزود: حذف فرایند تائید معاینات پزشکی با نتیجه عدم بیماری توسط کمیسیون پزشکی درخصوص معاینات بدون قرارداد بیمه ایرانیان خارج از کشور، تسهیل و رفع موانع پذیرش وکالت‌نامه‌های هموطنان در واحدهای اجرایی و فعال شدن سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی: www.ex-eservices.tamin.ir جهت مخاطبین خارج از کشور در همین راستا صورت پذیرفته است.

 در این برنامه معاون و رؤسای گروه اجرائی و مطالعاتی امور بیمه ایرانیان خارج از کشور اداره کل اتباع، رئیس شعبه شماره ۲۷ متمرکز اتباع به تبیین قوانین و مقررات مربوطه پرداختند. همچنین کارگزار رسمی تامین اجتماعی در کشور مالزی طی تماس مستقیم و تصویری فعالیت‌های کارگزاران برون‌مرزی را در خدمت‌رسانی به هموطنان خارج از کشور تشریح کرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۴۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد

به‌گزارش خبرگزاری مهر، ایرج نادری عصر یکشنبه با اعلام این خبر در مورد پروژه لیست هوشمند حق‌بیمه گفت: طراحی و ساخت پروژه هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز و با توجه به گستردگی و اهمیت پروژه، پس از طی کردن فازهای آزمایشی در شعب مختلف کشور به صورت کامل عملیاتی و مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و از ۱۶ اردیبهشت ماه در کلیه شعب تأمین‌اجتماعی سراسر استان فارس اجرایی خواهد شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس بیان کرد: با توجه به رویکرد نوین سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر یکپارچه‌سازی، هوشمندسازی و شفاف‌سازی و بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر دستیابی به تأمین‌اجتماعی هوشمند، برنامه عملیاتی هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان که در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی قرار داشت اکنون به مرحله اجرا رسیده است.

نادری در مورد مزایای ارسال لیست هوشمند گفت: در این پروژه تلاش شده است تا بخش عمده کنترل‌هایی که تاکنون بعد از تکمیل و ارسال لیست حق‌بیمه، در شعب و در غیاب کارفرما بر روی لیست‌های دریافتی اعمال و در مواردی سبب ایجاد بدهی یا اعمال جریمه برای کارفرمایان می‌شد، به‌صورت برخط و در زمان ثبت لیست بر روی آن اعمال شود و بازخورد لازم برای اصلاح اشکالات و نواقص احتمالی به کارفرما داده شود.

وی افزود: در واقع با اجرای پروژه لیست هوشمند و تعمیم آن، تمامی پردازش‌های لیست حق بیمه کارفرمایان به‌صورت متمرکز و هوشمند و همزمان با تکمیل لیست انجام می‌شود و کارفرما فرصت خواهد داشت نواقص احتمالی را پیش از ارسال آن رفع کند.

به گفته نادری پرداخت برخط و آسان حق‌بیمه، جلوگیری از تضییع حقوق بیمه‌شدگان با ایجاد خطای کاربری، انجام برخط پردازش‌های لیست و مطلع شدن برخط کارفرمایان از نتیجه پردازش‌ها، کاهش ازدحام در شعب و پیشگیری از معطل شدن مراجعان، ایجاد نشدن بستانکاری‌های کاذب، جلوگیری از انباشت بدهی‌ها و جرایم پرداخت لیست، کنترل عناوین شغلی و ریز دستمزدها، کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق بیمه و جلوگیری از بروز خطا و اعتراض کارفرمایان از دیگر مزایای این طرح است.

نادری همچنین به کارفرمایان توصیه کرد با توجه به جدید بودن این طرح و جهت آموزش و احیاناً رفع مشکلات، اکیداً لیست حق بیمه کارکنان خود را قبل از ۲۵ اردیبهشت ماه ارسال نمایند.

وی افزود: آموزش‌های لازم به صورت فایل‌های تصویری و نوشتاری بر روی وب سایت این اداره کل به آدرس fars.tamin.ir موجود است.

کد خبر 6097642

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • از پذیرش اتباع جدید معذوریم؛ از ایران خارج شوند
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند