Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- آقای روحانی اگر خانه را احیا کرد، در عین حال چراغ خانه را خاموش کرد.
محمدجواد محمدی نوری، دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی و بازرس اسبق خانه احزاب در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آریا در خصوص فعالیت احزاب در کشور، اظهار داشت: علی رغم برخورداری نظام اسلامی از بینش های مختلف سیاسی از ابتدای انقلاب و تقابل اندیشه ها و گروه های سیاسی که فعال بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریشه های کار تشکیلاتی در ایران قدمت زیادی دارد. اما پس از انقلاب مهمترین نقطه اشتراک احزاب معتقد بودن آن ها به انقلاب اسلامی بود. ناکارآمدی احزاب دقیقا پس از انحلال حزب جمهوری آغاز شد. چراکه بعد از آن حزبی به شکل واقعی ندیدم. به دلیل اینکه دچار فصل زدگی و سیاست زدگی شدیم کارکرد دستی از احزاب در کشور ندیدیم. از زمانی که منافع شخصی به منافع گروهی ارجعیت داده شد، شاهد ناکارآمدی احزاب بودیم. با روی کار آمدن دولت نهم و دهم از آنجایی که احزاب را به رسمیت نمیشناختند و قبول نداشتند دلیل دیگر بی اعتمادی مردم به احزاب بود. هرچند خود احزاب هم مقصرند چراکه کار بنیادی و تشکیلاتی جدی نکردند و صرفا برای کسب قدرت و منافع شخصی فعالیت کردند. لذا این موضوع جا افتاد که انتخابات، ضرورت های احزاب شده است و احزاب هم تنها زمان انتخابات فعالیت می کنند.
وی افزود: همانطور که بارها تاکید کردم، ای کاش خود فعالان سیاسی به گونه ای در نهاد کمیسیون ماده احزاب که احزاب در کشور، ساختمان و منابع مالی خود را داشته باشند. اگر نقدی دارند به دور از تنش های سیاسی حاکم بر فضای عمومی، براحتی حرف هایشان را بزنند، که متاسفانه چنین فضایی وجود ندارد.
دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه فصلی بودن فعالیت احزاب را قاطعانه می پذیرم، اظهار داشت: امیدوارم غربالگری موفقی که وزارت کشور در مرحله اول صورت داده، ادامه پیدا کندو عدد احزاب موجود که حدود 110 حزب است به 30-40 حزب فعال و غربالگری شده کاهش پیدا کند.
وی در ادامه افزود: بی توجهی دولت در زمان آقای احمدی نژاد مهمترین عامل رکود احزاب است. آقای احمدی نژاد در دولت نهم و دهم تنها احزاب را به رسمیت نشناختند اما دست و پای آن ها را نبستند. این خود احزاب بودند که باید به طور جدی فعالیت می کردند و از حق خود دفاع می کردند اما به جای آن خود را پشت شعار رئیس جمهور وقت پنهان کردند. این در حالیست که در دولت یازدهم و دوازدهم آقای روحانی فقط پرچم را بلند کرد و گفت که احزاب را قبول دارم و دولت و وزارت کشور را ملزم به حمایت از خانه احزاب کرد. در این 6سال علی رغم اینکه اکثر اطرافیان رئیس جمهور سردمداران احزاب هستند و کار حزبی می کنند، اما متاسفانه پس از ورود به دولت حزب ها و فعالیت های حزبی خود را فراموش کردند. متاسفانه اصلا از دولت آقای روحانی راضی نیستیم. آقای روحانی در طول این 6سال یکبار هم وارد خانه احزاب نشده است.
بازرس اسبق خانه احزاب گفت: آقای روحانی در این 6سال به نامه های خانه احزاب برای دیدار شورای مرکزی و بازرسان خانه احزاب با خود جوابی ندادند. لذا آقای روحانی اگر خانه را احیا کرد، در عین حال چراغ خانه را خاموش کرد.
وی افزود: انتخابات برای احزاب است. احزاب در انتخابات باید جدی و با برنامه وارد شوند. اگر انتخابات به صورت حزبی برگزار شود، مردم به حزب رای می دهند و این امر در کاهش هزینه ها و ریخت و پاش های انتخاباتی بسیار موثر است.
دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی ادامه داد: در شهرهای بزرگ و کلان شهرها بدون تردید مردم به لیست ها رای می دهند و احزاب هم نامزدهای خود را لیستی معرفی خواهند کرد.
وی در پایان در خصوص مشارکت مردم در انتخابات با توجه به شرایط کنونی اقتصادی اضافه کرد: از مردم خواهش می کنم با نظام قهر نکنند. قهر مردم با نظام یعنی کاهش شدید مشارکت های مردمی یعنی انتخاب افراد از بدترین های جامعه که متاسفانه با پول وارد انتخابات شده اند. این موضوع آسیب های جدی برای جامعه خواهد داشت.






منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محمدی نوری احزاب انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد

دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب زمانبندی انتخابات دبیران کل احزاب برای عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب را اعلام کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، دبیرخانه کمیسیون ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی در اطلاعیه شماره یک، برنامه زمان‌بندی انتخابات دبیران کل احزاب ملی و استانی را برای عضویت در کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب اعلام کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (3) و تبصره (3) ماده (10) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب 1394 مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه 1403/1/28 کمیسیون فرا قوه ای احزاب مبنی بر انتخاب هیأت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی  و استانی جهت شرکت در انتخابات  دعوت می شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه 1403/2/9 تا روز پنجشنبه 1403/2/13 با مراجعه سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشور نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیأت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه 1403/2/22 تا روز چهار شنبه 1403/2/26 انجام و اسامی نامزدها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیأت نظارت 2روز فرصت دارند تا از روز شنبه 1403/2/29 تا روز یکشنبه 1403/2/30 اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت 48 ساعت از روز دوشنبه 1403/2/31 تا روز سه شنبه 1403/3/1به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیأت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه 1403/3/10 (انتخابات احزاب ملی راس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیات نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!
  • چرا فرهاد مجیدی سرمربی‌گری تراکتورسازی را نپذیرفت؟