Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-26@07:05:16 GMT

چه کنیم که زانویمان در کوهنوردی آسیب نبیند؟

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۴۳۰۸

هنگامی که صحبت از صدمات صعود می‌شود، کانون توجه به سمت بالای بدن می‌رود اما مهمترین اعضایی که شما را برای صعود یاری می‌کنند زانوهایتان هستند و با یک زانوی سالم می‌توانید عمری کوه نوردی کنید.

 سفر به کوه و کوهنوردی نیاز به بالا رفتن از زمین های ناهموار  دارد که این زمین های ناهموار می تواند به زانو آسیب برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درد زانو می تواند در کوهستان باعث ناتوانی کوهنورد شود و بهترین راهکار برای جلوگیری از درد زانو، پیشگیری از آن است.

ذهن خود را آماده کنید
معمولا هنگام صعود استرسی وجود دارد و برای آماده سازی ماهیچه ها و مفاصل در مقابل استرس باید ذهنیت خود را آماده کنید و برای تمرین زمین های سراشیبی را در نظر بگیرید و در آن تمرین کنید تا به یک آمادگی نسبی ذهنی برسید.

زانوی خود را تقویت کنید
در مورد مناطق خاص مورد نیاز برای بهبود قدرت زانو با یک متخصص فیزیوتراپ یا مربی صحبت کنید. در حین تمرین مراقب زانوها باشید و بیش از حد به آنها فشار نیاورید و اجازه ندهید که تحریکات کوچک به صدمات عمده و جدی تبدیل شود!

 در صعود همواره به یاد داشته باشید که :
 از وزن کوله پشتی خود آگاه باشید و از حمل وزن اضافی یا غیرضروری خودداری کنید.
  استفاده از چوب‌دست را جدی بگیرید. گام‌برداری صحیح با کمک گرفتن از عضلات را یاد بگیرید.
 وقتی کوله پشتی خود را بسته بندی می کنید وسایل سنگین را نزدیک بدن نگه دارید و از انداختن وزن وسائل به یک طرف از بدن خود جلوگیری کنید در غیر اینصورت دچار مصدومیت خواهید شد.

نکات فرود که برای حفظ زانو نیاز است:
۱- فرود با کمک گرفتن از تمام عضلات بدن (بالاتنه و پاها) : برای فرود اصولی و مطمئن باید از تمامی اعضای بدن خود استفاده کنید در غیر اینصورت به نقطه خاصی فشار خواهد آمد و شما دچار مصدومیت می شوید.
۲- حرکت به طرف پایین به شکل زیگزاگ
۳- خم بودن نسبی زانو در هنگام فرود (نسبت به موقعیت شیب) 
۴- پرهیز از پریدن در هنگام فرود
۵- استفاده از چوب‌دستی و باطوم 
۶- استفاده از کفش مناسب
۷- قرار دادن پاها به شکل صحیح و مناسب با بستر کوه
۸- سرعت کم در هنگام فرود
۹- مراقبت و پرهیز از ضربه خوردن مستقیم به زانو و پیچش آن
۱۰- حمل کوله استاندارد با وزن مناسب
۱۱- انجام دادن مداوم ورزش کوهنوردی و تمرینات میان هفته (غیرمنقطع)
۱۲- استفاده نکردن از زانوبند (به جز در موارد خاص پزشکی)
۱۳- تقویت عضلات چهارسر ران و دوقلوی ساق پا با تمرینات ویژه
۱۴- داشتن وزن مناسب

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000FJM برچسب ها: استرس ، کوهستان ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استرس کوهستان بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها؛ کوهنوردی ممنوع!

صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی جوی مناطق کوهستانی کشور طی روز‌های پنجشنبه و جمعه (۶ و ٧ اردیبهشت) اظهار کرد: طی این مدت استقرار هوای پایدار و افزایش دما طی روز در نیمه غربی کشور و تداوم فعالیت سامانه بارشی در بخش‌های شرقی و مرکزی کشور پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: طی روز پنجشنبه کماکان بارش‌های رگباری و گاهی شدید همراه با رعدوبرق و تگرگ و وزش تندباد در بخش‌های مرکزی و جنوب شرق کشور به‌ویژه ارتفاعات کرمان، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان تداوم دارد که می‌تواند منجر به جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، رانش و لغزش زمین و ریزش سنگ شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی تاکید کرد: طی این روز همه فعالیت‌های مرتبط با طبیعت شامل کوهنوردی، دره‌نوردی، پرواز‌های تفریحی، تردد در حاشیه رودخانه‌ها و … در این مناطق مخاطره آمیز است.

به گفته ضیاییان طی روز جمعه بارش‌ها با شدت کمتر و محدودتر در بخش‌های جنوب شرق کشور به‌صورت رگبار و رعدوبرق ادامه دارد. در سایر مناطق کشور با توجه به استقرار هوای پایدار، افزایش دما طی روز و گاهی وزش باد مهمترین پدیده جوی است.

وی توصیه کرد: با توجه به بارش قابل ملاحظه برف طی روز‌های گذشته در قله‌های مرتفع البرز شرقی، شرایط برای وقوع بهمن در این مناطق مهیاست بنابراین از تردد در مسیر‌های مستعد بهمن اجتناب شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: در سایر نواحی مرتفع کشور با توجه به افزایش دمای روزانه، احتمال ریزش سنگ و در مناطق مستعد وقوع بهمن‌های بهاره وجود دارد. در مناطق مرتفع کوهستانی شمال غرب و البرز طی ساعات اولیه صبح احتمال وقوع مه و کاهش دید افقی و عمودی وجود دارد بنابراین جهت اجتناب از انحراف از مسیر تا رقیق شدن مه از پیمایش پرهیز شود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران طی روز‌های پایانی هفته گفت: طی این مدت استقرار هوای پایدار پیش‌بینی می‌شود و روز‌ها آفتابی و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود.

دیگر خبرها

  • لندر جان سخت ژاپن برای سومین بار روی ماه بیدار شد
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها/ کوهنوردی ممنوع!
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها؛ کوهنوردی ممنوع!
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه (فیلم)
  • (ویدئو) فرود دلهره‌آور بوئینگ ۷۴۷ در فرودگاه
  • منظره زیبا و بهاری دریاچه گهر+ فیلم
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • پاکسازی منطقه کوهستانی صبرز تایباد