Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه پیشوا با انتقاد از وضعیت قبور شهدای داخل صحن اظهار داشت: قبور شهدا وضعیت خوبی نداشته و نیاز به توجه و ساماندهی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ورامین، حجت‌الاسلام روح الله باقری در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پیشوا که در محل فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: فرصت‌های زیادی برای تقویت فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی وجود دارد که یکی از این فرصت‌ها عاشورا و اربعین حسینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

باقری افزود: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، اربعین جهانی شد و جهانی‌تر هم خواهد شد چرا که دستگاه امام حسین(ع) مقدمه ای برای آشنایی با فرهنگ اصیل سیدالشهداء و فرهنگ انقلابی است.

 

وی در ادامه بیان داشت: یکی‌از فرصت‌های ناب برای ترویج فرهنگ اسلامی ایرانی، دفاع مقدس است؛ دفاع مقدس یک دانشگاه است که درب آن باز و راهش همچنان ادامه دارد.

 

امام جمعه پیشوا با بیان اینکه فرهنگ‌ ایرانی با فرهنگ اسلامی گره خورده است گفت: فرهنگ‌هایی همچون صله رحم، فرهنگ‌ کار و... مورد تاکید دین مبین اسلام است.

 

وی در خصوص یادواره های شهدا و جلساتی که به‌یاد شهدا برگزار می‌شود عنوان داشت: این یادواره ها فرصتی برای تبیین فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی است.

 

امام جمعه پیشوا با انتقاد از وضعیت قبور شهدای داخل صحن اظهار داشت: قبور شهدا وضعیت خوبی نداشته و نیاز به توجه و ساماندهی دارد.

 

باقری افزود: راه‌اندازی طرح محله اسلامی و تشکیل کمیته های نظافت، امنیت، امور بانوان، عمران و آبادانی و ... کار ارزنده و فرصت مغتنمی برای فرهنگسازی است تا مردم خودشان پای کار بیایند و امورات محله خود را پیگیری کنند.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد طراز اسلامی نماز جمعه فعالیت های مسجدی اربعین حسینی ماه محرم خطبه های نماز جمعه خطبه نماز جمعه هفته دفاع مقدس شهرستان پیشوا امام جمعه پیشوا شورای فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟

رویداد ملی صنایع خلاق "مانوین" که همزمان با نمایشگاه اینوتکس ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، فرصت‌های بی‌شماری را برای فعالان این حوزه به ارمغان آوردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» به همت ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مدیران دولتی، فعالان زیست‌بوم اقتصاد خلاق و جامعه نخبگان این حوزه، همزمان با سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس 2024 برگزار شد.

ارزش علم و هنر در اقتصاد

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس‌جمهور، در مراسم افتتاحیه این رویداد با اشاره به دو ارزش اساسی علم و هنر و فرهنگ، بیان کرد: ما دارای دو ارزش هستیم و این دو قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می‌شود. علم عموماً دارای مبنای عقلی است و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی هنر و فرهنگ را از ابزارهای قلبی دانست و افزود: موسیقی، نقاشی، مجسمه‌سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می‌روند.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه به جایگاه اقتصاد در فناوری‌های نرم اشاره و اظهار کرد: ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد موجب ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می‌کند و منظور از تولید ارزش، ثروت‌آفرینی نیست.

نوآوری و خلق ارزش در اقتصاد خلاق

معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد، گفت: این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق را رقم می‌زند.

وی با تأکید بر اینکه شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می‌دهند، ادامه داد: درخواست من این است که جایگاه شرکت‌های خلاق که در حوزه‌های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان تأکید شده است.

حمایت از شرکت‌های خلاق و نوآور

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: براساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق باید حفاظت‌کنندگی داشته باشد، چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت‌ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند، در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

نقش کلیدی نوآوری اجتماعی در حل مسائل

وی با تأکید بر ضرورت اثربخشی حوزه‌های خلاق در اقتصاد، خاطرنشان کرد: این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهم‌ترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

نمایش دستاوردهای صنایع خلاق

این رویداد با هدف ارائه دستاوردهای صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس 1403» از امروز 18 اردیبهشت تا 21 اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • ۲۸ هزار زائر ایرانی در حج امسال شرکت می‌کنند
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • لحظه تصادف امام‌جمعه شهر بلوک جیرفت
  • لحظه تصادف مرگبار و فوت یک امام جمعه
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی