Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@18:27:20 GMT

تحریم برکت است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۰۲۵۴

عباس قبادی روز پنجشنبه در مراسم معارفه رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نیروی انسانی متخصص لازم برای توسعه در کشور وجود دارد، افزود: لازمه خداحافظی با اقتصاد نفتی، تکیه بر دانش داخلی و مدیریت صحیح منابع است.


وی ادامه داد: دولت برای تقویت تولید ملی تمام تلاش خود را به کار گرفته است و عزم جدی برای تنظیم بازار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به پتانسیل‌های ویژه اقتصادی آذربایجان‌غربی، اظهار داشت: صادرات مناسب و کارشناسانه محصول انگور این استان به عنوان یک پتانسیل بالقوه برای آذربایجان‌غربی می‌تواند منجر به توسعه اقتصادی منطقه شود ولی متاسفانه هنوز در این زمینه اقدامی نشده است.
قبادی گفت: متاسفانه با وجود تمامی پتانسیل‌های برجسته اقتصادی در این استان، بحث اشتغال و توسعه آن رتبه پایینی نسبت به متوسط کشوری دارد که قابل قبول نیست.
نماینده اتاق بازرگانی ارومیه نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه استکبار جهانی در تلاش برای فروپاشی اقتصاد ایران است، گفت: برای غلبه بر توطئه‌های دشمنان باید مسوولان همدلی و دلسوزی کافی داشته باشند.
شمس مولوی با بیان اینکه روزهای سخت اقتصادی را به زودی پشت سر خواهیم گذاشت، اظهار داشت: مقاومت در برابر فشارهای خارجی و تکیه بر تولید داخلی راهگشای وضعیت سخت اقتصادی کنونی است.
وی از اصناف برای مقاومت در برابر جنگ تحمیلی اقتصادی قدردانی کرد و ادامه داد: دولت از اصناف و تولیدکنندگان حمایت های لازم را انجام داده است.
وی همچنین با انتقاد از برخی دستورالعمل‌های حمایتی از تولیدکنندگان، بیان کرد: واحدهای تولیدی در این‌ شرایط توان بازپرداخت سود بانکی را ندارند و از اینرو باید برای این مشکل چاره‌ای اندیشیده شود.
رییس خانه صنعت آذربایجان غربی با اعلام اینکه سالانه بیش از 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی در کشور برای توسعه اقتصادی اختصاص پیدا می‌کند گفت: متاسفانه بیشتر این تسهیلات به صورت رانتی ارایه می‌شود.
محمدفاروق گرمیانی افزود: درحالی که 90 هزار واحد تولیدی در کل کشور وجود دارد ولی 85 درصد این تسهیلات تنها به 200 واحد تولیدی پرداخت می‌شود.
وی ادامه داد: باید اذعان کنیم که یک بانک در تهران توانسته سه برابر کل بانک‌های آذربایجان‌غربی تسهیلات بانکی ارائه دهد که این موضوع باید بررسی شود.
وی گفت: نباید به خاطر چند کارخانه رانتی تصمیماتی اتخاذ شود که کل اقتصادی ایران را به تحت تاثیر قرار داده و به نابودی بکشاند.
به گزارش فصل اقتصاد، در این مراسم «غلامرضا بابایی» به عنوان رییس جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی معرفی شد.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000FKk برچسب ها: تحریم ، قبادی ، اقتصاد نفتی ، نفت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تحریم قبادی اقتصاد نفتی نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله