Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@01:23:07 GMT

صدای جیغ کانون‌های قدرت و ثروت بلند شد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۸۰۷۸

صدای جیغ کانون‌های قدرت و ثروت بلند شد

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،حجت الاسلام محمدطه مهری امام جمعه اسلام آباد غرب با تاکید بر اینکه مبنای قضاوت بر اساس آیات و روایات حق و پیروی نکردن از هوای نفس و تمایلات است، گفت : در دین مقدس اسلام قضاوت از اهمیت به سزایی برخوردار هستند.

او گفت : این اهمیت تا جایی است که در روایات نقل شده از پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) در می‌یابیم مسئولیت قضاوت بسیار عظیم و خطیر است و هر فردی نمی‌تواند تصدی مقام قضاوت و داوری را برعهده گیرد بلکه علما و فق‌های پرهیزگار و صالحان متقی می‌توانند بر اساس حق قضاوت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه اسلام آباد غرب با بیان اینکه از مهمترین اهداف حکومت اسلامی برپا داشتن حق و احقاق حقوق است، افزود: چهل سال از انقلاب اسلامی را با افتخار، تجربه و گنجینه‌ای ارزشمند و اندوخته‌های بسیار گران بها پشت سر گذاشتیم و اکنون وارد چهل سال دوم انقلاب اسلامی و آغاز دهه پنجم شدیم.

حجت الاسلام مهری گفت: رهبری عظیم الشان نظام جمهوری اسلامی بیانیه گام دوم به عنوان چراغ راه آینده انقلاب اسلامی صادر کرد.

این مسئول گفت: در چهارمین محور از بیانیه هفت محوری ایشان توصیه‌هایی به عدالت و مبارزه با فساد داشتند.

امام جمعه اسلام آباد غرب گفت: عدالت الزاماتی دارد و برای اینکه بتوانیم آن را اجرایی کنیم و در راه عدل و داد و دادستانی و دادگستری قدم برداریم در نظر گرفتن الزاماتی برای این مهم ضرورت دارد.

این مسئول با تاکید بر اینکه با ورود آیت الله رئیسی به قوه قضاییه تحولات امید آفرین دیده شده و این برای دوستان انقلاب، مستضعفان و آن‌ها که دنبال عدالت هستند شادی آفرین است، افزود: چهار رکن و شاخصه مهم لازم است که در دوره جدید هم در آغاز چهل سال دوم و هم آغاز ماموریت قوه قضاییه دیده می‌شود.

حجت الاسلام مهری با بیان اینکه برای عدالت گستری به قوانین عادلانه نیاز داریم، گفت: رکن اول قوانین عادلانه است که باید تلاش شود این قوانین تدوین شود و رکن دوم ساختار عادلانه است، زیرا در برخی جا‌ها دیده می‌شود به دنبال بوروکراسی موجود توزیع نابرابر ایجاد می‌شود.

او افزود: در نتیجه حاکمیت بوروکراسی فعلی دستگاه قضایی دچار مشکل می‌شود که راه حل آن تدوین قوانین است بنابراین نمایندگان مجلس باید فکری کنند و تشخیص آن هم بر عهده دستگاه‌های نظارتی است.

امام جمعه اسلام آباد غرب با تاکید بر اینکه هم فقدان قانون و هم برخی قوانین موجب شده خروجی برخی دستگاه‌ها به طور طبیعی ضد عدالت باشد گفت: بوروکراسی پر پیچ و خمی که امروز ادارات درگیرآن هستند مردم را نامید کرده و این واقعیتی است که مردم از این بوروکراسی خسته شوند و احساس نابرابری و در مواردی ظلم کنند و مجریان عادل و باتقوا می‌توانند این شاخصه را اجرایی کنند.

این مسئول با تاکید بر اینکه الزام آخر ثبات قدم است و اجرای عدالت هزینه دارد، افزود: با آمدن رئیس جدید قوه قضاییه و تحولاتی که در دستگاه عظیم قضا رخ داده صدای جیغ کانون‌های ثروت و قدرت بلند شده و هر روز برای جلوگیری از اجرای عدالت سنگ اندازی می‌کنند البته ثبات قدم می‌تواند جلوی این مسائل را بگیرد.

حجت الاسلام مهری با تاکید بر اینکه آغاز خوبی در قوه قضایی داشتیم، گفت: استان کرمانشاه استانی است که معضلات و گرفتاری بالایی دارد و بیکاری و نزاع اجتماعی، مباحث مرز نشینی و .. را دارد و در پی بمباران هشت سال جنگ تحمیلی عدم توسعه یافتگی سبب ایجاد مشکلات زیادی برای استان ما شده است.

او با بیان اینکه استان کرمانشاه از دیرباز سینه ستبر و چهره زیبای انقلاب اسلامی بوده و در سنگر سربازی نظام موفق عمل کرده گفت: از زحمات دکتر عدالتخواه تقدیر می‌شود و به دکتر توسلی زاده که برادر دو شهید و فرزند جانباز هستند خیرمقدم گفته می‌شود.

امام جمعه اسلام آباد غرب گفت: امیدواریم رایحه خوش عدالت که با فسادستیزی در قوه قضاییه شروع شده سراسر کشور را در برگیرد و دکتر توسلی زاده نیز در اجرای عدالت موفق باشد .

 

 

انتهای پیام/د

بیانیه گام دوم انقلاب چراغ راه آینده انقلاب اسلامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قرآن کریم ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۸۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر پژمان بختیاری نیا به خبرنگار ما گفت: تغییرات جمعیت یک پدیده اجتماعی مهم است که تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله باروری، مرگ و میر، مهاجرت، و تغییرات اجتماعی و اقتصادی قرار می‌گیرد. این تغییرات می‌توانند به شکل افزایش یا کاهش جمعیت، تغییر در ساختار سنی جمعیت و تأثیر بر اقتصاد و جامعه منجر شوند.


وی افزود: کشور ما در موضوع جمعیت در موقعیت حساسی است و با بسته شدن پنجره جمعیتی وارد بحران خواهیم شد، اکنون دو سوم جامعه در رده سنی ۱۵ تا ۶۴ سال هستند و در واقع ۷۰ درصد جامعه در این رده سنی قرار دارند و به همین منظور ما باید به ساختار سنی توجه کنیم، زیرا در مرحله پنجره جمعیتی همه مشکلات متخصصان و پژوهشگران بحث توانمندسازی جوانان است و از این روش جهش توسعه‌ای را خواهیم داد.


دکتر بختیاری نیا ادامه داد: در تدوین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ۲۱ مانع فرزندآوری مورد توجه قرار دارد که عبارتند از؛   تاخیر در ازدواج جوانان، کاهش سن ازدواج، الگوی مسکن، مشکلات اقتصادی و هزینه فرزندپروری، اشتغال و نگرانی آتیه زنان، اشتغال پدران خانواده، هزینه دوران باداری و شیردهی، هزینه‌های ناباروری، عقیم‌سازی و استفاده بی‌رویه از اقلام پیشگیری، ترس از فرزند معلول، قبح‌زدایی از سقط جنین، نگهداری از تربیت و آینده فرزندان و ضعف خدمات اجتماعی مادر و کودک از جمله این موانع است.


رئیس مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: همان طور که سیاست‌های تحدید جمعیت در دهه ۶۰ برپایه تغییر نگرش‌ها، هنجار‌ها و ارزش‌ها بود، امروز نیز برای مهندسی معکوس این مساله هیچ راهی جز از مسیر ایجاد تغییر در نگرش‌ها و ارزش‌ها وجود ندارد. سیاست‌گذاری جمعیتی نوعی سیاست‌گذاری اجتماعی است و باید در این چارچوب حرکت کند و از الزامات آن، توجه به بستر‌های فرهنگی است. تمرکز بر روی تغییرات فرهنگی، مدیریت انتقال زمان و استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کمک‌کننده در فرزندآوری از دیگر موارد در این زمینه هستند.


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می‌گوید: در واقع در کنار حل مشکلات اقتصادی کشور، باید برای تغییر انگاره‌های غلط نقش بسته در اذهان جامعه درباره جمعیت و فرزندآوری، کار فرهنگی را در اولویت قرار دهد تا زنان و مادران بتوانند در کنار فعالیت‌های اجتماعی، نقش مادری خود را با کمترین دغدغه دنبال کنند.


وی گفت: در بخش فرهنگی فردگرایی گفتمان غالب است. آزادی‌های فردی، تغییر ارزش‌ها و هنجار‌های فردی و به طور کلی سبک زندگی از مولفه‌هایی هستند که سبب افزایش سن ازدواج شده‌اند، در حقیقت شاهد تغییر سبک زندگی هستیم که این موارد به طور قطع در افزایش سن ازدواج اثرگذار هستند و در نتیجه سن باروری نیز افزایش می‌یابد. توجه به عقاید، اخلاق، خرده فرهنگ‌ها و زیست بوم از اصول پرداختن به کار‌های فرهنگی است.

دکتر بختیاری نیا افزود: حمایت از ازدواج جوانان و فرزندآوری آنها، ارزشمند کردن فرزندآوری توسط عوامل فرهنگ‌ساز، رسانه‌ها و رفع موانع و مشکلات خانواده‌ها در این مسیر که عمدتاً در قانون جوانی جمعیت مورد توجه هستند می‌توانند ما را از این بحران عبور دهند، اما لازم است بدانیم مهمترین موضوع فرهنگ‌سازی و الگوسازی است که آحاد مردم و گروه‌های اجتماعی باید به آن توجه کنند.


وی تاکید کرد: مساله جوانی جمعیت از برنامه‌های محوری وزارت بهداشت است و فرزندان سرمایه‌های ارزشمند جامعه و خانواده هستند.

دیگر خبرها

  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • اگر به خودرو علاقه دارید این ویدئو را با صدای بلند ببینید! (فیلم)
  • وزیر امور خارجه ونزوئلا: ایران همواره حامی حق جهان است
  • سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • همه دستگاه ها در کنار یکدیگر باید مجری عدالت باشند