Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@03:44:15 GMT

اولویت اصلی آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۲۱۵۲

اولویت اصلی آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین است

خدابنده با اشاره به اینکه کمبود شدید نیروی انسانی و محدودیت منابع مالی از دغدغه ها و مشکلات همیشگی آموزش و پرورش است، گفت:اولویت و وظیفه اصلی آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین و تعلیم و تربیت تمام ساحتی دانش آموزان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «قاسمعلی خدابنده» در اجلاس رئیسان ادارات آموزش و پرورش استان خراسان رضوی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: با توجه به نزدیک شدن آغاز سال تحصیلی جدید، بهسازی و آماده سازی فضاهای آموزشی، ثبت نام دانش آموزان و ساماندهی بهینه نیروی انسانی از مهمترین وظایف آموزش و پرورش محسوب می شود و در اولویت امور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: کمبود شدید نیروی انسانی و محدودیت منابع مالی از دغدغه ها و مشکلات همیشگی آموزش و پرورش است و برخی از این مشکلات سال هاست که برطرف نشده و نیازمند یک عظم جدی است اما علیرغم همه این مشکلات، با انسجام سازمانی و استفاده از توان و قدرت مدیریتی می توان بخشی از این مشکلات را حل کرد.

 

خدابنده تصریح کرد: آموزش و پرورش از کمبود شدید نیروی انسانی رنج می برد و در طی سالیان متمادی بسیاری از نیروهای فعال این دستگاه به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند و متاسفانه جذب نیرو نیز متناسب با خروج نیروی انسانی صورت نگرفته و از طرفی افزایش جمعیت و رشد دانش آموزی را نیز داشته ایم که این موارد منجر به این مشکلات شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه اولویت و وظیفه اصلی آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین و تعلیم و تربیت تمام ساحتی دانش آموزان است، اظهار داشت: محدودیت منابع مالی اجازه نمی دهد همه برنامه ها را پیاده سازیم و حتما باید کارهای مهم و فوری در اولویت کارها قرار گیرد و برگزاری این چنین جلسات برای ایجاد درک مشترک و اولویت بندی امور بسیار مناسب است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: ما باید امیدآفرینی را در بین دانش آموزان، اولیاء و فرهنگیان اشاعه دهیم و در این بین استفاده از ظرفیت های حداکثری بسیار کمک کننده خواهد بود و با مشارکت درون سازمانی و برون سازمانی اهداف سازمانی سریع تر و بیشتر محقق خواهد شد و با توجه به اینکه رویکرد آموزش در دنیا کارآفرینی است اگر قرار است از آموزش به سمت رونق تولید، کارآفرینی و اشتغال حرکت کنیم حتما باید مهارت آموزی را جدی بگیریم.

 

خدابنده گفت: در راستای کاهش دستورالعمل ها و بخشتامه ها حتما باید میزهای چهارگانه اجرای سند تحول بنیادین را در ادارات آموزش و پرورش راه اندازی کنیم و این مهم حدود انتظارات و فعالیت های مدارس را مشخص کرده و انسجام و وحدت رویه را افزایش داده و پیوند و ارتباط بین اعضاء میز سند تحول بنیادین قطعا ما را در رسیدن به اهداف سند کمک خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: در سال تحصیلی جدید ۱۰ هزار کلاس درس به فضاهای آموزشی کشور اضافه می شود که سهم خراسان رضوی یک هزار و ۲۰۴ کلاس است که آمار فوق العاده ای است و از مجموع این کلاس ها، تعداد ۶۰۲ کلاس توسط خیرین نیک اندیش ساخته شده است، در واقع ۵۰ درصد ساخت و سازهای آموزشی استان با اعتبارات خیرین به تحقق رسیده است و حتما این عزیزان باید تکریم شوند و در برنامه های آغاز سال تحصیلی از خیرین گرامی دعوت شود تا از تلاش ها و همت والایشان تجلیل به عمل آید.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی برنامه محوری، صداقت با همکاران، نظارت مستمر بر امور و تعامل و ارتباط با سایر دستگاه ها و نهادهای اجرایی و مدیریتی مناطق و شهرستان ها را از ویژگی های مدیریتی برشمرد که در تحقق اهداف سازمانی اثرگذار خواهد بود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد طراز اسلامی ماه محرم اردبیل هفته دفاع مقدس فعالیت های مسجدی کانون های فرهنگی هنری مساجد اربعین حسینی پیاده روی اربعین عزاداری محرم مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی سال تحصیلی جدید سند تحول بنیادین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است