Web Analytics Made Easy - Statcounter

برادر مسعود سلیمانی از حادتر شدن بیماری این استاد دانشگاه خبر می‌دهد.

به گزارش شریان نیوز،در تشریح آخرین وضعیت برادر خود گفت: الآن ۱۱ ماه از دستگیری دکتر می‌گذرد و دقیقا یک‌ماه پس از دستگیری وی یعنی اواخر آبان‌ماه ۹۷، وزارت خارجه وارد ماجرا شده و با فرستادن حافظ منافع ایران در آمریکا و دیدار وی کار را شروع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما از اول دستگیری برادرم ۲ وکیل برای پیدا کردن محل او استخدام کرده بودیم و به موازات آن وزارت امور خارجه نیز وکیل‌های حافظ منافع را مامور کرده بودند، اما با توجه به شرایط بین ایران و آمریکا کار خاصی نمی‌شد انجام داد.

برادر مسعود سلیمانی بیان کرد: تا قبل از رسانه‌ای شدن این موضوع اعلام شده بود که کاری نکنید و ما پیگیری می‌کنیم که اولین خبر توسط بی‌بی‌سی پخش شد و سپس شبکه‌های داخلی به این موضوع پرداختند و وزارت امور خارجه دقیق‌تر و پیگیرتر وارد ماجرا شد تا جایی که اطلاع داریم ۴ گروه مختلف سیاسی، علمی و دارویی از طرف وزارت خارجه روی این موضوع کار می‌کنند و پیگیری امور به وزارت امور خارجه محول شده که در حال پیش بردن کار هستند.

سلیمانی تصریح کرد: هنوز دارو‌های موردنیاز این استاد دانشگاه به وی نرسیده، باتوجه به اینکه وی بیماری سندرم روده تحریک‌پذیر که باید دارو‌های خاصی مصرف کند و با وجود قول داده شده که از طریق حافظ منافع دارو‌های مورد نیاز به ایشان منتقل شود، اما تا کنون خبر از رسیدن دارو و بهبود وضعیت جسمی وی به گوش نرسیده است.

برادر استاد ایرانی محبوس در آمریکا اشاره کرد: دانشگاه تربیت مدرس از اول این اتفاق ورود پیدا کرده و بخشی از هزینه‌های مربوط به استخدام وکیل را تقبل کردند و برای بقیه هزینه‌ها نیز قول مساعدت داده‌اند، اما بقیه هزینه‌ها توسط خانواده تامین می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دکتر سلیمانی در زندان نیست بلکه در بازداشتگاه به سر می‌برد که باید هزینه تلفن و خوراک و پوشاک را خود بپرداز؛ برای هر دقیقه تماس با منزل می‌بایست ۵۰ دلار هزینه پرداخت کند؛ تا کنون بیش از ۱۵۰ هزار دلار هزینه شده که از این مبلغ هزینه شده، سهم عمده را دستمزد وکیل‌ها تشکیل داده است.

سلیمانی اعلام کرد: برخلاف قول‌های داده شده، دادگاه هر بار خلف وعده کرده و جلسه‌ای تشکیل نداده‌اند.

برچسب هازندان‌های آمریکا

منبع: شریان

کلیدواژه: زندان های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • بازگشت شهروندان افغانستانی به وطنشان