Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@16:31:13 GMT

حاشیه نشینی در استان زنجان نسبت به کشور کمتر است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۶۷۸۴

حاشیه نشینی در استان زنجان نسبت به کشور کمتر است

به گزارش خبرنگار مهر، مسیح‌الله سلطانی ظهر چهارشنبه در جلسه امور اجتماعی در محل استانداری زنجان، از فعالیت ۳۸۰ تشکل فعال در استان زنجان خبر دادو افزود: فعالیت این تشکل ها در سال های اخیر خوب بوده است. 

وی به نشاط اجتماعی در استان اشاره کرد و گفت: نشاط اجتماعی دراستان زنجان ۶۹ درصد  است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه ۲۵۰ هزار نفر جمعیت استان  اقشار آسیب پذیر هستند، افزود: این رقم  ۲۵ درصد از جمعیت استان را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانی به جایگاه استان در بحث طلاق اشاره کرد و افزود: جایگاه استان زنجان در بحث طلاق  رتبه ۱۴ کشور و در کودک همسری رتبه نخست را دارد .

وی با بیان اینکه ۶۵ هزار و ۹۷۷نفر در استان زنجان حاشیه نشین هستند، ابراز کرد: حاشیه نشینی در استان زنجان نسبت به سطح کشور کمتر است.

وی در ادامه به بحث حاشیه نشینی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۹ سکونت‌گاه غیررسمی و حاشیه نشین داریم که هفت سکونتگاه آن در شهر زنجان است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری زنجان تصریح کرد: اعتبارات استان زنجان در سال قبل یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و اعتبارات تملک دارایی یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال بود.

سلطانی گفت : متوسط  آسیب های اجتماعی دراستان زنجان ۲۰ درصد و در کشور۳۳ درصد است که استان زنجان درخصوص اسیب های اجتماعی رتبه سی ام  را دارد.

کد خبر 4722025

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری زنجان تشکل های مردم نهاد NGO ماه محرم قزوین اربعین حسینی بوشهر شهرکرد ایلام عاشورا شیراز مراسم عزاداری هفته دفاع مقدس خطبه های نماز جمعه اربعین 98 گرگان سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • پوستکوگلو: نمی‌خواهیم اجازه بدهیم آرسنال قهرمان شود
  • کنکور سراسری ۱۴۰۳ با آرامش برگزار شد
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • قیمت سکه یک کانال دیگر عقب‌نشینی کرد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • توقف شیب نزولی فرزندآوری در زنجان
  • رتبه ۲۸ استان یزد در میزان بارندگی در کشور