Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@09:28:48 GMT

پرداخت مالیات در کشور فرهنگ‌سازی شود

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۰۵۸۷

پرداخت مالیات در کشور فرهنگ‌سازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی شامگاه چهارشنبه در دیدار رئیس سازمان امور مالیاتی کشور و معاونین وی که در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) برگزار شد، اظهار داشت: مقوله مالیات از جهت فرهنگی هنوز برای مردم حل نشده و برخی از مردم این پول را اجبار می‌دانند و تصور می‌کنند اگر پرداخت نشود خلاف شرعی صورت نگرفته، در صورتی که این گونه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حوزه‌های علمیه، دولت و رسانه‌ها باید موضوع مالیات و جایگاه آن را در راستای توسعه و عمران کشور در بین جامعه تبیین کنند.

 این استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: در زمان طاغوت، آنان مالیات را می‌گرفتند و صرف کارهای ناصواب خودشان می‌کردند، اما امروز مالیات‌ها که توسط دولت اخذ می‌شود در جهت عمران و آبادانی کشور مصرف می‌شود؛ از این رو مردم باید در این زمینه اهتمام داشته باشند.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم مملکت سامان یابد و مسیر پیشرفت را با سرعت طی کند، باید موضوع مالیات در کشور جا بیفتد، افزود: امروز در کشورهای مختلف دنیا و حتی در کشورهایی که دارای ذخایر زیاد انرژی هستند و جمعیت زیادی هم ندارند، مالیات اخذ می‌شود.

آیت الله فاضل لنکرانی تأکید کرد: متأسفانه ضرورت پرداخت مالیات در کشور در بین آحاد جامعه به خصوص دانش آموزان و دانشگاهیان تبیین نشده که فرهنگ‌سازی در این زمینه می‌بایست از رده‌های سنی پایین شروع شود.

وی اضافه کرد: فرهنگ سازی پرداخت مالیات باید به گونه‌ای باشد که هر ایرانی با اعتقاد و باور و در راستای خدمت به نظام اسلامی، کشور و جامعه خود نسبت به پرداخت مالیات اهتمام داشته باشد و رسانه‌ها نیز در این عرصه می‌بایست ورود کنند و انتظار می‌رود رسانه ملی نیز برنامه‌هایی در این زمینه تولید و پخش کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: سازمان مالیات باید به سراغ افرادی که درآمدهای بسیار بالایی دارند برود، چرا که برخی افراد دارای درآمدهای سرشار از پرداخت مالیات اجتناب و فرار می‌کنند که این امر اجحاف به دیگران است.

برای مردم باید مشخص شود که مالیات در کجا هزینه می‌شود

وی تأکید کرد: باید مراعات حال افراد و اقشار کم درآمد جامعه را در زمینه دریافت مالیات کرد و اگر سقف مبلغی هر ساله به عنوان خط فقر اعلام می‌شود، معافیت‌های مالیاتی نیز به همان اندازه می‌بایست تعریف شود که در این صورت اعتماد آحاد جامعه به نظام نیز بیشتر خواهد شد.

آیت الله فاضل لنکرانی عنوان کرد: عدم پرداخت مالیات مدیونی به همراه دارد و به همان اندازه که اگر خمس از مال خارج نشود مال انسان دچار مشکل می‌شود؛ به همان اندازه نیز عدم پرداخت مالیات نیز موجب مدیونی است.

وی همچنین افزود: برای مردم باید مشخص شود که مالیات در کجا هزینه می‌شود و در این زمینه باید شفاف‌سازی‌های لازم صورت گیرد.

کد خبر 4722703

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز فقهی ائمه اطهار ع قم سازمان امور مالیاتی ماه محرم اربعین حسینی قزوین بوشهر شهرکرد شیراز عاشورا مراسم عزاداری هفته دفاع مقدس ایلام اربعین 98 خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۰۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از مهر، وزیر نیرو در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه روز کارگر این روز را به همه کارگران عزیز و همه فعالان عرصه تولید تبریک و تهنیت عرض می‌کنم امروز افتخار داریم که از گروه مپنا دیدن کنیم و در طی این دوره برای سومین بار بازدید صورت می‌گیرد

وی ادامه داد: مهمترین نیاز امروز کشور مسأله انرژی و سرمایه گذاری در آن بخش برای رفاه و رفع نیازهای کشور است و در این زمینه امیدواریم رویکردها اصلاح شود.

وزیر نیرو ادامه داد: ما در طی ۳ سال اخیر برنامه‌های که برای رفع نیاز کشور در صنعت برق در نظر گرفتم این بود که برنامه‌های مشخصی وجود داشت که مطابق آن برای تابستان بدون خاموشی پیش رفتیم.

جایزه خودرو برای صرفه‌جویی‌کنندگان برق

محرابیان خاطر نشان کرد: مشترکانی که در تابستان امسال مصارف برق خود را نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش روی قبوض و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی برخوردار می‌شوند.

به گفته محرابیان برای تابستان امسال ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی برای مشترکان برق پیش‌بینی شده است‌. که این جوایز از اینترنت همراه تا بیش از صدها دستگاه خودرو و لوازم برقی خانگی کم در نظر گرفته شده است که به قید قرعه به افرادی که در مصرف برق صرفه‌جویی کرده‌اند اعطا می‌شود، برخوردار خواهند شد.

به گفته وی مپنا جز افتخارات صنعت کشور است و در حال حاضر سهم مهمی در اجرای نیروگاه‌ها در سطح کشور و حتی خارج از کشور دارد، پروژه‌های متعددی به عنوان صدور خدمات فنی و مهندسی دارد و روز به روز مطابق نیاز کشور و دنیا مسیر پیشرفت و تعالی را طی می‌کند ما نیز به طور کامل از این اقدامات حمایت می‌کنیم.

محرابیان با اشاره به اقداماتی که در سطح کشور انجام شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه شد، البته میزان ناترازی و مصرف بویژه در بخش صنعت کشور با توجه به رشد تولید بیش از این است به همین دلیل پروژه‌های متعددی در نیروگاههای کشور در دستور کار قرار گرفت و با زمانبندی خوبی پیگیری می‌شود، هر چند ماه یک بار شاهد بهره برداری از نیروگاههای کشور مطابق برنامه هستیم. هرچند تأمین مالی پروژه‌ها سخت است.

وزیر نیرو در رابطه با تأمین اعتبار از صندوق توسعه برای اجرای پروژه‌های نیروگاهی تاکید کرد: ضرورت دارد پروژه‌ها توسط نهادهای مالی بویژه صندوق توسعه ملی تأمین مالی شود تا پروژه‌ها در زمان خود وارد مدار شوند.

وی ادامه داد: متأسفانه صندوق توسعه ملی نقش اساسی خود را در این خصوص ایفا نکرده است امیدواریم با تغییراتی که در این صندوق شاهد خواهیم بود منابع کشور در مسیر توسعه واقعی ملی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است