Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنت جونز که مدیریت جشنواره فیلم نیویورک و ریاست کمیته انتخاب فیلم این جشنواره را برعهده دارد پس از هفت سال، از این پست کنار می‌رود.

او اعلام کرده است پس از برگزاری این دوره جشنواره که پنجاه‌و هفتمین دوره آن است و از ۲۷ سپتامبر تا ۱۳ اکتبر(۵ تا ۲۱ مهر) برگزار می‌شود، به شغلش که فیلمسازی است برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سینماگر سازنده مستندی چون «هیچکاک/ تروفو» در سال ۲۰۱۵ و درام «دایان» در سال ۲۰۱۸ است. در عین حال تهیه‌کننده و دوست نزدیک او در سه دهه اخیر مارتین اسکورسیزی بوده‌ است که فیلم جدید او «ایرلندی» به‌عنوان فیلم افتتاحیه جشنواره فیلم نیویورک ۲۰۱۹ انتخاب شده است.

جونز گفته است هنوز فردی برای جایگزینی او انتخاب نشده و هنوز بحث است که این کار باید چگونه انجام شود.

جونز درباره دلیل کناره‌گیری از این پست می گوید: من فیلمساز هستم و نوع فیلم‌هایی که پیش‌تر ساختم درباره سینما بوده که کاملا هماهنگ با کارهای دیگرم بوده است. من همیشه فیلمنامه می‌نوشتم و آن را با دوستان دیگرم از جمله مارتین اسکورسیزی، آرنو دپلشن و اولیویه آسایاس به اشتراک می‌گذاشتم، اما پس از ساختن «دایان» احساس می‌کنم نگاهم تغییر کرده است.

در عین حال او منتظر تولد فرزندش است. همسر او کاریسا کلی که طراح لباس فیلم «دایان» هم بود باید همین روزها فرزندشان را به دنیا بیاورد.

جونز یک درام دیگر متمرکز بر یک شخصیت زن نوشته است که در انتظار یافتن سرمایه‌گذار برای آن است و امیدوار است کارگردانی آن را به زودی شروع کند. در عین حال چند مستند هم در دست ساخت دارد.

جونز از سال ۱۹۹۸ به «فیلم در مرکز لینکلن» پیوست و دستیار کارگردان برنامه‌ریزی آن برنامه بود و از ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۹ به عنوان یکی از اعضای کمیته انتخاب جشنواره فیلم نیویورک کار کرد. او از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ به عنوان مدیر اجرایی پروژه سینمای جهان کار می‌کرد.

او در کنار اسکورسیزی نویسندگی برای مستندی درباره تاریخ سینمای ایتالیا با عنوان «سفرم به ایتالیا» را برعهده داشت و نویسنده و کارگردان فیلم «وال لیوتون: مرد در سایه‌ها» در سال ۲۰۰۷ بود. 

۲۵۸۲۴۳

کد خبر 1301470

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای مستند سینمای جهان جشنواره های سینمایی ایالات متحده آمریکا عربستان محمدجواد ظریف باشگاه پرسپولیس آرامکو باشگاه استقلال ایران و آمریکا وزارت خارجه دربی سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پل آستر درگذشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، پل آستر نویسنده مشهوری که ۳۴ عنوان کتاب در کارنامه دارد و تقریبا بیشترشان به فارسی ترجمه و منتشر شده‌اند، بر اثر ابتلا به سرطان در ۷۷ سالگی از دنیا رفت.

وی علاوه بر کتاب‌هایی چون «سه گانه نیویورک»، فیلمنامه نویس «دود» وین وانگ و کارگردان فیلم «لولو روی پل» بود.

آستر با انتشار اولین کتابش با عنوان «اختراع انزوا» با تحسین منتقدان روبه رو شد.

جایگاه او به عنوان یکی از برجسته‌ترین نویسندگان آمریکایی با مجموعه‌ای از سه داستان مرتبط با هم که به عنوان «سه‌گانه نیویورک» منتشر شد، تثبیت شد. این ۳ کتاب شامل «شهر شیشه ای» (۱۹۸۵)، «ارواح» (۱۹۸۶) و «اتاق قفل شده» (۱۹۸۶) هستند. کتاب‌های سه‌گانه برای پرداختن به پرسش‌های اگزیستانسیال، با موضوع رمان پلیسی بازی می‌کنند.

جویس کارول اوتس، رمان‌نویس، در سال ۲۰۱۰ نوشت، آستر برای «داستان‌های پست مدرنیستی بسیار شیک و معمایی‌اش که در آن راوی‌ها بندرت قابل اعتماد هستند و بستر داستان دایم در حال تغییر است، شناخته شد».

داستان های او اغلب با مضامین تصادف، شانس و سرنوشت بازی می کنند. بسیاری از قهرمانان او خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

منتقد مایکل دیردا درباره آثار آستر می‌نویسد: از زمان «شهر شیشه‌ای»، اولین جلد از سه‌گانه‌اش در نیویورک، آستر سبکی شفاف و اعترافی را به کمال رساند، سپس از آن برای نشان دادن قهرمانان سرگردان در دنیایی به ظاهر آشنا استفاده کرد که به تدریج با تهدیدهای مبهم و توهم احتمالی، مملو از ناراحتی فزاینده می‌شوند.

آستر خالق ۱۸ رمان بود که از این میان چندین عنوان به فیلم تبدیل شده اند که «موسیقی شانس» از آن جمله است.

او بعدها خودش فیلمنامه‌هایی نوشت که با فیلمنامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی هاروی کایتل، ویلیام هرت و جیانکارلو اسپوزیتو شروع شد. وی با این فیلمنامه جایزه معتبر ایندپندنت اسپرایت را برای بهترین فیلمنامه اول کسب کرد.

همکاری او با وانگ ادامه پیدا کرد و این دو به طور مشترک دنباله‌ای به نام «آبی در چهره» را کارگردانی کردند که دوباره کایتل و اسپوزیتو به همراه لو رید، میرا سوروینو و مدونا در آن بازی کردند. آستر در نوشتن فیلمنامه «مرکز جهان» اثر وانگ نیز نقش دارد.

سال ۱۹۹۸، آستر همراه کایتل، سوروینو و ریچارد ادسون فیلمنامه «لولو روی پل» را نوشت و کارگردانی کرد. او سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی دیوید تیولیس، ایرنه جاکوب و مایکل ایمپریولی بار دیگر همین وظیفه را انجام داد.

رمان «۴۳۲۱» آستر در سال ۲۰۱۷ در فهرست نهایی جایزه من بوکر قرار گرفت.

کد خبر 6093756

دیگر خبرها

  • ستاره نیویورک نیکس در کنار بزرگان NBA
  • (ویدئو) ترامپ برای آتش نشانان نیویورک پیتزا برد
  • فیلم/روایت استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا از لحظات دستگیری‌اش به دست پلیس نیویورک
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در آمریکا
  • حمایت دانشگاه از غزه/ ۱۸ دانشجوی دیگر در آمریکا بازداشت شدند
  • برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک از آغاز جنگ اسرائیل
  • دستگیری ۳۰۰ نفر در دانشگاه‌های کلمبیا و نیویورک
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • پل آستر درگذشت
  • لیگ NBA| فیلادلفیا، کلیولند و میلواکی پیروز شدند