Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-26@16:01:33 GMT

کارشناسان ایرانی و امریکایی پشت یک میز در ژنو

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۴۸۱۹

کارشناسان ایرانی و امریکایی پشت یک میز در ژنو

به گزارش وانانیوز، 

در این پنل که با همت انجمن دفاع از قربانیان تروریسم و همکاری کمیسیون حقوقی توسعه آندیا، آکادمی صلح ژنو و اتحاد معلولین عراق برگزار شد، کارشناسانی از ایران، امریکا، ‌هاوایی، مالدیو، آلمان و آرژانتین و تنی چند از خانواده‌های شهدای ترور ایران راه‌ها و زمینه‌های حقوقی دسترسی به عدالت برای قربانیان ترور را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، منصوره کرمی همسر شهید علیمحمدی از شهدای هسته‌ای که ترور شد، در سخنانی گفت:  من به عنوان یک فرد آسیب دیده از ترور در اینجا از سازمان‌های حقوق بشری و سمن‌ها می‌خواهم که به دنبال حقوق از دست رفته 17 هزار قربانی ترور کشورم باشند.
چرا یک گروه تروریستی که بیش از 12 هزار نفر از هموطنان مرا ترور کرده باید از فهرست گروه‌های تروریستی خارج شده و آزادانه در کشورهای اروپایی و امریکا حضور داشته و فعالیت‌های ضدبشری خود را ترویج و دنبال نماید.
زهره حق پناهی، جانباز ترور و همسر شهید محمد توسلی هم در سخنانی ایجاد صندوق حمایت از قربانیان تروریسم، همکاری‌های قضایی در جهت استرداد یا محاکمه مجرمین و نیز ایجاد مراکز بازتوانی قربانیان پس از حادثه را خواستار شد.
سید محمدعلی پاکنژاد، فرزند شهید رضا پاکنژاد (از شهدای حادثه تروریستی 7 تیر) هم در بخشی از سخنانش تصریح کرد: دولت هلند بایستی به دلیل پناه دادن به مجرم تروریستی و هویت بخشی به وی (کشمیری عامل انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی) در سالیان متمادی، با بازماندگان هفتم تیر ابراز همدردی نموده و عذرخواهی نماید.
خانم مریم شهیده محمد از آکادمی صلح و میانجیگری ژنو، نیز در سخنان خود به این موضوع اشاره کرد که براساس فهرستی که از آرام‌ترین کشورهای جهان منتشر شده، آرام‌ترین کشورها لزوماً غیرمذهبی‌ترین کشورها نیستند.کشورهایی که گروه‌های مذهبی بیشتری داشتند، آرام تر بودند.
«کرتیس دوبلر»، وکیل و حقوقدان امریکایی هم با بیان اینکه تعریف واحدی از تروریسم وجود ندارد، گفت: قوانین کیفری همیشه در قلمرو دولت‌های نظام سلطه بوده است. او تأکید کرد که دولت‌ها باید ساز و کاری ایجاد کنند تا به قربانیان تروریسم خسارت پرداخت شود. «تورو ردکرو»، تحلیلگر مناقشات جهانی از امریکا هم  گفت: انواع مختلفی از تروریسم دولتی وجود دارد.  دولت‌های مختلف براساس مسائل سیاسی یک زمان خاص، گروه‌هایی را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار می‌دهند و گروه‌های دیگر را از آن فهرست حذف می‌کنند. برای مثال امریکا و کشورهای اتحادیه اروپا در زمره این کشورها هستند. وقتی که احساس می‌کنند از یک گروه برای منافع نیابتی خود می‌توانند استفاده کنند، یک گروه را از فهرست گروه‌های تروریستی حذف می‌کنند. برای مثال امریکا مجاهدین خلق (منافقین) را از فهرست گروه‌های تروریستی حذف کرد در حالی که هیچ توضیح مشخصی در مورد تروریست نبودن آن‌ها نداد.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوغان: حماس را نه گروه تروریستی بلکه گروه مقاومت می‌دانیم

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما نمی‌توانیم گروه حماس و مقاومت کنندگان فلسطین را به عنوان گروه تروریستی بنامیم. ما برادران حماس را به عنوان قوای ملی فلسطین می‌شناسیم و با افتخار به حمایت از آنها ادامه خواهیم داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در پنجمین پلتفرم فلسطین که امروز جمعه در استانبول برگزار شد، با اشاره به اینکه تجاوزها به حریم مسجد الاقصی در حال افزایش است، گفت: ما تحولات مثبت و منفی در فلسطین را از نزدیک دنبال می کنیم.

وی افزود: مسجد اقصی تنها قبله اول ما نیست. همزمان امانت پیامبر اسلام و پیامبران پیش از ایشان است.

رئیس جمهور ترکیه گفت: هیچ قدرتی نمی تواند عشق قدس را از قلب ما بیرون کند. به عنوان ترکیه حمایت از قدس را وظیفه خود می دانیم. حمایت از قدس، حمایت از صلح، انسانیت و اعتقادات است.

اردوغان با اشاره به اشغال مرحله به مرحله فلسطین گفت: امروز تاریخ وحشی ترین شکل مجادله را می بینید. از همه انسانها در سراسر دنیا که در کنار فلسطین ایستاده اند تشکر می کنم.

وی ادامه داد: هیتلرها و نازی های امروز کسانی هستند که کودکان غزه را می کشند. نتانیاهو با جنایتهایش نام خود را به عنوان قصاب غزه با شرمساری به ثبت رسانده است.

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما نمی توانیم گروه حماس و مقاومت کنندگان فلسطین را به عنوان گروه تروریستی بنامیم. ما برادران حماس را به عنوان قوای ملی فلسطین می شناسیم و با افتخار به حمایت از آنها ادامه خواهیم داد.

اردوغان با اشاره به 200 روز نسل کشی در غزه، گفت: نمی توانید با ریختن صدها تن بمب بر سر مردم غیر نظامی و نابودی مساجد، کلیساها و مدارس به شکل عامدانه و تبدیل غزه به یک قبرستان بزرگ فرار کنید. رهبران اسرائیل باید یاد بگیرند که بر اساس حقوق بین الملل حرکت کنند. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • اردوغان: حماس را نه گروه تروریستی بلکه گروه مقاومت می‌دانیم
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • ویدیو/ تداوم اعتراضات دانشجویان امریکایی در حمایت از فلسطین
  • حمله تروریستی به المپیک خنثی شد
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • پوتین: تروریسم همچنان بزرگترین خطر قرن بیست و یکم است
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • اعلام اسامی ۳۰ بازیکن ایران برای لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴