Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر ستاد مرکزی اربعین کشور با بیان اینکه از اول محرم تا امروز، تعداد ۳۵۰ هزار نفر به زیارت عتبات عالیات رفته‌اند، گفت: تاکنون ۶۵۰ هزار نفر برای راهپیمایی اربعین در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند. تاریخ انتشار: 22:12 - 28 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۵۱۰۱۶ احمد محمدی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین وضعیت زائران در ثبت نام  و زیارت عتبات عالیات بیان کرد: از اول محرم تا امروز، تعداد ۳۵۰ هزار نفر به زیارت عتبات عالیات رفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تاکنون ۶۵۰ هزار نفر برای راهپیمایی اربعین در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند که این تعداد تا روز‌های منتهی به اربعین، حتما افزایش چشمگیری خواهد داشت.
دبیر ستاد مرکزی اربعین کشور بیان کرد: سامانه جامع اربعین (فانوس) راه اندازی شده است تا راهنمای زائران در سفر به عتبات عالیات باشد. در این سامانه اطلاعاتی همچون جایگاه موکب ها، موقعیت مکانی، مراکز بهداشتی و درمانی و تراکم مرز‌ها به مخاطبان ارائه می‌شود.
محمدی فر اضافه کرد: تعداد دو هزار و ۲۰۰ موکب ایرانی در ایران و عراق منستقر شده‌اند تا خدمات مورد نیاز را به زائران در این دو ماه محرم و صفر ارئه کنند.   بیشتر بخوانید|

تازه‌ترین اخبار اربعین ۹۸

آغاز شمارش معکوس برای «مانور اقتدار ۲۰ میلیونی»؛ از تأمین امنیت تا موضوعات ارزی و مرزی

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زائران ایرانی راهپیمایی عتبات عالیات ایران و عراق اپلیکیشن اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به عتبات گران‌تر از سفر به ترکیه

با برهم خوردن روابط دیپلماتیک ایران و عربستان و یک وقفه طولانی در اعزام به حج و همچنین عدم ثبات امنیت در سوریه و کاهش شدید سفر زیارتی به دمشق؛ جدی ترین سفر زیارتی مردم به عتبات را می توان سفر به عراق جهت زیارت در شهرهای نجف و کربلا برشمرد.

سفری زیارتی که علاوه بر ایام اربعین نیز در همه ایام سال مشتاقان فراوانی دارد و هیچگاه نمی توان دو شهر زیارتی نجف و کربلا را بدون زائران ایرانی تصور کرد.

اما شاید بتوان هزینه های سفر به عتبات را به عنوان یکی از چالش های اصلی مردم تلقی کرد. هزینه هایی که گاهی چنان سرسام آور می شود که بسیاری از مشتاقان زیارت اباعبدالله الحسین (ع) از این سفر منصرف شده و ترجیح می دهند همان مبلغ را صرف پر کردن چاله های زندگی خود کنند.

سوالی که مطرح می شود این است که با وجود همجواری و همسایگی ایران و عراق و همچنین روابط دیپلماتیک بسیار عالی و همچنین ادعای دولت مبنی بر حمایت از سفر به عتبات چرا هزینه های سفر زیارتی به عراق انقدر بالاست تا حدی که سفر به کشوری مانند ترکیه گاها ارزان تر تمام می شود؛ حتی سفر به ترکیه شامل حمایت هایی که دولت ادعا می کند به سفر عتبات اختصاص می دهد نمی شود.

با مقایسه چند تور آنلاین به راحتی می توان اختلاف قیمت بین سفر به عتبات و سفر به ترکیه را متوجه شد.

حتی در سفر با تعداد روزهای یکسان نیز سفر به ترکیه از عتبات ارزان تر تمام می شود که وجود دست دلالان را نمی توان نادیده گرفت.

دولت سال گذشته برای حمایت از سفرهای زیارتی، ارز با نرخ ثابت اختصاص داد؛ به طوری که زائران با ارز ۳۵ هزار تومانی به زیارت اعزام می‌شدند اما در این دوره ارز حمایتی دولت حدود ۴۵ هزار تومان به دست شرکت‌های مجری سفر عتبات می‌رسد؛ یعنی بیش از ۲۵ درصد گران‌تر!

بخش جالب تر اینجاست که در سال جدید هزینه سفر عتبات حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در هر بسته اعزام رشد داشته است.

از این روز طبق گفته سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت «حدود ۶۰ درصد قیمت سفر هوایی به پرواز اختصاص دارد که با نرخ ریالی در اختیار زائران قرار می‌گیرد» که بر این اساس اختصاص ارز جهت سفر به عتبات صرفا شامل سفر هوایی بوده و سفرهای زمینی شامل هیچگونه ارز مسافرتی نمی شود و افرادی که تصمیم به سفر زمینی به کربلا و نجف را دارند باید تمام و کمال هزینه سفر را از جیب مبارک پرداخت کنند و این موضوع به خودی خود باعث تبعیض بین قشر مرفح و سایر اقشار که پول سفر هوایی را ندارند می شود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228204 برچسب‌ها کربلای معلی ترکیه

دیگر خبرها

  • اسلامشهر بیشترین نذورات برای عتبات عالیات در استان تهران را دارد
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • میرزا مهدی آشتیانی؛ جمع بین نبوغ و تبحر
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • به کارگیری ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت‌نام شده در سامانه جستجوی شغلی توسط مراکز کاریابی
  • گلاب برای عتبات | ماجرای گلاب گیری در یزد بعد از 250 سال
  • سفر به عتبات گران‌تر از سفر به ترکیه
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند