Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار شهر نیکسار ترکیه با بیان اینکه گردو عامل پیوند دو شهر تویسرکان و نیکسار ترکیه است، گفت: مردمان این دیار بسیار با احساس، صمیمی و صاحب فرهنگ منحصر به فردی هستند، مردم گردو را دوست دارند و گردو جزئی از زندگیشان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ «اوزدلیک اوزجان » صبح امروز در همایش ملی گردو، منبت و فرش دستباف تویسرکان گفت: خرسندم از اینکه در دو سال اخیر پیوند برادرخواندگی (یا همان خواهرخواندگی) بین دو شهر تویسرکان و نیکسار ترکیه بسته شده، پیوندی که گردو زمینه ساز آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: سال گذشته ما میزبان مهمانانی از تویسرکان در ترکیه بودیم و امسال به دعوت مسئولان این شهر برای حضور در همایش گردویشان آمده ایم.

شهردار نیکسار افزود: در همین دو روز گذشته از مناطق زیبا و گردشگری تویسرکان بازید کردیم، اینجا مردمانی مهربان و صمیمی دارد خوشحالیم که محصول گردو زمینه ساز ارتباط بین این دو شهر شده است.

اوزدلیک اوزجان تصریح کرد: اینجا مردم گردو را دوست دارند، با گردو صمیمی هستند و گردو جزئی از زندگیشان است و همین حالت را ما هم در شهر نیکسار مشاهده می کنیم.

وی عنوان کرد: مردمان ایتن شهر زیبا بسیار با احساس، با محبت و صمیمی هستند و هر آنچه از آنان شنیدیم، امروز بهتر از آن دیدیم.

شهردار نیکسار با تأکید بر اینکه مسلمانان هرجا که باشند با یکدیگر برادر هستند، ادامه داد: امیدواریم این ارتباط و دوستی با با تویسرکانی ها تا ابد بماند چرا که تویسرکان صاحب فرهنگ منحصر به فردی است و همین فرهنگ دوستی ما را تداوم می بخشد.

اوزدلیک اوزجان از همه تویسرکانی ها برای حضور در جشن برداشت گردو در شهر نیکسار ترکیه دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۵۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان در آبان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این رویداد ادای دین به باورهای دینی مردم و جزو نوآوری‌های جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) است. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدمحمد هاشمی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کارهای مردمی و اثرگذار پیش برود.

وی افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفت و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند؛ دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

قائم مقام وزیر فرهنگ اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی، کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳ با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باورهای دینی مردم کرده باشیم و کار مؤثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

وی عنوان کرد: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویدادهای مردمی اضافه شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ با بیان اینکه راهبری جشنواره دوره بیست‌ویکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است، عنوان کرد: امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

منبع: ایرنا کد خبر 748336

دیگر خبرها

  • اصفهان؛ تلألؤ تاریخ، فرهنگ و هنر + فیلم
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • فروش ویژه 3 نهال گردو اصلاح شده چندلر، فرنور و ژنوتیپ برتر با باردهی 11 تن
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • نشست صمیمی دبیر فدراسیون دوومیدانی با ورزشکاران شانس کسب ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • سال ۱۹۰۰؛ پرتره‌های صمیمی از بومیان آلاسکا (عکس)