Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب امین زاده چهارشنبه شب در نشست مشترک با برخی از اعضای انجمن قطعات یدکی و ماشین آلات کشاورزی تبریز افزود: تلاش می شود با همکاری خودروسازان حداقل ۳۰ درصد از قطعات مورد نیاز شرکت ایران خودرو تبریز از صنایع بومی استان تامین شود و در گام های بعدی این عدد افزایش یابد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی مشترک بین مدیران ارشد شرکت ایران خودرو و نمایندگانی از صنایع قطعه سازی استان، اظهار داشت: در این نشست ها تلاش می شود با معرفی نقاط قوت استان در تولید انواع قطعات مورد نیاز صنایع خودروسازی نسبت به عقد قراردادهای تولید نیز اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با اشاره به راهکارهای متنوع حمایت از تولید داخل گفت: عدم واردات، افزایش تعرفه واردات و عدم ثبت سفارش کالاهای مشابه ساخت داخل از جمله این راهکارهاست.

امین زاده، از قطعه سازان استان خواست در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو که در هفته های پیش رو برگزار می شود حضور فعالی داشته باشند.

وی یادآوری کرد: همزمان با هفته دفاع مقدس نمایشگاه خودکفایی در موضوعات مختلف و با همکاری سازمانها و نهادهای متعدد در محل مصلی امام خمینی (ره) تبریز برگزار می شود که این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی است تا شهروندان و متخصصان از میزان و چگونگی خودکفایی تولیدات صنعتی استان مطلع شوند.

امین زاده، از انجمن های تخصصی صنعتی به عنوان بازوان کارشناسی و اطلاعاتی دستگاه های حاکمیتی یاد کرد و ادامه داد: یکی از فرصت های رسیدن به سطوح بالای شاخص های توسعه اقتصادی حضور فعالانه انجمن های صنعتی در تصمیم گیری هاست که این سازمان از حضور آنان استقبال می کند.

به گفته پاشایی  رئیس انجمن نیرو محرکه همگن و قطعات خودرو آذربایجان شرقی حدود ۳۰۰ قطعه ساز خودرو و صنایع همگن در این استان وجود دارد اما متاسفانه در سایه بی توجهی ها به این صنعت، بیشتر واحدهای قطعه سازی خودرو در استان یا با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می کنند و یا رو به تعطیلی هستند.

46

کد خبر 1301104

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: صنعت استان آذربایجان شرقی آرامکو ایران و آمریکا عربستان باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ باشگاه استقلال اربعین حسن روحانی رژیم صهیونیستی اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۲۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق نامدار در جمع خبرنگاران میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این کالاها به ۱۰۳ کشور مختلف صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی این استان را به ترتیب کشور ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمرهای استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبدا ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و در ارزش داشت و از این نظر در بین استان‌های کشور در رتبه ۹ قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشورهای ترکیه ۵۷ درصد، امارات متحده عربی ۱۲ درصد، چین ۱۱ درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل: کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بود.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزارتن کالا از گمرکات استان ترانزیت شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی داشت.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات استان به ترتیب شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بود.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش داشت.

کد خبر 6087205

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌شرقی منتظر خبرهای خوب در حوزه راه است
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • کسب رتبه هفت کشوری گمرکات آذربایجان شرقی در مبادلات تجاری
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل