Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@08:19:42 GMT

تعریف ۳۰۰ رشته تخصصی برای تحصیل طلاب

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۱۲۱۳

تعریف ۳۰۰ رشته تخصصی برای تحصیل طلاب

قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: درخت‌واره رشته‌های تخصصی حوزه علمیه آماده شده و نزدیک به ۳۰۰ رشته تخصصی بر حسب نیازهای جامعه تعریف شده است تا طلاب بتوانند در آن‌ها تحصیل کنند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید طلاب حوزه‌های علمیه هرمزگان گفت: اخلاص اصلی‌ترین محور تحصیل علوم دینی است و تعلیم در این امور باید صرفا برای خدا صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش‌های مؤثری برای پیشرفت حوزه علمیه استان هرمزگان از جمله تاسیس مدرسه جدید در شهر بندرعباس صورت گرفته است.

قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با طلاب حوزه‌های علمیه تهران، تقوا، پرهیز از گناه و نماز اول وقت را از مهمترین توصیه‌های ایشان به طلاب عنوان کرد.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری بیان کرد: در بحث گسترش درس خارج فقه و اصول، ۳۱ کرسی درسی در استان‌ها و شهرستان‌ها برگزار می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس نیز در این مراسم گفت: حوزه‌های علمیه در طول تاریخ منشا خدمات و برکات بزرگی بوده‌اند و امروز ماموریت بزرگی را برعهده دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده افزود: حوزه‌های علمیه باید در رساندن جامعه به تمدن نوین اسلامی نقش بسزایی داشته باشند و ما امروز نیازمند حوزه‌های علمیه تمدن‌ساز هستیم تا بتوانیم پیام نورانی اسلام را به دنیا منتقل کنیم.

وی اضافه کرد: در هرمزگان 1300 طلبه در ۱۲ مدرسه علمیه تحصیل می‌کنند و یک مدرسه تخصصی کلام نیز در رودان دایر است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان این‌که دو مدرسه در استان دروس سطح دو و سه را ارائه می‌دهند، تصریح کرد:  یک مدرسه تخصصی کلام نیز در شهرستان رودان فعالیت می‌کند.

در پایان این جلسه، حکم مدیریت حوزه‌های علمیه استان هرمزگان به حجت‌الاسلام حقیقی داده شد و از تعدادی از روحانیون و واقفان حوزه‌های علمیه هرمزگان قدردانی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رشته تخصصی تحصیل طلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، طلبه‌های جوان مدارس علمیه مازندران و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در سطح استانی و کشوری حائز رتبه‌های برتر شده بودند، در اجلاسیه‌ای که به مناسبت روز استاد در آمل برگزار شد، تقدیر شدند.

دراین مراسم که با حضور معاون امور اساتید حوزه‌های علمیه سراسر کشور در محل دانشکده علوم قرآنی شهرستان آمل برگزار شد، از دو طلبه جوان موفق در المپیاد‌های علمی وپژوهشی کشور و نیز استادان برتر مدارس علمیه مازندران به مناسبت روز استاد تجلیل شد.

مدیر حوزه‌های علمیه مازندران در این مراسم گفت: در این اجلاسیه که در محل دانشکده علوم قرانی شهرستان آمل برگزار شد، بیش از ۲۲۰ نفر از استادان مدرسه‌های علمیه استان حضور داشتند.

حجت الاسلام صدرالله اسماعیل زاده، همچنین به وجود ۳۰ مدرسه علمیه در سطح مازندران اشاره کرد و افزود: بیش از دو هزار طلبه جوان در سطوح مختلف حوزوی در این مدرسه‌ها مشغول به فراگیری و آموزش معارف دینی هستند.

وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه خوشبختانه در سال‌های اخیر حرکت‌های رو به رشدی در حوزه پژوهش مدرسه‌های علمیه مازندران شکل گرفته است، ادامه داد: پژوهش در حوزه از آن خمودگی که در گذشته شاهد آن بودیم خارج شده و می‌توانیم آینده روشنی را برای آن متصور بود.

مدیرحوزه‌های علمیه مازندران با بیان اینکه فضای مناسبی برای تقویت فعالیت‌های پژوهشی در سطح مدارس علمیه فراهم شده است، گفت: ادامه این روند رو به رشد موجب تحول مناسبی در بحث پژوهش حوزه‌های علمیه خواهد شد.

حجت الاسلام اسماعیل زاده همچنین از برگزاری دوره‌های آینده پژوهشی و مدیریت راهبردی ویژه طلاب نخبه استان خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر این مسئله شناسایی طلاب استعداد برتر در مدارس علمیه استان انجام و همچنان ادامه دارد.

وی همچنین از راه اندازی بیش از ۷۰ کانون علمی طلاب در سطح مدارس علمیه استان خبر داد و گفت: به دنبال کیفی سازی فعالیت‌های پژوهشی در سطح مدارس علمیه استان هستیم وضعیت باعث فعال‌تر شدن طلبه‌های جوان برای شرکت درجشنواره‌ها والمپیاد‌های علمی وپژوهشی درسطح استانی وملی خواهد شد.

اعلام حمایت روحانیون مازندرانی از طرح نور
در این اجلاسیه همچنین اساتید مدارس وحوزه‌های علمیه مازندران، اعتراض خود را به بی حجابی اعلام و از طرح نور حمایت کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه مازندران همچنین با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، گفت: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کار‌های ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت‌های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

دیگر خبرها

  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی زرین دشت برگزار شد
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد