Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@20:23:08 GMT

قیمت مرغ ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان است

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۶۸۹۷

به گزارش اکوفارس، برومند چهارآیین عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و ۸۰۰ تا ۹ هزار و ۱۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده‌فروشی‌ها ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان است ضمن آنکه در استان‌های شمالی همچون گلستان و مازندران به سبب افزایش عرضه در برابر تقاضا هر کیلو مرغ زنده با نرخ ۸ هزار و ۱۰۰ تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان عرضه می‌شود که با این وجود مرغداران در حاشیه زیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ازدیاد عرضه در برابر تقاضا را دلیل اصلی افت قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: طبق روال هر سال قیمت مرغ از اواسط شهریور تحت تأثیر موضوع بازگشایی مدارس و افت تقاضا روند نزولی در بازار به خود می‌گیرد و در استان‌های شمالی قیمت مرغ به سبب عرضه بیش از حد نیاز بازار و استرس مرغداران با افت چشمگیری در بازار روبرو شده است.

چهارآیین ادامه داد: استرس مرغداران استان‌های شمالی و ازدیاد عرضه منجر به افت قیمت در میدان بهمن شده است به طوری که هم اکنون قیمت مرغ گرم در میدان بهمن کمتر از ۱۱ هزار تومان بوده که با احتساب سود و هزینه حمل و نقل به طور متوسط در خرده‌فروشی‌های استان تهران با نرخ ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان عرضه می‌شود.

به گفته وی با استمرار استرس مرغداران استان‌های شمالی و ازدیاد عرضه افت مجدد ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومان در فروش هر کیلو مرغ دور از انتظار نیست.

این مقام مسئول از افت مجدد قیمت جوجه یک روزه در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون متوسط قیمت هر قطعه جوجه یک روزه هزار تا هزار و ۳۰۰ تومان است که با نرخ مصوب خود فاصله معناداری دارد و پیش بینی می‌شود که روند زیان تولید کنندگان جوجه یک روزه در بازار ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان جوجه یک روزه برای ششمین ماه متوالی متحمل زیان شدند افزود: بنابر آمار، تولیدکنندگان طی ماه‌های اخیر به سبب اختلاف جوجه یک روزه با نرخ تمام شده رقمی بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان متضرر شدند.

عضو هیئت مدیره کانون سراسر مرغداران گوشتی، بی اعتمادی بازار‌های هدف نسبت به استمرار صادرات جوجه یک روزه، تخم مرغ نطفه‌دار و گوشت مرغ، بی رغبتی مرغداران در سایه قیمت‌های دستوری به جوجه ریزی و تحمیل تصمیم کارگروه تنظیم بازار مبنی بر تولید ماهانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه به تولیدکنندگان مرغ مادر را از جمله دلایل کاهش قیمت جوجه یک روزه دربازار اعلام کرد و گفت: البته اجبار تولیدکنندگان به تولید بیش از نیاز واحد‌های مرغداری عامل اصلی زیان تولیدکنندگان جوجه است.

چهارآیین در پایان از ثبات قیمت نهاده‌های دامی نسبت به چند روز اخیر خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو ذرت در بازار آزاد یک هزار و ۸۵۰ تا یک هزار و ۹۰۰ و کنجاله سویا ۳ تا ۳ هزار و ۱۰۰ تومان است که با نرخ مصوب خود ۱۳ تا ۱۵ درصد اختلاف دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۶۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟