Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی تیموری، در نخستین جلسه کارگروه مشترک دبیرخانه ستاد مناسب‌سازی که با حضور ابراهیم کاظمی مومن‌سرایی، رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور برگزار شد، ضمن تشریح پشتوانه قانونی این موضوع گفت: طبق ماده ۲ قانون حمایت از حقوق معلولان  - مصوب ۲۰/ ۱۲/ ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی- کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی موظف‌اند در طراحی، تولید و احداث ساختمان‌ها و اماکن عمومی و معابر و وسایل خدماتی به نحوی عمل نمایند که امکان دسترسی و بهره‌مندی از آن‌ها برای افراد دارای معلولیت همچون سایر افراد فراهم گردد، لذا بازنگری و تدوین ضوابط در دستور کار معاونت گردشگری قرار گرفت و فعالیت‌ها و برنامه‌های مرتبط نیز وارد فاز برنامه‌ریزی و  اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۳ درصد افراد کشور نیازمند خدمات دسترس‌پذیر

وی با تاکید بر اینکه ۱۳ درصد افراد کشور نیازمند خدمات دسترس‌پذیر هستند، اظهار کرد: بر این اساس با هدف توسعه مناسب‌سازی در اماکن گردشگری، کارگروه تخصصی مشترک فی مابین دبیرخانه ستاد و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی تشکیل و بر اساس مقررات، موضوع ذیربط نسبت به اتخاذ تصمیمات اجرایی و عملی در دستور کار قرار گرفته است.

تیموری در تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای اعمال مناسب‌سازی در ضوابط گردشگری افزود: در این راستا، فصل سوم از ضوابط مربوط به استاندارد کیفیت خدمات گردشگری و بخش تجهیزات تحت عنوان امکان دسترسی و توسعه پایدار در نظر گرفته شد و بیش از نیمی از این فصل به موضوع امکان دسترسی برای معلولین جسمی، حرکتی و افراد کم‌توان اختصاص یافت، به گونه‌ای که از نحوه آموزش کارکنان تا تامین تجهیزات، امکانات و وسایل رفاهی مورد نیاز برای افراد کم‌توان اعم از انواع معلولین در نظر گرفته شده‌است.

تحقق ترویج گردشگری قابل دسترس در دستور کار

وی همچنین درباره اقدامات صورت گرفته در بخش مناسب‌سازی تاسیسات گردشگری کشور اظهار کرد: تاکنون نشست‌های بسیاری با تشکل‌های فعال در حوزه معلولین به منظور آسیب‌شناسی و امکان‌سنجی اجرای پاراتورها – تورهای ویژه معلولین و جانبازان صورت گرفته است و به استناد امضای سند همکاری میان وزارت و سازمان جهانی گردشگری ( UNWTO) تعامل در زمینه تحقق ترویج گردشگری قابل دسترس در دستور کار قرار گرفت.

براساس اعلام روابط‌ عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، تیموری همچنین با اشاره به یکی از مصوبات نخستین جلسه کارگروه تخصصی مشترک گفت: توافق می‌شود وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هنگام صدور یا تمدید مجوز فعالیت تمام تاسیسات، متقاضیان را به مناسب‌سازی ساختمان محل فعالیت جهت دسترس‌پذیری معلولین و سالمندان تشویق کند.

وی  همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این مقرر می‌شود در جلسات آتی کارگروه مشترک دبیرخانه ستاد و وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی موضوعات و مطالب آموزشی مرتبط با مناسب‌سازی محیط و اماکن عمومی در سرفصل‌های دوره‌های آموزشی هتل‌داران و روسای اتحادیه‌ها و سایر گروه‌های مرتبط اضافه شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش معلولان ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری پروژه ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از ارائه مجوز برای راه‌اندازی بوم‌گردی گردشگری عشایری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، ظهر امروز، در جلسه شورای عشایری بروجرد گفت: مناطق عشایری این شهرستان در توسعۀ گردشگری، درآمدزایی و گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش مهمی دارند.

او بیان کرد: منطقۀ عشایری کولیدر در بروجرد منطقه‌ای بکر برای توجه به گردشگری عشایر است و چنین مناطقی قابلیت توسعه صنعت گردشگری را دارد.

116هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ‌رو است به‌دلیل روحیۀ مهمان‌نوازی این افراد می‌تواند از جاذبه‌های زیادی برای گردشگران باشد.

حسن‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان عشایری می‌توانند برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط درخواست مجوز کنند.

او خاطرنشان کرد: ما مجوز راه‌اندازی خانۀ مسافر و بوم‌گردی گردشگری عشایری را در صورت تقاضا از سوی افراد علاقه‌مند ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد