Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@00:00:39 GMT

آخرین وضعیت اجرای پروژه پل گیشا تشریح شد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۴۲۳۳

آخرین وضعیت اجرای پروژه پل گیشا تشریح شد

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت اجرای پل گیشا توضیحاتی را ارائه کرد. ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۵ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ صفا صبوری دیلمی پس از این بازدید از پروژه زیرگذر کوی نصر در جمع خبرنگاران گفت: ما در پروژه زیرگذر نصر سه سطح تعریف کرده‌ایم؛ یک سطح در منفی یک است که زیرگذر شرق به غرب است و زمان بندی تحویل آن خرداد 99 در نظر گرفته شده بود که با توجه به فعالیت فشرده‌تر پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال این زیرگذر افتتاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سطح صفر مربوط به تردد خودروها در بزرگراه شهید چمران به سمت شمال و جنوب و نیز غرب و شرق و حرکت خودروها از بزرگراه جلال آل احمد به سمت شمال و جنوب یا دوربرگردان‌ها بود که در این بخش طبق قولی که داده بودیم پروژه افتتاح خواهد شد و مردم از اول مهر می‌توانند از آن استفاده کنند. در سطح بعد نیز قرار است قسمتی از پل قدیمی دوباره نصب شود و به عنوان پیاده‌راه و مسیر دوچرخه مورد استفاده قرار گیرد که طبق برنامه این بخش تا پایان سال 99 تحویل داده خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان این که 80 درصد پروژه در سطح صفر اجرا می‌شود، گفت: تردد خودروها با اجرای پروژه در سطح صفر حتی بهتر از قبل خواهد بود؛ چرا که عرض بزرگراه شهید چمران به واسطه برداشته شدن پایه‌های پل قدیمی عریض‌تر می‌شود و تردد خودروها راحت‌تر انجام خواهد شد.

صبوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مردم محدوده کوی نصر از حذف معبر ورودی به این خیابان از روی پل معترض هستند، افزود: ورودی گیشا حذف نشده است، اما از آنجا که در مطالعات کارشناسی مشخص شد که اگر معبر پابرجا بماند ترافیک ورودی به گیشا با توجه به باز شدن قسمت بالای خیابان خیلی شدیدتر خواهد شد، کارشناسان ساختن معبری از زیرگذر به کوی نصر را به صلاح ندانستند. باید قبول کنیم که کوی نصر محله‌ای مسکونی است و وارد کردن ترافیک عبوری به این خیابان برای مردم این محل دردسر بیشتری درست می‌کند و اتفاقا فکر می‌کنم مردم گیشا حتی الان که ورودی به کوی نصر مسدود است، راحت‌تر از قبل زندگی می‌کنند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره راه‌های ورود به کوی نصر بعد از ساخت زیرگذر عنوان کرد: بعد از خروج از تونل شرقی - غربی خیابان فاضل دسترسی‌هایی به کوی نصر ایجاد خواهد شد و یک دور برگردان روی بزرگراه شهید چمران شمال هم ایجاد می‌شود که خودروها می‌توانند قبل از بزرگراه شهید حکیم و در حدود بوستان گفت و گو از آن دور بزنند و به گیشا وارد شوند.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید کارگاه‌های عمرانی کوچک‌تر نخواهند شد، عنوان کرد: هر کارگاه ساختمانی قطعاً در اطراف خود ترافیک ایجاد می‌کند؛ از پاییز سال گذشته که آقای حناچی مسئولیت شهرداری را به عهده گرفتند دستور ویژه دادند که کارگاه‌های ساختمانی حداقل فضا را داشته باشند. ما این دستور را اجرا کرده‌ایم و در تمام کارگاه‌ها این قاعده رعایت می‌شود. تاکنون نیز بیش از 120 هزار متر مربع از مساحت کارگاه‌های عمرانی کاسته و به فضای شهری اضافه شده است.

صبوری درباره اعتبار این پروژه‌ها گفت: برای اعتبار پروژه‌های اصلی دستور ویژه شهرداری را داریم و شورای شهر تمامی اعتبارات ما را تصویب کرده و شهرداری هم تلاش می‌کند که اعتبار این پروژه‌ها تامین شود.

رفع گره‌های ترافیکی محدوده پل گیشا تا اول مهرزمان بهره‌برداری از زیرگذر گیشا اعلام شدمسیرهای جایگزین در طرح جمع‌آوری پل گیشا اعلام شد + فیلم

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان _ حسین قربانی؛ برای در امان ماندن از خطرات تردد از عرض خیابان و یا استفاده از حمل و نقل عمومی شهروندان تهرانی مجبور هستند از پل‌های مکانیزه استفاده کنند تا به مقصد برسند.

ساعت حوالی یک ظهر است پیرزنی که به آرامی قدم برمیدارد به یکی از پل‌های مکانیزه می‌رسد که هنگام مشاهده پله برقی خاموش این پل آهی از نهادش بلند می‌شود، اما مجبور است ارتفاع بلند این پله برقی را طی کند تا به آن سوی خیابان برسد و آرام آرام قدم روی پله می‌گذارد و خودش را بالا می‌کشد و زیر لب حرف‌هایی می‌زند و از این وضعیت گلایه می‌کند در گوشه دیگری از شهر مادری با کالسکه خودش را به پل مکانیزه می‌رساند تا به آن سوی خیابان برود، اما پله برقی خاموش این پل مجبورش می‌کند کودکش را بر روی دستانش به بالا ببرد، اما نگاه ملتمسانه او انتظار کسی را می‌کشد تا کالسکه کودکش را تا آن سوی پل حمل کند این تنها گوشه‌ای از مشاهدات در خیابان‌های پایتخت است که مشکلاتی را بر عبور مرور شهروندان ایجاد کرده است.

یکی از مطالبات همیشگی شهروندان از مدیریت شهری حل مشکل پله برقی‌های خاموش در شهر است که سال گذشته مدیرعامل سابق سازمان زیباسازی شهر تهران گفته بود ۵۰۰ یونیت پله برقی در پایتخت وجود دارد که این ناوگان پله برقی قدیمی و از سال ۸۳ نصب شده است و تعداد زیادی از این پله‌ها نوسازی نشده است.

علی‌رغم اقدامات انجام شده برای بهبود وضعیت پله برقی‌های خاموش سطح شهر، اما همچنان این مشکل در برخی از پل‌های مکانیزه ادامه دارد و باعث ایجاد اختلال در تردد مردم شده است.

اواخر سال ۱۴۰۲ و همزمان با بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران گلایه‌های متعدد مردم از این موضوع به شورای شهر تهران رسید و اعضای این شورای با رأی خود مدیریت پل‌های مکانیزه را به معاونت فنی و عمران شهرداری تهران سپرده و بودجه نگهداشت پل‌ها را نیز از سازمان زیباسازی کسر و به بودجه معاونت فنی و عمرانی اضافه کردند.

هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: گلایه به حق مردم تهران در خصوص خرابی پله‌برقی برخی پل‌های مکانیزه را از ایام پایانی سال گذشته در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی در این خصوص با معاونت خدمات شهری و معاونت ترافیک شهرداری تهران ظرف دو هفته گذشته برگزار شده است گفت: همزمان موضوع انتقال حقوقی وظیفه مدیریت پل‌های مکانیزه به معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران پیگیری شده که در شرف انجام است، اما در این مدت موضوع رها نشده بود بلکه پیگیری‌ها از پیمانکاران و تولید کنندگان انجام شده است.

حق‌بین گفت: مسئله خرابی پله‌برقی‌ برخی پل‌های مکانیزه تهران در چند بخش بررسی و پیگیری می‌کنیم که در بخش اول ۶۰ یونیت جدید است که باید جایگزین پله‌های برقی فاقد کارایی شوند و اولین پروژه در بزرگراه شهید چمران و محدوده گیشا در حال اجرا است به صورتی که پل جمع‌آوری شده و پل جدید با شکل جدید ظرف دو هفته آینده نصب خواهد شد.

وی افزود: این رویه برای ۵۹ یونیت دیگر ظرف چهار ماه آینده دنبال خواهد شد و تاکید شده که این کار با سرعت بالاتری انجام و ظرف سه ماه به پایان برسد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و اقدامات در دست اجرا تعداد کمتری از پله‌برقی‌های شهر خاموش باشند گفت: برخی از پل‌های مکانیزه اساساً کارایی ندارند با هماهنگی معاونت ترافیک شهرداری و پلیس راهور باید جمع‌آوری یا تبدیل به رمپ شوند که با طرح‌های جایگزین و آرام سازی معابر این امکان فراهم خواهد شد و تعدادی از پل‌های مکانیزه ممکن است حذف شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی