Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اهواز و باوی گفت: زمین‌های کشاورزی مردم در شهرستان دشت آزادگان و حوزه رودخانه‌ ورودی به تالاب هورالعظیم هنوز زیر آب قرار دارد.

علی ساری، نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح مشکلات مناطق سیل زده استان خوزستان و عملکرد مسئولان مربوط، گفت: با وجود اجرای برخی امور بازسازی، بیشترین شکایت مردم از حوزه مسکن و کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه آسیب دیدگی مسکن‌های سیل زده در چند دسته قرار می‌گیرد، اظهار کرد: بعضی از خانه‌ها کاملا تخریب شده و برخی هم نیاز به تعمیر دارند که واحد‌های ترمیمی مراحل اجرایی خود را با اعطای وام طی می‌کنند.

ساری با اشاره به اینکه بنیاد مسکنِ معین در حوزه شهرستان حمیدیه در استان کرمان قرار دارد، ادامه داد: پیمانکار معرفی شده از سوی این واحد از بنیاد، ساخت همه خانه‌ها را به طور همزمان پیش نمی‌برد که این روش، مشکلاتی را به دنبال دارد؛ زیرا در حال حاضر، بعضی مردم اطراف مکان خانه‌هایشان در کانکس زندگی می‌کنند. 

نماینده مردم اهواز و باوی درباره وضع نامناسب مدرسه‌های مناطق سیل زده تصریح کرد: تعدادی از مدرسه‌ها تکمیل شده و روند کامل شدن بعضی از آنها  تا آبان ماه به پایان می‌رسد؛ بر حسب تجربه، جابه‌جایی دانش‌آموزان محصّل از منطقه‌ای به منطقه دیگر، نتیجه ناموفقی داشته و وضع کنونی مدرسه‌ها با وجود آمدن سیلاب و ساخت ناقصشان، نگران کننده است.

او با تأکید بر ضعف شدید در حوزه ساخت راه‌ها و پل‌ها در مناطق آسیب دیده گفت: وزارت راه و شهرسازی در این حوزه به درستی عمل نکرده و مسیرهای معلوم ساخته نشده است؛ تنها موردی که با سرعت تمام شد، ایجاد راه آهن سراسری به اهواز است که آن هم در محل‌های سیل زده و آسیب دیده ایستگاهی ندارد.

ساری با یادآوری اینکه در ساخت جاده‌ها و راه‌های روستایی کار جهادی لازم اجرا نشده است، افزود: پس از گذشت چند ماه از وقوع  سیل، اموری مانند آسفالت کردن مسیر‌ها قابل اجرا بود و این مهم صورت نگرفت؛ وجود حوزه ناکارآمد در داخل استان، باعث شده تا شهرستان‌های حمیدیه، کارون، اهواز و... در بخش راه و پل‌ سازی دچار مشکل شود.

نماینده مردم اهواز و باوی تصریح کرد: پرداخت خسارت به کشاورزان در برخی پرونده‌ها مورد بررسی قرار گرفته و همچنان پرداخت‌های لازم به آنها با تأخیر همراه بوده است.

ساری درباره خارج کردن آب از مناطق سیل زده تصریح کرد: زمین‌های کشاورزی مردم در شهرستان دشت آزادگان و حوزه رودخانه‌ ورودی به تالاب هورالعظیم هنوز زیر آب است؛ این کشاورزان کشت تابستانی را از دست داده‌اند و زمین‌هایشان برای کشت پاییزه هم آماده نیست؛ اگرچه این موضوع به وزارت نیرو اطلاع داده شده، اما پاسخ می‌دهند که بودجه بیرون آوردن آب بسیار زیاد بوده و اکنون مبلغ لازم در دست نیست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی با اشاره به اینکه تامین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن یکی از اقدامات شاخص وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم بوده و یک رکورد بی‌سابقه در تامین زمین است، گفت: مساحت کل اراضی تامین شده در محدوده شهری و شهر‌های جدید برای طرح نهضت ملی مسکن بیش از ۴۱ هزار هکتار با ظرفیت ساخت یک میلیون و ۸۵۰ هزار واحد مسکونی است.

وی با بیان اینکه بحث تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن امسال به اتمام می‌رسد، افزود: امسال علاوه بر تامین زمین با حداکثر ظرفیت، وظیفه آماده‌سازی و طراحی زمین‌های طرح نهضت ملی مسکن را نیز با حداکثر توان به پیش می‌بریم.

مالکی بیان‌داشت: تاکنون یک‌هزار و ۵۰۰ پروژه آماده‌سازی به مساحت بیش از ۴۸ هزار هکتار زمین با ظرفیت ساخت یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد در کشور در اراضی سازمان ملی زمین و مسکن آغاز شده که امیدواریم مراحل عملیاتی و اجرایی این پروژه‌ها هرچه سریع‌تر به انجام برسد.

امکان‌سنجی و مکان‌یابی ۵۷ شهرک مسکونی به مساحت ۲۰ هزار هکتار

وی، شهرک‌سازی در حریم شهر‌ها را یکی دیگر از ابتکارات مهم دولت سیزدهم برای استفاده از همه ظرفیت‌های اجرای طرح نهضت ملی مسکن اعلام کرد و یادآور شد: تاکنون امکان‌سنجی و مکان‌یابی ۵۷ شهرک مسکونی به مساحت بیش از ۲۰ هزار هکتار و با ظرفیت ساخت ۴۰۰ هزار واحد در کشور انجام شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه یزد و قم استان‌های پیشرو در ساخت شهرک‌های دولتی هستند، گفت: ظرفیت ساخت شهرک‌ها در بیشتر استان‌های کشور وجود دارد و لازم است اداره‌های کل راه و شهرسازی مراحل تصویب اراضی مستعد شهرک‌سازی را تسریع کنند تا متقاضیان مسکن در کشور بتوانند از این ظرفیت هم بهره‌مند شوند.

مالکی اضافه‌کرد: طرح نهضت ملی مسکن یک طرح جهادی است که باید با همت مضاعف و روحیه جهادی به انجام برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • تاکید امام جمعه قزوین بر مشارکت مردم و تسهیل امر مسکن
  • دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • تأمین هزار و ۲۲۴ هکتار زمین برای ساخت مسکن ملی در لرستان
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی زمینه ساز اتمام پروژ‌های نهضت ملی مسکن
  • ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده است