Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علیرضا عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در طول سال همواره همکاران راهنمایی و رانندگی کلیه معابر منتهی به مدارس را مورد نظارت قرار می‌دهند ولی در دو هفته اول مهرماه به واسطه حساسیت‌های ویژه این مسئله مضاعف خواهد بود.

رئیس پلیس راهور خراسان‌جنوبی بیان کرد: در این راستا ۲۰۰ نقطه در خراسان‌جنوبی تحت پوشش طرح ترافیکی ۱۵ روز اول مهرماه قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عباسی ادامه داد: در طول تابستان کل تقاطع‌های منتهی به مدارس که نیازمند رفع نقص در زمینه خط کشی عابر پیاده و مسائل شبیه به آن هستند را مشخص و به شهرداری‌ها اعلام کرده‌ایم که شهرداری‌ها نیز این مورد را مد نظر قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه برچسب سرویس مدارس در سال جاری در تمام کشور یک پارچه و یکسان است، افزود: از نظر پلیس خودرویی که برچسب سرویس مدرسه نداشته باشد فاقد مجوز لازم بوده و از فعالیت او ممانعت می‌شود.

رئیس پلیس راهور خراسان‌جنوبی گفت: رانندگان سرویس مدارس باید از سوار کردن مسافر اضافه و استعمال دخانیات در جلوی دانش‌آموزان به شدت پرهیز کنند.

عباسی اظهار کرد: برابر با شیوه‌نامه سرویس مدارس راننده این سرویس‌ها باید حداقل ۲۳ سال سن، دارای گواهینامه معتبر(گواهینامه پایه سه و گذشت دو سال از صدور آن) و همچنین متأهل باشند که البته زنان سرپرست خانوار از شرط تأهل معاف هستند.

وی با اشاره به اینکه توصیه ما بر این است که راننده سرویس دبیرستان دخترانه از بانوان باشد، بیان کرد: رانندگان سرویس مدارس نباید دارای بیماری مسری، سوء پیشینه کیفری، اعتیاد به مواد مخدر و الکل داشته باشند.

رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی یادآور شد: طبق آیین نامه، حضور مراقب برای سرویس‌های مدارس ابتدایی در سال جاری الزامی است و از تردد آنها بدون مراقب خودداری می‌شود.

عباسی با بیان اینکه در وهله اول خود خانواده‌ها و بعد شهرداری‌ها و آموزش و پرورش در زمینه سرویس مدارس حساسیت خاص داشته باشند، گفت: نیروی انتظامی نیز به عنوان ناظر در این زمینه مراقبت‌های لازم را خواهد داشت تا شاهد اتفاقات تلخی چون آنچه برای یک دانش آموز بیرجندی در سال گذشته رخ داد، نباشیم.

کد خبر 4722141

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا عباسی اول مهرماه پلیس راهور خراسان جنوبی ماه محرم قزوین اربعین حسینی بوشهر شهرکرد ایلام عاشورا شیراز مراسم عزاداری هفته دفاع مقدس خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف اربعین 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • ورود سامانه جدید بارندگی به خراسان جنوبی
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۶ اردیبهشت
  • کندوان از چالوس به تهران یک‌طرفه شد