Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب شرفی در گفت و گو با ایلنا با بیان اینکه زمینه سرمایه‌گذاری افراد خارجی در استان فارس کم و محدود است، گفت: عواملی مانند کمبود آب‌های زیر‌زمینی، آتش سوزی‌های گسترده و... سبب شده سرمایه‌گذاران رغبتی به سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها نداشته باشند.

رئیس خانه صمت فارس بیان کرد: وجود چندین دولت در کنار هم و نبود یکپارچگی، باعث شده سرمایه‌گذاران نتوانند شغل و رونق ایجاد کنند و نبود یکپارچگی مناسب باعث عدم هماهنگی و ارتباط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرفی با اشاره به اینکه برای راه اندازی یک مجموعه فروشگاهی در استان فارس و شهر شیراز باید هزاران میلیارد عوارض به ارگان ها و سازمان هایی مانند شهرداری بپردازیم، ادامه داد: این در حالی است که هزینه عوارض، حق انشعاب آب، برق و... در کشورهای دیگر برای راه اندازی اماکنی مانند فروشگاه‌ها و مجتمع ها و سرمایه‌گذاری جهت ایجاد اشتغال، کاملا رایگان است.

وی اعتقاد دارد که کشورهای دیگر از افرادی که قصد راه اندازی و سرمایه گذاری و اشتغالزایی دارند، هیچ مبلغی دریافت نمی کنند، اما سرمایه‌گذاران در ایران باید جهت ارائه درخواست و قبول تقاضا، به دستگاه های دولتی و خدماتی میلیاردها پول بپردازند.

رئیس خانه صمت فارس با اشاره اینکه سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند کارهای خود را در کمترین زمان ممکن انجام دهند و زودتر به نتیجه برسند، افزود: اما دریافت هزینه‌هایی دو برابر بیش از مبلغ سرمایه گذاری با هدف های تغییر کاربری، حق انشعاب آب، برق، گاز و ... از افراد توسط شهرداری و دیگر سازمان ها،باعث شده که افراد از سرمایه گذاری درون استان فارس پرهیز کنند.

شرفی ادامه داد: در بیشتر کشورها زمینه اشتغالزایی توسط ادارات فراهم می شود و از محل دریافت مالیات، کشور را اداره می کنند، اما جزیره ای عمل کردن وزارتخانه ها در ایران باعث شده که با مشکلات عدیده ای مواجه شویم.

رئیس خانه صمت فارس با بیان اینکه افرادی که از دیگر کشور ها در شمال ویلا خریداری کرده اند با هدف خوش گذرانی اقدام به این کار می کنند، گفت:  ارزان بودن قیمت ملک در ایران سبب شده بعضی افراد از دیگر کشورها اقدام به خرید ویلا در ایران کنند، البته نباید فراموش کرد که خرید ویلا توسط افراد دیگر کشورها دال بر ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در ایران نیست.

رئیس خانه صمت فارس ادامه می دهد: هزینه هایی مانند عوارض  شهرداری، حق انشعاب آب و برق، تغییر کاربری، باعث شده که سرمایه‌گذاران فرار کنند.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پول دستگاه های دولتی دولت سرمایه گذاران وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم

به نظر می‌رسد عربستان با برگزاری یک تور برای پروژه نئوم قصد دارد پیشرفت‌های انجام‌شده پروژه The Line را به نمایش بگذارد.

به گزارش دیجیاتو، عربستان احتمالاً میزبان سرمایه‌گذاران مختلف خواهد بود. هدف این گردهمایی و بازدید از نئوم، علاقه‌مندکردن بانکداران و سرمایه‌گذاران به این شهر بیابانی است. پیش‌ازاین عربستان با برگزاری نمایشگاه در شهر‌های مختلف مانند نیویورک و لندن و با نشان‌دادن ویدیو‌های واقعیت مجازی از این شهر، قصد داشت تا سرمایه‌گذاران را به این پروژه جاه‌طلبانه ترغیب کند.

جذب سرمایه‌گذاران برای پروژه نئوم عربستان

نئوم دارای قسمت‌های مختلفی است و یکی از عجیب‌ترین آن‌ها، پروژه The Line است که به‌صورت یک شهر افقی ساخته می‌شود و قرار است تا سال ۲۰۳۰ تکمیل گردد. البته به‌نظر می‌رسد عربستان اخیراً خیال‌پردازی خود را برای این پروژه کاهش داده است. درحالی که دولت این کشور در مقطعی امیدوار بود تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱.۵ میلیون نفر در The Line زندگی کنند، اکنون انتظار دارد که تا آن زمان کمتر از ۳۰۰ هزار نفر را در این شهر جای دهد.

به گفته برخی از منابع آگاه، تاکنون برخی از بانک‌های خارجی در ارائه وام‌های کلان به نئوم مردد بوده‌اند، زیرا عربستان هنوز به این پروژه ضمانت دولتی نداده است. بیشتر بودجه نئوم تاکنون به صورت تزریق سهام از سوی صاحب آن یعنی صندوق ثروت دولتی عربستان سعودی که توسط ولیعهد، «محمد بن سلمان» مدیریت می‌شود، فراهم شده است.

عربستان قصد دارد برنامه‌های چشم‌انداز ۲۰۳۰ تا حدودی از طریق سرمایه‌های خارجی تأمین شود و امیدوار است تا سال ۲۰۳۰ سالانه به ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی برسد که تقریباً سه برابر بیشتر از آنچه تاکنون به دست آورده است.

دیگر خبرها

  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • مسئله‌گی حجاب؛ از بحران داخلی تا بشارت تمدنی
  • وقوع بارش‌های سیل‌آسا در بسیاری از نقاط کشور/ بارش‌ها در تهران تشدید می‌شود
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • هواشناسی ۴۰۳/۰۲/۰۵؛ تداوم بارش درمرکز، شرق و جنوب کشور
  • تداوم بارش‌ها در مرکز، شرق، جنوب شرق و جنوب کشور/ هوای ابری تهران
  • هواشناسی ایران ۴۰۳/۰۲/۰۵؛تداوم بارش‌ درمرکز، شرق و جنوب کشور