Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین دشتی، ظهر امروز در مجمع عالی هم‌اندیشی بسیج اظهار داشت: اگر جامعه ای می خواهد پیشرفت کند باید فرهنگ مطالبه گری با چشم‌پوشی از مادیات در مردم آن جامعه نهادینه شود.

وی ادامه داد: مردمی که پشرفت را بخواهند باید برای رشد معنوی و مادی برنامه ریزی لازم و روحیه مطالبه گری از مسؤلان و حتی نخبگان شهر را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشتی با اشاره به اینکه گفتمان سازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، تصریح کرد: ایجاد گفتمان سازی که شروع آن نخست از خود فرد است سپس در جامعه با پرداختن به تعالیم دینی و علمی انجام می گیرد، پیشرفت کشور را به دنبال خواهد داشت.

رئیس مرکز راهبردی سپاه الغدیر استان یزد افزود: گفتمان سازی باید طوری انجام شود که فرد برای خود مسئله ایجاد کند و در مورد آن تفکر کند و این تفکر و تدبیر باعث حرکت و پیشرفت شهر، جامعه و کشور شود.

دشتی بیان کرد: هدف از برگزاری مجمع عالی بسیج در شهرستان مهریز ایجاد فرصت پیشرفت برای این شهرستان با استفاده از نخبگان علمی، فرهنگی و اقتصادی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: مجمع عالی هم‌اندیشی بسیج متشکل از نخبگان و خردمندانی است که با استفاده از علم و نبوغ آنها به درجات عالی علم و پیشرفت دست پیدا می کنیم.

دشتی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) ادامه داد: یک امام و رهبر باعث تغییر حکومت و یک ولایت فقیه باعث تدام بیش از ۴۰ ساله این این انقلاب شده است.

بهره گیری آمریکا از نخبگان سایر کشورها به عنوان کارگران با سواد

وی خاطرنشان کرد: قاره آمریکا بدون ریشه علمی به وجود آمد ولی با ایجاد فتنه، جنگ و نا آرامی توانست نخبگان و خردمندان و فرهیختگان جوامع بشری را با ایجاد آرامش و احترام ویژه به سمت خود بکشد و از آنها به عنوان کارگران باسواد سود ببرد.

رئیس مرکز راهبردی سپاه الغدیر استان یزد عنوان کرد: جامعه ای پیشرفت می کند که مدیران و مردم آن با هم اتحاد، انسجام و هماهنگی داشته باشند، مانند یک دانه ای که در یک خاک مساعد می روید و همه عناصر طبیعت با تلاش یکدیگر باعث تبدیل شدن آن به نهال و سپس درختی تنومند می شوند.

دشتی ادامه داد: امروزه نخبگان و دانشمندان برای انجام پروژه های مهم لازم نیست به کشور مورد نظر سفر کنند بلکه با اینترنت و ارسال ایمیل ها می توانند کارخانه های زیادی را از صفر تا صد راه اندازی و هدایت کنند و سود خود را از این کار به دست آورند.

وی افزود: باید کشورها علم را خودشان تولید کنند چرا که علمی که از بیگانگان گرفته شود همیشه آنها را یک قدم عقب تر نگه می دارد.

دشتی گفت: نخبگان و فرهیختگان با اجرای امر به معروف و نهی از منکر می توانند نیاز جامعه به خود را برطرف کنند، یعنی مشکلات را شناسایی کرده و برای حل آن از خود مایه بگذارد و به صورت امر به معروف و نهی از منکر اجرا کند.

وی ادامه داد: برای اینکه جامعه ای پویا و توانا داشته باشیم باید اختلافات را کناربگذاریم و با ایجاد طرح های جامع و رهنمودهای رهبری به کشوری پویا دست پیدا کنیم.

نخبگان با روحیه جهادی و تخصص خود به اجرای امور مهم در کشور بپردازند

سرهنگ علی اصغر سلمانی فرمانده ناحیه بسیج شهرستان مهریز نیز در این مراسم اظهار داشت: در کشور ایران نیاز به همدلی هم فکری و آرامش با آموزش مطالبه گری و استفاده از نخبگان و فرهیختگان در مجمع عالی بسیج انجام می شود.

وی ادامه داد: نخبگان می توانند با استفاده از روحیه جهادی، تخصص و نفوذ خود، کارهای مهمی را به اجرا در بیاورند.

سلمانی افزود: شهرستان مهریز نیاز به حرکتی پیش برنده دارد که با فکر و کار گروهی این هدف و رسالت انجام می شود.

گفتنی است؛ این مجمع با حضور فرماندار، مسؤلان و ۵۰ نفر از خواهران و برادران فرهیخته و نخبه شهرستان مهریز برگزار شد.

کد خبر 4723082

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد شهرستان مهریز سپاه الغدیر استان یزد ماه محرم اربعین حسینی قزوین بوشهر شهرکرد شیراز هفته دفاع مقدس عاشورا مراسم عزاداری اربعین 98 ایلام گرگان استانداری سمنان سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سعید شهواری در نشست فصلی شورای معاونین و رؤسای دادگستری لرستان، اظهار داشت: از تلاش همه معاونین، رؤسای دادگستری، دادستان‌ها، رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش و همه همکاران قضائی و اداری تقدیر و تشکر می‌کنم و در نتیجه تلاش‌های همه شما عزیزان در سال گذشته در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های خوب و چشمگیری داشتیم که قابل‌تقدیر است و البته ما به این میزان قانع نیستیم چرا که ظرفیت استان بیش از این است.

بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شد

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار پرونده به دادگستری استان وارد شده است که علاوه بر آنها قریب به پنج هزار پرونده از سنوات قبل رسیدگی و مختومه شده است، بیان کرد: با پیگیری و مطالبه مدیران قضائی می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دادگستری کارهای خوب و بزرگی را انجام داد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه گواهی عدم سو پیشینه در استان از یک تا چهار ساعت صادر می‌شود، افزود: در سال گذشته بیش از ۶۰ هزار پرونده بدون کاغذ رسیدگی شده است که در میزان مصرف کاغذ صرفه‌جویی خوبی به‌عمل‌آمده ضمن اینکه چون هدف قوه قضائیه نیل به رسیدگی بدون کاغذ به پرونده‌ها است بایستی خودمان از همین حالا به سمت الکترونیکی و بدون کاغذ کردن رسیدگی به پرونده‌ها پیش برویم.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه هدف از تشکیل این جلسه ابلاغ سند تحول و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است، ضمن اینکه در سال گذشته تلاش‌های خوبی صورت گرفت که انتظار داریم این تلاش‌ها ادامه پیدا کرده و بر آن بیفزایم، اظهار داشت: قوه قضائیه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی و یکی از ارکان نظام باهدف احقاق حق در جامعه تکالیفی بر عهده دارد که برای نیل به این اهداف داشتن یک برنامه هدفمند لازم است.

دادگاه‌های «صلح» ایجاد می‌شوند

وی افزود: دومین سند تحول قضائی بر اساس اسناد بالادستی تدوین شده و برای تحقق آن برنامه عملیاتی ارائه شده است که در آن مأموریت‌ها احصا و چالش‌های آن مأموریت شناسایی و راهکار آن چالش نیز تدوین شده است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر قوه قضائیه برنامه‌محور بوده است، عنوان کرد: سند تحول داری چهارفصل است که فصل اول مربوط به کلیات بوده، فصل دوم دررابطه‌با برنامه تحول است، فصل سوم نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول و فصل چهارم نظام راهبرد و پایش است که مهم‌ترین آن فصل دوم است که شامل برنامه‌های عملیاتی است که باید اجرایی شود.

حجت‌الاسلام شهواری ضمن اشاره به اینکه در سند تحول سه نوع برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف شده است، تصریح کرد: در فصل دوم برنامه تحولی بر اساس اصل ۱۵۶ و دیگر اسناد و قوانین هفت مأموریت برای قوه قضائیه تعریف شده که به تعداد مأموریت در فصل دوم سند تحول زیر فصل و در تمامیت برای تحقق راهکارها برنامه عملیاتی تعریف شده است که بایستی برنامه‌های کوتاه‌مدت را سریعاً اجرا و نسبت به آنها اقدام کنیم.

وی ضمن مهم برشمردن اتقان آرا و تأکید بر تشکیل هیئت مستشاری از قضات باتجربه جهت مشورت دادن دررابطه‌با پرونده‌های مشکل‌دار و گره‌دار با حفظ استقلال قضات، اظهار داشت: ایجاد دادگاه‌های صلح جزو برنامه‌های کوتاه‌مدت است و باید تا مهرماه این دادگاه‌ها تشکیل شده و دراین‌رابطه میزان پرونده‌های حقوقی احصا شده تا تعداد دادگاه‌های صلح موردنیاز مشخص شود.

لزوم کاهش پرونده‌های معوق و مسن

وی با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی اقدام هدفمند برای اجرای مأموریت‌های قوه قضائیه و هدف برنامه عملیاتی این است که مأموریت‌های قوه قضائیه به طور متوازن پیش برود، گفت: در سند تحول قضائی، قوه قضائیه هدف‌محور شده است و برنامه‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت خوبی طراحی شده است به‌عنوان‌مثال در سال پایانی سند تحول دوم صدور گواهی حصر وراثت باید به اداره ثبت‌احوال واگذار شود که باید مقدمات قانونی آن در مجلس شورای اسلامی انجام شود و طبیعتاً تا پایان برنامه سند تحول به طول خواهد انجامید.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: در برنامه عملیاتی که متعلق به دادگستری است برخی از سازمان‌های تابعه نیز در ذیل اجرای برنامه آمده‌اند و آنها نیز در تحقق برنامه عملیاتی دخیل هستند.

حجت‌الاسلام شهواری با اشاره به اینکه برای هر یک از مأموریت برنامه عملیاتی یک مسئول مشخص کرده‌ایم که بایستی بر اقدامات ذیل آن هدف نظارت و پیگیری‌های لازم را انجام دهد، اظهار کرد: شاخص‌های ۲۵ گانه ملاک ارزیابی دادگستری استان، معاونین، رؤسای حوزه‌های قضائی، دادستان‌ها و رؤسای دادگاه‌های عمومی بخش بوده و چکیده همه تلاش‌های ما بایستی به ارتقا این شاخص‌های ۲۵ گانه ختم شود.

وی با تأکید بر آمارگرایی و رسیدگی به‌موقع به پرونده‌های مردم را از باب حق‌الناس و رضایتمندی مردم دانست و افزود: کاهش پرونده‌های معوق و مسن بایستی در دستور کار قرار گرفته و در این راستا کمیته رفع اطاله دادرسی تشکیل و جلسات آن به‌صورت هفتگی برگزار و پرنده‌های معوق و مسن در این کمیته مطرح و برای مختومه کردن آن چاره‌اندیشی صورت گیرد.

کاهش شعب نامتعارف در دادگستری

رئیس‌کل دادگستری لرستان با اشاره به اینکه شعب نامتعارف در ابتدای سال گذشته ۴۸ مورد بود که به ۱۶ شعبه رسیده است و این روند کاهشی بایستی به‌سرعت ادامه پیدا کند، گفت: بایستی تلاش کرد که نرخ گردش پرونده‌ها به حداقل ممکن رسیده و همچنین در راستای کاهش ورودی پرونده به دادگستری کوشش کرد که دراین‌رابطه بایستی همه پرونده‌های تصادف به شورای حل اختلاف ارجاع شود.

حجت‌الاسلام شهواری سه جرم سرقت، مواد مخدر و تیراندازی را از چالش‌های دادگستری استان دانست که نیاز به چاره‌اندیشی فوری و پیشگیرانه دارد و افزود: در برنامه عملیاتی سال جاری پنج پروژه تعریف شده که بایستی بر اساس آن محکومیت‌های جایگزین حبس را هدفمند کنیم.

وی سامانه‌های الکترونیک و استعلامات قضائی را ظرفیت بسیار خوبی دانست که بایستی مورداستفاده قضات در راستای تسهیل و تسریع امور رسیدگی قرار گیرد، ابراز کرد: انتخاب کارشناسان با قرعه، دادرسی الکترونیک، دادرسی بر خط که باعث عدم تردد ارباب‌رجوع و آسیب‌های مربوط به آن می‌شود، پابند الکترونیک و افزایش پرونده‌های صلح و سازش بایستی در دستور کار همه قضات استان قرار گیرد.

رئیس شورای قضائی لرستان ضمن تأکید بر اینکه همه کارهای ما باید ختم به رضایتمندی مردم شود و همه ما در دادگستری باید حسن خلق را سرلوحه کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: دادگستری استان به لحاظ رضایتمندی ارباب‌رجوع در وضعیت مناسبی قرار دارد به‌گونه‌ای که در پایان بهمن سال گذشته رضایتمندی ارباب‌رجوع از مجموعه دادگستری استان ۸۵ درصد بوده است که بایستی آن را حفظ و ارتقا داد.

حجت‌الاسلام شهواری، گفت: باتوجه‌به اینکه فلسفه قرار تأمین دردسترس‌بودن متهم است و دادستان‌ها بایستی برقرار منتهی بر بازداشت به‌صورت جدی نظارت کنند.

وی ضمن تأکید بر اینکه جلسات شوراها و ستادها بایستی به طور منظم برگزار شود چرا که ظرفیت بسیار خوبی برای پای‌کار آوردن مدیران است، اظهار کرد: برگزاری منظم نشست‌های قضائی و همچنین نظارت دقیق بر مراجع انتظامی بایستی موردتوجه ویژه مدیران قضائی استان باشد.

رئیس‌کل دادگستری لرستان، افزود: نگاه ما به همکاران نگاه صیانتی است و باید از ظرفیت‌های نظارتی در جهت کمک به صیانت از همکاران استفاده کرد.

کد خبر 6096063

دیگر خبرها

  • لزوم بازتعریف نقش دولت در همگرایی نخبگان
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • ببینید | تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • حماسه وعده صادق بیش از هر حماسه دیگری نیازمند روایت فتح است