Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@19:14:18 GMT

رفتار انسان تحت تاثیر محیط است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۲۸۹۲

رفتار انسان تحت تاثیر محیط است

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، طبق تحقیقات جدیدی که بر روی کودکان چهار کشور انجام شد، پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که بسیاری از رفتارهایی که از هر شخص سر می زند، ممکن است محصول شخصیت آنها نباشد؛ بلکه کاملا بستگی به این داشته باشد که هر کسی در کجا زندگی می کند.

«درسا امیر»، نویسنده اصلی این مقاله و انسان شناس دانشگاه «ییل» در این رابطه می گوید: ما تمایل داریم تا به خصیصه صبر به عنوان بخشی از ذات و شخصیتی که داریم نگاه کنیم اما تقریباً تمام آنچه که درباره نحوه رشد این رفتارها می دانیم ناشی از بررسی کودکانی است که در جوامع صنعتی زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم ، کودکان بومی «شوار» را که در جوامع وحشی و آزاد متولد در حاشیه رود آمازون در اکوادور زندگی می کنند و به کشاورزی و باغبانی مشغولند را با همسالان خود از کشورهای هند، آرژانتین و ایالات متحده مقایسه کرد.

در یک آزمایش صبر به کودکان گفته می شد در صورتی که برای یک روز صبر کنند بین یک تا پنج آبنبات را می توانند از محققان بگیرند. برای بررسی میزان تحمل این بچه ها به آنها گفته می شد که از دو کیسه مجزا تیله های رنگی را انتخاب کنند. در یک کیسه تماما تیله های زرد رنگ وجود داشت که به ازای آن به هر کدام یک آبنبات داده می شد و در کیسه بعدی پنج تیله سبز رنگ که شامل هیچ آبنباتی نمی شد اما در کیسه دوم یک تیله قرمز بود که اگر کسی آن را به دست می آورد می توانست از یک تا پنج آبنبات را یکجا به دست بیاورد.

کودکان شوار از قبایل جنگل های بارانی نسبت به همسالان خود در کشورهای توسعه یافته، صبر کمتری نشان می دادند و بیشتر اوقات، ترجیح می دادند تا بلافاصله آبنبات را داشته باشند؛ پس به سراغ کیسه اول رفته و تیله های زرد را انتخاب می کردند که این انتخاب نشانه ریسک ناپذیر بودن و نداشتن صبر در امور و کارهایشان بود.

امیر می گوید: این همان چیزی است که انتظار داشتیم. با صنعتی شدن اغلب انسان ها به دنبال جمع آوری ملزوماتی مانند غذا و پول ذخیره هستند. شاید به همین دلیل ، بچه های جوامع صنعتی می توانند جسور تر باشند.

هنگامی که محققان با گروه دوم بچه های شوار که نزدیک به شهرها زندگی می کردند، همان آزمایش ها را انجام دادند، تفاوت چندانی در انتخاب گروه دوم کودکان شواری نسبت به کودکان کشورهای صنعتی دیده نشد.این بچه های شوار بیشتر مانند آمریکایی ها رفتار می کردند و کمتر شبیه همتاهای شوارشان در جنگل بودند.

این امر نشان می دهد که صنعتی شدن می تواند رفتار را به طرز چشمگیری شکل دهد و اگر محققان واقعاً بخواهند طیف گسترده ای از رفتارهای انسان را دریابند باید بر روی کسانی که در جوامع پیش رو صنعتی زندگی می کنند، بیشتر مطالعه انجام دهند.

انتهای پیام/

159 / 159

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد

 اصغر بلکی‌وند در مراسم روز زمین پاک که در مجموعه تفریحی باغ فدک بروجرد برگزار شد افزود: ۳ هزار کیسه پارچه‌ای به مناسبت هفته زمین پاک در نانوایی‌های شهرستان بروجرد توزیع می‌شود، جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای به جای کیسه‌های پلاستیکی گامی بزرگ در کاهش استفاده از پلاستیک است. 
وی اظهار داشت: طبق گزارش سازمان ملل، سالانه ۴۳۰ میلیون تن پلاستیک تولید می‌کنیم، با توجه به اینکه بازیافت پلاستیک سخت است مشکلاتی برای زمین ایجاد می‌کند. 
رییس اداره محیط زیست بروجرد گفت: متاسفانه در کشور‌های پیشرفته بازیافت پلاستیک‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد است و ۹۰ درصد وارد طبیعت می‌شوند، پلاستیک‌ها ۵۰۰ سال طول می‌کشد تا تجزیه شوند. 
بلکی‌وند با اشاره به اینکه در آینده نزدیک شاهد بیماری‌های مختلف در اثر‌ها ساختن پلاستیک‌ها در طبیعت خواهیم بود افزود: استفاده کمتر از پلاستیک‌ها تاثیر بسزایی در جلوگیری از آلودگی محیط زیست و طبیعت دارد، یکی از راهکار‌های مهم برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست آموزش کودکان در مدارس است. 
وی اظهار داشت: مسئولان نیز وظیفه دارند قوانینی مصوب کنند تا از پلاستیک در تولیدات کمتر استفاده شود، محصولات بسته بندی شده باعث تولید زباله بیشتر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • آغاز طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای در نانوایی‌های بروجرد