Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حیدری عصر چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش پلدختر، گفت: با گذشت ۶ ماه از سیل در مدت دو ماه و نیم کار جهادی نوسازی استان تعداد زیادی از مدارس آسیب دیده را تعمیر کرد.

آغاز ساخت ۶۲ مدرسه در پلدختر

وی، گفت: عملیات اجرایی ۶۲ طرح احداث مدارس تخریبی در سطح استان آغاز شده، ۵۰ مدرسه دیگر باقی مانده، یکسری مدارس تخریبی در روستاهای سیل زده نیاز به جابجایی دارند و برای احداث نیاز به تامین زمین دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان، افزود: در آغاز سال تحصیلی جدید، برخی مدارس در مناطق سیل‌زده نیاز به انشعاب برق، آب، سرویس بهداشتی و لایروبی محوطه دارند که همه باید دست به دست هم دهیم تا این مشکلات ناشی از وقوع یک بحران را به بهترین نحو ممکن برطرف کنیم.

حیدری، خاطرنشان کرد: برخی مدارس تخریبی در مناطق سیل زده مانند مدرسه «خدیجه کبری» معمولان و مدرسه «چم مهر» را به دلیل قرار گیری در حریم رودخانه نمی توان احداث کرد.

 وی، افزود:  مدرسه ۹ کلاسه شهر معمولان در حال ساخت است، مدرسه‌ای در روستای «چم مهر بالا» نیز به وسیله خیران در حال احداث است، مدارس نیمه تخریب حریم رودخانه در معمولان و «بابازید» مقرر شده از طریق بنیاد مسکن تخریب کامل شوند.

تکمیل مدارس احداثی در نیمه اول مهر ماه

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان، گفت: ابتدای سال تحصیلی جدید و اول مهرماه امسال هیچ کلاس درسی در پلدختر سیل زده بدون دانش آموز نیست.

حیدری، افزود: سال گذشته مبلغ یک و نیم میلیارد تومان برای تجهیز مدارس استان نیاز بود اما امسال این رقم به ۱۳ میلیارد تومان رسیده و فاز اول تجهیز مدارس بعد از تعطیلات سیل انجام و بعد از آن نیز جانمایی کلاس های پیش ساخته تحویل آموزش و پرورش شده و چنانچه کم و کسری باشد سازمان نوسازی آن را تامین خواهد کرد.

وی، افزود: مدارس ۱۲ کلاسه قلم چی و ۶ کلاسه معمولان در سه هزار مترمربع بنا بود خرداد ماه سال ۹۹ تحویل داده شود که با تلاش شبانه روزی و کار جهادی نیروهای نوسازی استان در سه شیفت در حدود ۵۰ روز آماده شدند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان،  گفت: پروژه های احداث مدارس در مناطق سیل زده در نیمه اول مهر ماه تکمیل و تحویل داده می شود تا موضوع دو شیفته ‌شدن مدارس برطرف شود.

مشکل تجهیز مدارس در پلدختر نداریم

حیدری، افزود: انتظار می‌رود دستگاه های  مربوطه در رابطه با رفع نقص و مشکلات انشعاب برق و فاضلاب مدارس ۱۲ کلاسه قلم چی، شهید کاییدی، شهید کاظمی و زینبیه و علمک گاز مدرسه قلم چی و شش کلاسه شهر معمولان همکاری همکاری لازم را با آب آموزش و پرورش داشته باشند.

وی با بیان اینکه مشکل تجهیز مدارس در پلدختر نداریم، گفت: باید به منظور سلامت و بهداشت دانش آموزان مدارس  مناطق سیل‌زده شستشو داده شوند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان،  افزود: کانکس ها برای آغاز سال تحصیلی جدید در مناطق سیل‌زده پلدختر از لحاظ فیزیکی و تجهیزات آماده شده اما نیاز به انشعاب آب و برق دارند و شهرداری برای ساخت مدرسه جنب آموزش و پرورش که کلنگ‌زنی شده، مجوز ساخت باید صادر کند.

حیدری، گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی در راستای همکاری با اداره آموزش و پرورش خانه‌های عالم در مناطق سیل زده را تا آماده شدن مدارس احداثی در اختیار این اداره قرار دهد.

کد خبر 4722658

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا حیدری پلدختر سیل ماه محرم اربعین حسینی قزوین بوشهر شهرکرد شیراز عاشورا مراسم عزاداری ایلام هفته دفاع مقدس گرگان خطبه های نماز جمعه اربعین 98 سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۹۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • ۸۰ پروژه خیری در چهارمحال و بختیاری فعال است
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج