Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴حشمت الله فلاحت پیشه در تحلیلی درباره اتفاقات رخ داده بعد از حمله یمنی‌ها به تاسیسات نفتی آرامکو در عربستان و به دنبال آن تلاش برای افزایش فشار به ایران، گفت: واقعیت آن است که همه مسائل در قالب سردرگمی سیاست خارجی آمریکا قابل توضیح است. اینکه شاهد شکست سیاست‌های عربستان به عنوان متحد منطقه‌ای آمریکا هستیم که در چنین شرایطی تاکید ما این است که پیام‌های مذاکره ترامپ قابل اعتماد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه «راهبرد آمریکا فشار حداکثری به ایران است و در همین قالب هم حرکت می‌کند» افزود: اگر آمریکایی‌ها شاهد سقوط پهپادشان توسط ایران نبودند ممکن بود که اشتباهاتی درباره ایران مرتکب شوند. آنچه آمریکا را برای اقدام نظامی علیه ایران نگران می‌کند از توازن شکل گرفته در جنگ احتمالی نشأت می‌گیرد. نه اینکه آنها نخواهند کاری کنند، بلکه آمریکایی‌ها قبل از سقوط پهپاد سیاست اقدام علیه برخی نقاط در ایران را در پیش گرفته بود و حتی پیشنهاداتی هم مطرح می‌کردند که بعد از سقوط پهپاد، همه از بین رفت و از دستور کار خارج شد. لذا شاهد سردرگمی آمریکا و متحدانش هستیم.

وی در عین حال گفت که ایران در چنین شرایطی برای پرهیز از تبعات هر گونه اقدام خشونت آمیز در آینده نامه اعتراض آمیز به سفارت سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا دادند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «با تمامی تلاش‌های آمریکا پرونده ایران در موضوع آرامکو به شورای امنیت نمی‌رود»، گفت: در موضوع آرامکو آمریکایی‌ها هم مواضع نیم بند علیه ایران مطرح کردند. دیگر کشورها نیز تلاش کردند به مسائل ورود نکنند چون می‌بینند وارد کردن این اتهامات به ایران به معنای ایجاد بحران و احتمال شکل گرفتن بحران دیگر در آینده است. به همین دلیل بسیاری از کشورها موضع سکوت را در پیش گرفتند.

فلاحت پیشه با اشاره به روابط آمریکا و عربستان بعد از اتفاق آرامکو گفت: قرار گرفتن عربستان در منجلاب یمن کارنامه، تجربه و مصداق ارزیابی اقدامات دولت ترامپ در همکاری با متحدان منطقه‌ای‌اش است که از این لحاظ ترامپ نمره خوبی نگرفته است. کما اینکه درباره آرامکو هم ترامپ مواضع متناقضی داشته و در آخرین صحبت درخواست پول بیشتر از عربستان کرده است.

وی در پایان و در جمع بندی اظهار کرد: با گذشتن تمامی اتفاقات بعد از حمله یمنی‌ها به تاسیسات نفتی آرامکو می‌توان گفت که راهبرد امنیت ملی آمریکا برای قرن ۲۱ اجازه ورود آنها به جنگ با نتایج غیر قابل پیش بینی را نمی‌دهد. همین موضوع باعث شده آمریکایی‌ها در مقابل ایران دست به عصا حرکت کنند.

برچسب ها: رویداد24 ، فلاحت پیشه ، حمله به ارامکو ، تاسیسات نفتی ارامکو ، یمن ، حمله یمن به ارامکو ، انفحار تاسیسات نفتی عربستان سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فلاحت پیشه حمله به ارامکو تاسیسات نفتی ارامکو یمن حمله یمن به ارامکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟

منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن و عربستان درحال بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند.

به گزارش خبرآنلاین منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند. این درحالی است که توافق عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان در چارچوب یک معامله بزرگ در منطقه هنوز دور از دسترس است.

طبق گزارش رأی الیوم، این منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان آمریکایی و عربستانی در حال حاضر اولویت را به معاهده امنیتی دوجانبه‌ای می‌دهند که ممکن است بخشی از معامله بزرگتری باشد که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ارائه می‌شود و وی باید تصمیم بگیرد که آیا امتیازهایی را برای تضمین عادی سازی تاریخی روابط با ریاض خواهد داد یا خیر.

به نقل از ایسنا متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد: ما به توافقی درباره بخش آمریکایی-عربستانی معامله بسیار نزدیک هستیم. می‌توانیم در یک زمان بسیار کوتاه جزئیات را حل کنیم.

به گفته دیپلمات‌های خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و منابعی در واشنگتن احتمالا این بخش از طرح مربوط به ضمانت‌های رسمی آمریکا برای دفاع از عربستان و دستیابی عربستان به سلاح‌های آمریکایی پیشرفته‌تر باشد.

منابع آگاه پیش بینی کردند توافق امنیتی ریاض و واشنگتن شامل تبادل تکنولوژی‌های مدرن با ریاض از جمله تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی باشد.

یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود بندهای توافق ظرف چند هفته تکمیل شود.

این درحالی است که عربستان بر لزوم توقف جنگ غزه قبل از هرگونه صحبت درباره عادی سازی روابط با تل آویو تأکید دارد.

میلر گفت: عربستان توضیح داد تا زمانی که جنگ غزه ادامه دارد توافق عادی سازی روابطی وجود نخواهد داشت.

اخیرا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سفری به منطقه داشت و مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برگزار کرد.

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، توماس فریدمن، تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز شروط عربستان را به عنوان بخشی از مذاکرات بین واشنگتن و ریاض برای عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی فاش کرد.

این شروط عبارتند از ایجاد یک روند سه تا پنج ساله برای تشکیل کشور فلسطین، توقف شهرک سازی در کرانه باختری و عقب نشینی ارتش  رژیم صهیونیستی از غزه.

دیگر خبرها

  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • آرامکو به دنبال استخدام آقای خاص
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟