Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@02:19:38 GMT

مواد سرطان زای شیر را می توان در خانه تشخیص داد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۰۶۹۰

مواد سرطان زای شیر را می توان در خانه تشخیص داد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققان یک کیت کاغذی تولید کرده اند که با استفاده از آن می توان وجود ماده سمی آفلاتوکسین در شیر را در منزل تشخیص داد. سنسوری که آفلاتوکسین را که به عنوان ماده مؤثر سرطان کبد نیز شناخته می شود ، تشخیص می دهد ، تنها 5 سنت هزینه دارد و در محیط خانه قابل استفاده است.

با استفاده از این کیت بیوسنسور کاغذی می توان بدون نیاز به مراجعه به آزمایشگاه و در خانه وجود ماده سرطان زای آفلاتوکسین را تشخیص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی می شود این پروژه ، در سال 2021 تکمیل شود و به عنوان یک محصول تجاری به بازار عرضه شود.

دکتر « کوتور اردیل» از اعضای تیم تحقیقاتی سازنده این کیت در کنگره بین المللی در لوزان در این زمینه گفت:« البته دستگاه هایی وجود دارند که مقدار آفلاتوکسین ها را در شیرهایی که می نوشیم ، اندازه گیری می کنند. با این حال ، این دستگاه ها بسیار گران هستند و قابل استفاده در محیط آزمایشگاهی هستند. ما در حال کار بر روی این حسگر هستیم تا از این طریق بتوان آنالیز را در دسترس همگان قرار داد تا هر کس این کار را با هزینه بسیار ارزان در خانه انجام دهد. آنچه ما توسعه داده ایم در واقع یک کاغذ در ابعاد کوچک است. در کاغذ ماده ای وجود دارد که آفلاتوکسین را در خود نگه می دارد. اگر آفلاتوکسین در شیر وجود داشته باشد ، پیچشی روی کاغذ ایجاد می کند. به این ترتیب ، وجود آن شناسایی می شود. اگر مقدار این ماده مضر در شیر زیاد باشد پیچش کاغذ هم بیشتر می شود. این بدان معنی است که شما نباید آن شیر را بنوشید. »

گلوتن را می توانیم خودمان اندازه بگیریم

کوتور اردیل با اشاره به این که تیم آنها برای اندازه گیری گلوتن روی یک سیستم مشابه کار می کنند، گفت :« حتی وجود مقدار کمی گلوتن در غذا می تواند برخی از افراد را به طور جدی آزار دهد. زمانی که بیوسنسور به اندازه کافی توسعه پیدا کند، این امکان را برای شما فراهم می کند تا هنگامی که به رستوران می روید وجود گلوتن را در مواد غذایی یا دسرهایی که می خوردید شناسایی کنید و مقدار آن را مشخص کنید. »

روبات ها وارد عرصه سلامتی می شوند

اردیل همچنین گفت: «در آینده تعداد مرجعات به بیمارستان ها کمتر می شود. به کمک یک وب سایت و یا هوش مصنوعی میتوانیم بیماری خود را تشخیص بدهیم و بدانیم که چه دارویی را باید مصرف کنیم. پیش بینی می کنیم در آینده جراحی های بیشتری با روش جراحی روباتیک انجام شود. »

انتهای پیام/

289 / 159 مواد سرطان زا آفلاتوکسین بیوسنسور کیت کاغذی شیر رایگان گلوتن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مواد سرطان زا آفلاتوکسین شیر رایگان گلوتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • ماده‌ای سمی که به راحتی می‌توان از تولیدش جلوگیری کرد
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • کشف ۱۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در اسدآباد
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها