Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@11:10:15 GMT

آغاز بخش فعال رزمایش نظامی سنتر-۲۰۱۹ در روسیه + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۵۶۶۰

آغاز بخش فعال رزمایش نظامی سنتر-۲۰۱۹ در روسیه + تصاویر

رزمایش نظامی گسترده «سنتر-۲۰۱۹» در چندین منطقه نظامی و آب‌های ساحلی دریای خزر آغاز شده که در آن ۱۲۸ هزار نیروی نظامی از کشورهای روسیه، چین، پاکستان، قرقیزستان، هند، قزاقستان، تاجیکستان و ازبکستان مشارکت دارند. ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری-اینترنتی شبکه تلویزیون «ازوزدا» روسیه، بخش فعال رزمایش نظامی «سنتر-2019» که از تاریخ 16 الی 21 ماه سپتامبر (25 الی 30 شهریور ماه) در حال برگزاری است،  از امروز (چهارشنبه) در 9 منطقه نظامی مختلف و همچنین آب‌های ساحلی دریای خزر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای نظامی هشت کشور روسیه، چین، پاکستان، قرقیزستان، هند، قزاقستان، تاجیکستان و ازبکستان در این تمرینات نظامی مشارکت دارند.  

در مجموع در این مانورها 128 نیروهای نظامی، بیش از 20 هزار تجهیزات و فناوری‌های نظامی مختلف، حدود 600 هواپیما، بالگرد و پهپاد و 15 کشتی و قایق نظامی شرکت دارند.

بیش از 80 هدف نظامی مختلف با استفاده از سامانه‌های موشکی اس-300 و اس-400 بدست آمد. جدیدترین نمونه سامانه موشکی اس-400 و مدل مدرنیزه شده سامانه موشکی اس-300 ، بطور همزمان مورد استفاده قرار گرفت.

در جریان این تمرینات، سامانه‌های پدافند هوایی روسیه یک "موشک هدف" را در ارتفاع 35 کیلومتری نابود کردند. در این عملیات از انواع سامانه‌های موشکی اس-300 و سامانه موشکی اس-400 استفاده شد.

در عملیات روز سه‌شنبه این مانور نظامی بیش از 500 نیرو و 150 دستگاه تجهیزات و فناوری‌های نظامی شرکت داشتند. هواپیماهای بدون خلبان، موشک‌های بالستیک و کروز و هواپیماهای عملیاتی-تاکتیکی دشمن فرضی شبیه سازی شده و بعنوان اهداف مورد نظر مورد استفاده قرار گرفتند.

به منظور تکمیل موفقیت در اجرای  وظایف سامانه‌های موشکی «پانتسیر-اس» روسی نیز در جریان این تمرینات نظامی، یک سپر دفاع ضدهوایی برای منطقه تمرکز نیروهای موشکی مستقر در خاک قزاقستان ایجاد شد. سامانه‌های موشکی «اسکندر-ام» نیروهای نظامی مرکزی روسیه و همچنین سامانه‌های موشکی نیروی هوایی قزاقستان این پوشش دفاعی را بوجود آوردند.

وزارت دفاع روسیه همچنین جزییات تمرینات نظامی برنامه ریزی شده برای اجرای بخشی از مانورهای نظامی «سنتر-2019» که در منطقه نظامی خاک جمهوری تاجیکستان را تشریح کرد. نیروهای نظامی پایگاه نظامی 201 روسیه در این جمهوری به همراه واحدهایی از نیروهای مسلح تاجیکستان، عملیات مشترکی را برای به محاصره درآوردن و از بین بردن گروه‌های مسلح غیرقانونی که تلاش می‌کردند از مرز دولتی این کشور عبور کنند، اجرا کردند.

در جریان مانورهای فوق همچنین هواپیماهای بدون خلبان «ارلان-10» و سیستم‌های موشکی «گراد» تامین امنیت نیروهای نظامی روسیه و تاجیکستان را برعهده داشتند.

در مناطق شرقی جمهوری قزاقستان نیز مراحلی از تمرینات گسترده فرماندهی-تاکیتیکی «سنتر-2019» به اجرا گذاشته شد که در جریان آن عملیات نظامی مشترک برای مقابله با تهدیدات تروریستی در شرایطی که فعالیت سازمان‌های افراط‌گرا در کشورهای منطقه آسیای مرکزی گسترش یافته را انجام دادند. از طرف نیروهای نظامی فدراسیون روسیه در این تمرینات حدود هزار نیرو و بیش از 300 واحد تجهیزات نظامی ویژه حضور داشتند. بطور کلی در این منطقه نظامی بیش از 4000 نیروی نظامی و 1500 دستگاه تجهیزات و فناوری‌های نظامی از دو طرف روسی و قزاقستانی شرکت داشتند.

در جریان مانور «سنتر-2019» همچنین واحدهای یگان کوهستانی نیروهای نظامی  مرکزی روسیه با مشارکت نیروهای مسلح قرقیزستان نیز در عملیات نظامی علیه گروه‌های مسلح غیرقانونی در مناطق کوهستانی این جمهوری شرکت کردند. در مجموع در این بخش از تمرینات نظامی بیش از 700 نیروی نظامی و 140 واحد تجهیزات نظامی مشارکت داشتند.     

مانور راهبردی «سنتر-2019» با مشارکت نظامیان روسیه و 7 کشور آسیاییمانور مشترک نظامی در آسیای مرکزی برگزار می‌شودمغولستان و روسیه مانور نظامی مشترک برگزار می کنند

انتهای پیام/

R1445/P/S8,87,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه

به گزارش جماران، رویترز در گزارشی با استناد به اطلاعاتی که از منابع نزدیک به اتحادیه اروپا دریافت کرده از تصمیم بروکسل برای وضع تحریم‌های تازه علیه روسیه خبر داده است.

بنا به این گزارش، هدف تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه مسکو، برخی نفتکش‌ها و نیز کشتی‌هایی است که کمک‌های تسلیحاتی کره‌شمالی برای روسیه را حمل می‌کنند.

کشتی‌های حامل تجهیزات نظامی کره شمالی به روسیه از این پس هدف تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

کشورهای غربی کره شمالی را متهم کرده‌اند که با ارسال سلاح و مهمات به روسیه، به تقویت ماشین جنگی این کشور علیه اوکراین کمک می‌کند.

از سوی دیگر، اتحادیه اروپا قصد دارد در بسته جدید مجازات‌های اقتصادی علیه مسکو، نفتکش‌هایی که نفت روسیه را خارج از محدوده قیمت تعیین‌شده توسط گروه ۷ جابجا می‌کنند، تحت تحریم قرار دهد.

کمیسیون اتحادیه اروپا در حال نهایی کردن چهاردهمین بسته تحریم‌ها علیه مسکو به دلیل تهاجم نظامی ارتش روسیه به اوکراین است.

به گزارش رویترز، جنگ در اوکراین به رغم آنکه کی‌یف به شدت نیازمند سلاح و مهمات برای مقابله با تهاجم ارتش روسیه است به نوعی گره‌ خورده و هیچ یک از طرفین قادر به کسب دستاوردهای قابل توجه در زمینه پیش‌روی نظامی و تصرف سرزمین‌های بیشتر نیستند.

از سوی دیگر، قدرت‌های غربی همواره از کمک‌های تسلیحاتی کره‌شمالی به روسیه ابراز نگرانی کرده و می گویند که پیونگ‌یانگ موشک‌های بالستیک و مهمات در اختیار مسکو قرار می‌دهد.

آمریکا در ماه فوریه اعلام کرد که کره شمالی از سپتامبر به این سو بیش از ۱۰ هزار کانتینر مهمات و تجهیزات مرتبط را تحویل روس‌ها داده است.

کمیسیون اروپا همچنین به دنبال اعمال تحریم علیه نفتکش‌های به اصطلاح «ناوگان سایه» است که نفت روسیه را خارج از محدوده قیمت گذاری گروه ۷ جابجا می‌کنند.

رویترز در ادامه به سندی اشاره می‌کند که نشان می‌دهد تحریم‌هایی از سوی اتحادیه اروپا در انتظار دست کم ۴۰ شرکت روسیه و یا تحت مالکیت افرادی در کشورهای ثالث است.

بدین ترتیب، شرکت‌های روسی تامین کننده تجهیزات برای ارتش روسیه و شرکت‌های کشورهای ثالث که به روسیه قطعات الکترونیکی، نیمه هادی‌ها و تراشه‌های قابل استفاده در بخش نظامی فروخته‌اند، مشمول تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

این سند نشان می‌دهد که شرکت‌های غیر روسی مشمول تحریم‌های تازه اتحادیه اروپا، اغلب در امارات عربی متحده، قرقیزستان، ترکیه و چین مستقر هستند.

این شرکت‌ها بنا به آنچه منابع آگاه در اختیار رویترز قرار داده‌اند تجهیزات ساخت اتحادیه اروپا و ایالات متحده را به روسیه فروخته‌اند.

بر اساس این گزارش، کمیسیون اروپا طی این هفته به صورت غیررسمی با کشورهای عضو در حال مذاکره است تا پیش از ارائه پیشنهاد خود به شورای اروپا برای بحث و بررسی در خصوص تحریم‌های تازه علیه روسیه، نظر آن‌ها را جلب کند.

خبرگزاری رویترز در انتهای گزارش خود یادآور می‌شود که کمیسیون اروپا تاکنون از اظهار نظر در خصوص تحریم‌های جدید پیشنهادی علیه روسیه خودداری کرده است.

 

روسیه: اوکراین سامانه موشکی جدید آمریکایی بگیرد، «منطقه حائل» را گسترش می‌دهیم

 

به گزارش یو رونیوز، کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد، اگر کی‌یف سامانه‌های موشکی پیشرفته هدایت شونده موسوم به ATACM را از ایالات متحده تحویل بگیرد، روسیه نیروهای اوکراینی را بیشتر به عقب خواهد راند تا آنچه را که «منطقه حائل» می‌خواند، گسترش دهد.

کاخ سفید اکتبر گذشته اعلام کرده بود که نوعی از سامانه‌های موشکی پیشرفته هدایت‌شونده را در اختیار کی‌یف قرار داده که می‌تواند اهدافی را تا ۱۶۵ کیلومتری مورد هدف قرار دهد. 

اما بسته جدیدی که پس از تصویب لایجه کمک‌ها به این کشور در کنگره، آماده تحویل به اوکراین است شامل یک سیستم پیشرفته‌تر خواهد بود که بیش از ۳۰۰ کیلومتر برد دارد. 

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور سامانه موشکی پیشرفته دوربرد را دریافت خواهد کرد و برای این منظور از واشنگتن ممنون است. 

 دریافت چنین سامانه‌ای امکان هدف قرار دادن نقاطی در اعماق بیشتر روسیه و همچنین در شبه جزیره کریمه را افزایش خواهد داد. 

این سامانه جدید ATACMS (سیستم‌های موشکی تاکتیکی ارتش) بر روی کامیون‌ها نصب می‌شوند و موشک آن می‌تواند با سرعت ۳ ماخ حرکت کند که بسیار سریع‌تر از موشک‌های کروز بریتانیایی و فرانسوی است که در حال حاضر در زرادخانه اوکراین استفاده می‌شوند. یک ماخ برابر است با سرعت ۱۲۲۵ کیلومتر در ساعت که آن را سرعت صوت یا Sonic speed می‌نامند.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی درباره این اقدام گفت که روسیه پیشتر هم مواضع خود را در این زمینه مطرح کرده و چیزی در این خصوص تغییر نخواهد کرد. 

کرملین ماه گذشته اعلام کرده بود که تنها راه محافظت از خاک روسیه در برابر حملات اوکراین (که به گفته روس‌ها شامل چهار منطقه‌ای است که مسکو از اوکراین به خاک خود ضمیمه کرده) ایجاد یک «منطقه حائل» است تا این محدوده خارج از برد آتش اوکراین باشد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، سال گذشته گفته بود که نیروهای روسیه با تلاش برای دور راندن نیروهای اوکراین از مرزهای خود، به تحویل سلاح های غربی دوربرد به کی‌یف پاسخ خواهند داد.

خبرگزاری رویترز گزارش کرده که تحویل این تسلیحات که به احتمال زیاد زمان آن علنی نخواهد شد، مشروط بر این است که اوکراین از این سامانه سیستم‌های موشکی برای حمله به اهدافی در داخل خاک روسیه استفاده نکند. 

دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه به رویترز گفتند که ایالات متحده در حال آماده‌سازی بسته کمک نظامی یک میلیارد دلاری برای اوکراین است. این بسته نخستین کمک نظامی به اوکراین از لایحه جدیدی است که به تصویب مجلس نمایندگان و سنای آمریکا رسیده و پس از امضای جو بایدن به قانون تبدیل خواهد شد.


 

دیگر خبرها

  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • ۶۶ پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «کراسنودار» روسیه منهدم شدند
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • حمله نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی حمله کردند
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟