Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمد تقی حسینی سفیر کشورمان در مکزیک در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی اونسه این کشور در پاسخ به این‌ سوال که " نظر شما در مورد اتهامات عربستان و متحدانش مبنی بر اینکه سپاه پاسداران ایران در پشت حملات حوثی‌ها علیه تأسیسات نفتی این کشور بوده است، چیست؟" گفت: دولت ایران در بالاترین سطح این اتهامات را رد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتهامات کاملا بی‌اساس است و طرح آنها کمکی به هیچ‌کسی نمی‌کند. به جای آن بهتر است واقعیت را بپذیرند. واقعیت این است که جنگی در منطقه وجود دارد، عربستان سعودی با حمایت‌های آمریکا نزدیک به 5 سال است که جنگی بی‌رحمانه را علیه مردم یمن به راه انداخته است و با سلاح‌های پیشرفته آمریکایی و بدون هیچ تبعیضی، به‌طور مداوم این کشور را بمباران می‌کند.

اخبار سیاسی- وی تصریح کرد: برای مهاجمان فرقی بین اهداف نظامی و غیرنظامی نمی‌کند و همه زیرساخت‌های یمن ازجمله جاده‌ها، مدارس، بیمارستان‌ها، اتوبوس مدارس و ... را بمباران و تخریب می‌کنند . یمن به این حملات پاسخ داده است. لذا بهتر است با واقعیت‌ها کنار بیایند و به جای متهم کردن دیگران به این جنگ بی‌معنی و وحشیانه علیه یمن پایان دهند. هر روزی که زودتر به این جنگ پایان داده شود؛ باز هم بسیار دیر است.

این دیپلمات کشورمان همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که " فکر می‌کنید به چه دلیلی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از توافقنامه سال 2015 که ایران و باراک اوباما رئیس‌جمهور پیشین آمریکا به آن دست‌یافته بود را نقض کرده و از آن خارج شد؟" اظهار کرد:‌ در حقیقت دولت ایران در چارچوب برجام با کشورهای 1+5 از جمله دولت آمریکا مذاکره می‌کرد. ما با دولت‌ها مذاکره می‌کنیم. برای ما مسئله این نیست که چه کسی رئیس‌جمهور آمریکا بوده است و یا خواهد بود. در چارچوب این گفت‌وگوها ما با طرف‌هایمان به یک توافق مهم دست‌یافتیم و به تعهدات‌مان در چارچوب این توافق پایبند بوده‌ایم.

حسینی تاکید کرد: اما ایالات‌متحده آمریکا بدون هیچ توجیهی از این توافق خارج شد. ایالات‌متحده در قبال آن تعهد دارد، یعنی صرف‌نظر از اینکه چه کسی رئیس‌جمهور آمریکا باشد این مسئولیت دولت آمریکاست. چنانچه می‌خواستیم به این مسئله توجه کنیم که با کدام رئیس‌جمهور مذاکره کنیم و با کدام‌یک نه مطمئنا به هیچ توافقی دست نمی‌یافتیم.

سفیر کشورمان در مکزیک همچنین در پاسخ دیگری درباره این‌که " همان‌گونه که مطلع هستید مجمع عمومی سازمان ملل در هفته آتی برگزار خواهد شد، در این خصوص آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران امکان هرگونه دیدار و گفت‌وگوی احتمالی بین دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و همتای ایرانی خود آقای روحانی را رد کرد. به نظر شما این چه تبعاتی به همراه دارد؟" گفت:‌ اجازه دهید یک موضوع را شفاف اعلام کنم. موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص مذاکره، موضعی منسجم و بدون تناقض است. این ایران نبود که میز مذاکرات را ترک کرد. ایران با کشورهای عضو 1+5 ازجمله آمریکا در چارچوب برجام در میز مذاکرات قرار داشت و آنچه مقام معظم رهبری فرمودند در انسجام با همین موضع همیشگی ایران است. این ایالات‌متحده آمریکا بود که با خروج از برجام میز مذاکرات را ترک کرد و مشکلی است که خود آمریکا به وجود آورده است و باید خود او نیز آن را رفع کند.

وی خاطرنشان کرد: ایران به تعهدات خود پایبند بوده و در میز مذاکرات در چارچوب برجام باقی‌مانده است. لذا آمریکا می‌تواند بی‌درنگ به برجام بازگردد و تعهدات خود را انجام دهد. در این صورت امکان انجام گفت‌وگو در چارچوب برجام وجود خواهد داشت.

 

این دیپلمات کشورمان در ادامه این‌ گفت‌وگو در پاسخی مبنی بر این‌که " با توجه به حوادث و تحولات موجود در منطقه آیا شما فکر نمی‌کنید به یک نقطه بی‌بازگشت برخورد نظامی با عربستان سعودی یا اسرائیل و آمریکا در حوزه خلیج‌فارس و خاورمیانه نزدیک می‌شوید؟" گفت: امیدوارم هیچ‌گاه به نقطه برخورد نظامی نرسیم. من از سوی دولت ایران می‌توانم حرف بزنم و با اطمینان می گویم که ایران هیچ‌گاه خواهان جنگ و نا آرامی در خاورمیانه و خلیج‌فارس نیست. ایران به دنبال صلح، روابط دوستانه و آرامش در منطقه است؛ با این‌حال با چشمانی باز و هوشیاری هرگونه تحرکی در منطقه را تحت نظر دارد و برای هر رویدادی آماده است.

حسینی افزود: متأسفانه سیاست فشار حداکثری آمریکا و خروج از برجام و بازگرداندن تحریم‌ها، تنش‌ها در منطقه را شدت بخشیده است. چنانچه ایالات‌متحده آمریکا در سیاست‌های خود بازنگری و تجدیدنظر کند، نیاز به هیچ‌گونه درگیری یا افزایش تنش در منطقه نیست. جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد که همه کشورها از منافع صلح در منطقه بهره‌مند شوند.

سفیر کشورمان در مکزیک درباره " سفر پومپئو وزیر امور خارجه آمریکا به منطقه و عربستان سعودی " نیز اظهار کرد: امیدوارم این سفر با هدف گمراه کردن همسایه‌های ما نباشد. همسایگان ما بایستی مراقب باشند که در دام دیگری نیافتند. بهترین نتیجه این سفر می‌تواند پایان دادن به جنگ عربستان علیه یمن باشد. عربستان سعودی ۵ سال است با سلاح‌های پیشرفته آمریکایی به قتل عام مردم یمن ادامه می‌دهد. اگر این سفر بتواند به این جنگ بی‌رحمانه و بی‌حاصل پایان دهد، می‌توان گفت سفر خوبی بوده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مکزیک مذاکره سفیر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، آخوند «عبا محمدنژاد» از شهرستان گمیشان با نوشتن یادداشتی با عنوان «موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی» به جنایات وحشیانه صهیونیست ها و مواضع مختلف کشورهای اسلامی و به ویژه حمایت جمهوری اسلامی از مردم مظلوم فلسطین پرداخته است که متن کامل آن در ذیل می آید:
 
آیا نداهای مسلمین زجر کشیده ی غزه را در همین 6 ماه گذشته از رسانه های مختلف ماهواره ای و مجازی ندیده یا نشنیده اید که بیشتر از 33 هزار مسلمان در جلو چشم جهانیان و با حمایت کفار سکولار جهانی چون آمریکا و ناتو و بی خیالی حکومت های ترکیه، آل سعود، امارات، اردن، مصر و غیره توسط کفار صهیونیست قتل عام شده اند؟
 
حالا در برابر نظاره گر شدن اختیاری یا اجباری مسلمین متفرق سراسر دنیا، ایران به عنوان پرچمدار جبهه ای در برابرِ کفار سکولار و اشغالگر به رهبری آمریکا و ناتو و به صورت خاص در برابر حکومت اشغالگر صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی فلسطین قرار گرفته است، و در میان تمام حکام حاکم بر سرزمین های اسلامی، ایران با جرأت و شجاعت چند دهه است به صورت غیر مستقیم و از کانال متحدینش و هم اکنون به صورت مستقیم این جرثومه ی فساد را مورد هدف قرار داده و به این فرض عین عمل کند.
 
این منهج اهل سنت و جماعت در طول تاریخ بوده است: حمایت و پشتیبانی از هر مسلمانی علیه هر کافری؛
 
هیچ مسلمانی نیست که از این حمله بدش بیاید، تضعیف اسرائیل آرزوی هر مسلمانی است.
 
به صورت بسیار مشکوکی بعضی از اکانت های مجهول به صورت هدفمند مشغول تخریب حمله ایران به رژیم منحوس اسرائیل هستند و مشغول شبهه پراکنی هستند و می گویند این حمله نمایشی بود.
 
آری نمایش هم بود، نمایش اقتدار قدرت نظامی ایران و ضعیف و شکننده نشان دادن اسرائیل.
 
چون ایران کسی از یهودیان را در این حمله نکشته است پس این حملات نمایشی است! اما باید دانست که پایگاه نظامی نواتیم که اسرائیل از آنجا به غزه و دیگر مکان ها حمله می کند را مورد حمله قرار داده و خسارات زیادی به آن وارد کرده است و طبق گزارش کانال های خبری حداقل 40 نظامی در این پایگاه کشته شده اند و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/
 
 

دیگر خبرها

  • تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها/حرف قنبرزاده حرف آخر است؟
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • عملیات وعده صادق، بدون دخالت متحدان منطقه‌ای بود