Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@20:46:41 GMT

حذف یارانه نقدی ایرانیان خارج‌نشین

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۱۹۳۵

حذف یارانه نقدی ایرانیان خارج‌نشین

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به تصمیم دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها از مهر ماه، گفت: دولت در صدد است تا با شناسایی ایرانیان خارج از کشور، آنها را از لیست یارانه‌بگیران حذف کند.

به گزارش مشرق، هادی قوامی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی درباره تعیین تکلیف هدفمندی یارانه‌ها و نیز حذف یارانه نقدی پردرآمدها، گفت: اکنون با توجه به قانون بودجه، حدود یک دهک یارانه‌شان  باید حذف شود و از لحاظ اجرایی نیز مشکلی برای دولت وجود ندارد، از طرفی دولت نمی‌تواند بیش از 43 هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نقدی هزینه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به کاهش 3 هزار میلیارد تومانی اعتبار یارانه نقدی پرداختی دولت برای هدفمندی یارانه‌ها، چگونه خواهد بود و یارانه چه تعداد از افراد باید حذف شود، اظهار داشت: طبق برآوردهای انجام شده، یارانه حداقل 5.5 میلیون نفر، با توجه به کاهش منابع هدفمندی یارانه‌‌ها، می‌بایست حذف شود.

بیشتر بخوانید:

عکس/ یارانه کدام خانواده‌ها قطع می‌شود؟ نحوه اعتراض به قطع یارانه نقدی کمک ۱۶ هزار میلیاردی به پولدارها! فیلم/ یارانه ۲۰۰ هزار خانوار قطع شد

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه دولت در صدد است تا با شناسایی ایرانیان خارج از کشور، آنها را از لیست یارانه‌بگیران حذف کند، تصریح کرد: این تدبیر در کنار حذف یارانه پردرآمدها باعث می‌شود تا در آینده بتوانیم از ظرفیت قانون هدفمندسازی یارانه‌ها برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم.

قوامی اضافه در ادامه به مشکلات بیکاری جوانان اشاره کرد و گفت: اگر میزان مبلغ حاصله از حذف یارانه افراد پردرآمد در راستای ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان هدایت شود، بخشی از مشکلات حوزه اشتغال برطرف خواهد شد، به طوری که 120 هزار میلیارد ریال از محل حذف یارانه پردرآمدها، در بخش اشتغال هزینه خواهد شد.

وی، یکی دیگر از آثار خذف یارانه نقدی پردرآمدها را تحت پوشش قرار دادن تعداد بیشتری از نیازمندان از سوی دولت و نهادهای حمایتی دانست و افزود: درصورتی‌ که منابع بیشتری از محل حذف یارانه نقدی پردرآمدها برای دولت ایجاد شود، بی‌‌تردید شمار افراد تحت پوشش بیشتری برای امنیت غذایی افزایش خواهد یافت.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: البته تاکنون چنین سیاست‌هایی اجرایی نشده است که نمایندگان توقع دارند دولت در خصوص حذف پردرآمدها از لیست یارانه‌های نقدی تصمیم جدی اتخاذ کند؛ امیدواریم تصمیمی که دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها از ابتدای مهر ماه اتخاذ کرده، جدی بوده و عملیاتی شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان تحولات یمن یارانه حذف یارانه ها ایرانیان خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۱۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • تصاویری جدید از محمود احمدی نژاد در خارج از کشور درحال خوش و بش کردن
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • محکومیت هزار میلیاردی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک یارانه‌ای
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین